امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان
فری برد جان مگه پسرت چند وقتشه؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • freebird
پاسخ
ترگل به نام خدا
اگه باباش باشه عین بچه ادم کنار هم دراز میکشن طرف ده دقیقه خداکثر با نوازش یا یه لالایی میخوابه
اگر من باشم شیر میخوره رو پام میذارم کنار هم دراز میکشیم لالایی با گوشی پخش میکنم بعد یک ساعت انشاالله که میخوابه
  • Targol
پاسخ
وای نونا عاشقتم. مرسی گفتی Big Grin
  • nona
پاسخ
در مورد غذا بسلامتی رفت تو اع*تص*اب کامل تخم مرغ ابپز صبحانه مورد علاقش سه روزه دهن قفل Smile الان رو‌ موده خیار خالی برای صبحانه و سنگک به اندازه دو سه لقمه هست
یکمم رایس کیک یعنی بی سلیقه تر ازش تو غذا سراغ ندارم امروز پنکیک نارگیل نازنین درست کردم اصلا
من که ایوب شدم میرم تو اتاق عصبانیتمو جلوی اینه خالی میکنم کریمم گرفت گریه میکنم میام بیرون اینقدر دوست دارم ترگل بزرگ شه چپ و راستش کنم Smile
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۱:۴۶ عصر)Rose نوشته است: فری برد جان مگه پسرت چند وقتشه؟
سه سال و چهارماه
  • Rose
پاسخ
فاطمه خدا بهت صبر بده من اگه دخترم شش سالش بشه و بازی دربیاره فک کنم بفرستمش سرکار بگم برو خرجتو دربیار غذا درست کن
مدارای من فک نکنم بیش از سه سال تمام باشه اونم خداکثر
پاسخ
من تا ۴ ۵ سالگی خیلی خوش خوراک بودم و همه چی میخوردم ،اما دوران پیش دبستانی و دبستان ، خیلی خیلی بدغذا شدم و مامانم رو اذیت کردم طفلی Big Grin
  • nona
پاسخ
باز خدا خیرت بده تا ۵ سالگی خوب بودی
  • شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۲:۱۰ عصر)freebird نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۱:۴۶ عصر)Rose نوشته است: فری برد جان مگه پسرت چند وقتشه؟
سه سال و چهارماه
والا فری برد جان به نظر من این سن برای شیشه خوردن خیلیییی زیاده...
الان پسر شما باید توی هر نوع ظرفی بتونه نوشیدنی بخوره...
و تا این سن با شیشه خوردن باعث تثبیت دهانی میشه... حالا میگم که فقط بدونی، استرس نگیر، اگر سختته یه مشاوره بگیر... ولی مثلا مشکلات غذا خوردن که آدم دائم باید دهنش بجنبه و بعدا باعث چاقی میشه... ممکنه دچار ناخن جویدن بشه... خدای نکرده کشیدن سیگار... مشکلات دیگه (از نظر روانی و جنسی منظورمه که دیگه باز نمی کنم (چون اصلا تخصص و مطالعه ی خاصی ندارم و فقط اشاراتی ازش خوندم، ولی خودم خیلی از این مشکلات می ترسم)، خودت سرچ کن عزیزم)... می تونه بر اثر طولانی شدن دوره ی مکیدن ایجاد بشه... 
حتی قدیم می گفتن بچه 24 ماه بخوره خوبه، بعد گفتن 18 ماه کافیه (بخاطر کم کردن دوره ی مکیدن بود که یه وقت بچه توی مرحله ی دهانی تثبیت نشه)... بعد باز دوباره گفتن که نه، فواید شیر مادر اینقدر هست که بیارزه بچه 6 ماه بیشتر شیر بخوره... ولی خب مثلا شیرخشک معمولی، همون 18 هم میشه حذفش کرد و شیرخشک های مغذی رو با لیوان داد، یا شیر معمولی هم همچنین... ولی شیشه دیگه نخوره بچه بهتره...
اما اینکه 3سال و چهارماهه هست و هنوز شیشه می خوره، خوب نیستش عزیزم... حتما پیگیری کن... اینکه باباش چی میگه، اشکال نداره بگه، ولی ما که نباید به حرف مردا باشیم... آخه مردا به اندازه ی ما اطلاعات ندارن، متاسفانه دستور هم میدن، ولی ما باید اونها رو هم آگاه کنیم... 
امیدوارم از گفته هام ناراحت نشده باشی... ولی واقعا الان هم اگه داره شیر توی شیشه می خوره اونم شب، هم فرم دندوناش بهم می خوره، هم احتمال خرابی دندوناش میره بالا، هم تثبیت دهانی داره، هم احتمالا غذا بد می خوره، هم شب نمیشه از پوشک گرفتش ووو خیلی آسیب های دیگه... 
حتما سریعا یه بازنگری بکن به نظر من Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
پاسخ
ببین حق با توئه ولی شیشش سرش گشاد شده عملا میک نمیزنه که شکل لثه تغییر کنه مثل نی میمونه الان
ولی در مورد پوشک و خراب شدن دندون حق با شماست
نه ناراحت نمیشم راست میگی خودمم اینا رو میدونم
مشکلم هم اینه که بچه بیشتر خونه مادربزرگاشه من زیاد وقت ندارم رو این چیزا کار کنم

یه بار اومدم بگیرم گفتم مامان شیشه خراب شده با نی بخور داشت همکاری میکردا باباش نذاشت
  • Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: