امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آشپزی خانمها و مامانهای شاغل❤️
من با اینکه شاغلم،اما هر روز غذای تازه درست میکنم.به نظرم زودپز بسیار کار راه اندازه.سریع خورشت و مرغ و خوراک لوبیا و... آماده میشه.قشششششنگ‌هم جامیفته
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Hamii99، mehrasa20001، Targol، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
نسیم نمیدونم چرا حیلی وقته از زودپزم استفاده نمبکنم Sad
پاسخ
واقعا دمتون گرم که از سر کار میاین تازه وایمیسین به آشپزی

تاره من وسوسه شدم غذا بذارم فریزر ولی دیگه خیلی پرروییه به نظرم

بیچاره شوهرم فکر میکنه من خیلیی زحمت میکشم تو خونه

دلم سوخت

بااینکه مامانو خواهراش اصلا تنبل نیستن نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنه

شاید چون خیلی راجع به دوستام تو گوشش خوندم Big Grin
  • Targol، رخشید
پاسخ
همین فرمون ادامه بده صنوبر
  • صنوبر۷۱
پاسخ
نسیم من ساعت کاریم خیلی متفاوت هست
مثلا صبح تا ظهر، بعداز ظهر تا شب
گپ وسطشم غذا میخوردم دوش میگرفتم یا یکم میخوابیدم یا کارای شخصی دیگه اغلب پیش میامد
  • mahtakhanoum، Targol
پاسخ
صنوبر این تاپیک رو پاکسازی کردی؟ بعد اون کامنت خودت که ستی رو ریپلای کردی رو پاک نکردی که بگی رییس کیه؟ Undecided
  • ستی‌لیته، صنوبر۷۱
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۲۸، ۰۱:۴۰ صبح)Targol نوشته است: صنوبر این تاپیک رو پاکسازی کردی؟ بعد اون کامنت خودت که ستی رو ریپلای کردی رو پاک نکردی که بگی رییس کیه؟ Undecided

چقدر زرنگی واقعا هیچی از چشمت پنهان نمیمونه Smile)

اخه ستی پیامای قبلی رو لایک کرده بود دیدم پیام منو نبینه نگهش داشتم ببینه بعد پاک کنم الان دیدم که لایک کرده پاکش میکنم، نترس Dodgy
  • Targol، ستی‌لیته
پاسخ
ممنونم شیدا جان بابت ایجاد تاپیک
خوب خانوم ها اینجا روش هایی که باعث میشه آشپزی آسان تر و سریع تر داشته باشید رو به اشتراک بزارید
همه ما وافق هستیم که مواد برای آشپزی بلید تازه تهیه بشه و غذا و سبزیجات فریزی ارزش غذایی ندارن اما گاهی مجبوریم خود من غذا و سبزیجات فریزری رو به کترینگ های بیرونی ترجیح میدم یا اون اوایل که تازه بچه به دنیا میاد یا خانوم های شاغل خیلی پیش میاد که دلمون میخواد تو کمترین زمان ی غذای گرم تهیه کنیم
من لیست خودم رو میزارم صد البته تایید نمیکنم کسی انجام بده بسته به شرایط خودتون شاید یکی یا چندتاش به کارتون اومد

من همیشه حبوبات رو به اندازه ی دوبار مصرف خیس میکنم الان حدود یک شبانه روز ولی اون اوایل که پسرم نوزاد بود و بحث کولیک بود ۳ روز خیس میکردم تا حدی که جوونه خارج شه از پوست آبش رو هم حتما هرچند ساعت عوض کنید بعد میزاشتم ی نیم ساعتی نیم پز بشه بعد فریز میکنم

مایع ماکارونی رو همیشه آماده میزارم فریزر برای استانبولی لوبیا پلو ماکارونی

مواد کوفته رو آماده میکنم گرد گرد میکنم میزارم تو ظرف

صیفیجات رو همیشه بلانچ  میکنم تا تازه بمونن هویج فلفل دلمه قارچ
مثلا تو ی زیپ کیپ هویج و قارچ فلفل دلمه بلانچ شده و سبزی سوپ میریزم تا برای سوپ آماده باشه
مرغ و گوشت رو میشه با پیاز و فلفل دلمه و ادویه مزه دار کنید تو ظرف نگه دارید در عرض ده دقیقه تو ماکرو آماده میشه
زمستان ها همیشه در عرض ۲۰ دقیقه آش جا افتاده درست میکنم از قبل نخود و لوبیا و عدس و سبزی آش رو میپزم فریز میکنم وقتی هوس کنیم فوری بهش رشته و پیاز داغ اضافه میکنم
من مایع ک*ت*ل*ت رو هم گاهی فریز میکنم البته در حد یک هفته
پیاز داغ رو میتونید تو شیشه در فریزر تا یک ماهم نگه دارید
بازم چیزی یادم اومد اضافه میکنم
اها تازه مامان شده هاا یکی دوروز قبل شیره گوشت تو شیشه درست کنید آماده بزارید یخچال تا ۱۰ روز هم میشه فریز کرد آب کله پاچه فریز کنید آماده داشته باشید هر وقت چیزی نبود تلیت کنید هم مقویه هم شیر افزاس
من معمولا تو ظرف های مخصوص که واشر دارن و زیپ کیپ فریز میکنم مواد داغ رو میزارم یخچال کاملا خنک شه بعد فریز میکنم معمولا ۷ تا ۱۰ رور از تاریخ فریز مصرف میکنم
حتما تاریخ بزنید
در ضمن باز هم میگم شاید این روش صحیح و درستی نباشه اما وقتی که مشغولیم از فست فود و غذاهای بیرونی سالم ترن
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • Hamii99، mahtakhanoum، Mari90، Nedaaa28، Targol، رخشید، ستی‌لیته، شیدا، نسیمه جااان
پاسخ
دقیثا همینطوره. منم کار قبلیم که ۶ میرسیدم خونه غذا روزانه درست میکردم ولی الان ۸.۳۰ میرسم و واقعا برای من آشپزی کردن نشدنی ه. این لایف استایلم از هدا فیت یاد گرفتم راستش‌. و هفته‌ای سه روزم ورزش می‌کنم. اون میگفت ارزش غذایی اونجوری که گفته میشه از دست نمیره.در کل من ندیدم حرف غیر علمی بزنه.

آهان از زودپزم میترسم و ندارم. چون زودپز مامانم یه بار ترکید.
  • Hamii99، miss shin، Targol، رخشید، ستی‌لیته، نسیمه جااان
پاسخ
مهتا جان یعنی بعد از ساعت هشت و نیم که میرسی خونه ورزش میکنی؟
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان