امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
(۱۴۰۰/۶/۱۶، ۰۷:۲۰ عصر)Targol نوشته است: رز جون چرا گفتی شیشه ای رو دهنشون نذاریم؟ از این جهت که ممکنه بشکنه؟ پلاستیک‌ها خیلی تیزی داره. ازشون بدم میاد. دیگه چون زیاد نیاز داشتم با چاقو برداشتم تیزی‌هاشو. 
منم بعضی قطره‌ها مثل نوناجون. بعضی به روش بهداشتی عمل میکنم Big Grin

خواهش می کنم یوتاب جان من خودمم اول همونجوری میدادم ولی بعد دیدم درست نیست... 
توی این لینکی هم که گذاشتم دقیقا همین رو گفته:

1- دارو دادن به نوزاد با استفاده از قطره چکان

با توجه به کوچک بودن جثه نوزادان نسبت به بزرگسالان، اندازه دارو باید با دقت فراوانی تنظیم شود. از آنجا که بیشتر دارو ها برای نوزادان و کودکان به صورت چند سی سی تجویز می شود، بهترین راه برای تنظیم مقدار دارویی که به نوزاد می دهید استفاده از یک قطره چکان استاندارد و مناسب است. به یاد داشته باشید که هرگز قطره چکان شیشه ای را در دهان نوزاد قرار ندهید خصوصاً شیرخوارانی که دندان در آورده اند. پس از هر بار مصرف آن را به خوبی با آب بشویید و در معرض هوا قرار دهید تا خشک شود. قطره چکان شسته شده را بلافاصله درون ظرف دربسته قرار ندهید، زیرا قارچ ها بر روی آن رشد کرده و سپس به دهان نوزاد منتقل می شوند.

اینو من امروز پیدا کردم ولی میگم فکر می کنم ظریفی در موردش پست گذاشته بود... ولی بهرحال با منطق جور درمیاد... و آدم با احتیاط کردن ضرر نمی کنه واقعا... من جایی هم بین اطلاعات شک داشته باشم (چون بعنوان مادر خیل جاها نظرات متفاوتی هست... و حتی با سرچ کردن آدم بیشتر گیج میشه...) اما با یه مقایسه ی فواید و ضررهای احتمالی هر کاری، تصمیم به انجام دادن یا ندادنش می گیرم...

آره عزیزم فوق العادهههههه خطرناکن اصللللا و ابدا دیگه استفاده نکن... اصللللااااااا... ببین چند بار میگم اصصصصصصصلا دیگه استفاده نکن... من این شیشه ایا رو نگه میداشتم برای زاپاس... که توی بطری باشن و ازشون میریختم توی قاشق (مثلا آهن که خوشمزه بود و خودش از همون اوایل با قاشق هم می خورد...)
درباره ی کیفیت قطره چکون هم، یه سری محصولات خارجی خوب، قطره چکون های با کیفیت هم دارن... من خودم دو سه تا مدل داشتم... الان یه نمونه ش رو هنوز دارم و پسرم باهاشون بازی می کنه... ولی در کل مدل های قطره چکون ها متنوعه... حتی فکر کنم داروخانه هم هست و میشه دقیق و کامل ضدعفونیشون هم کرد...
ولی یه چیزی که 100% مسلمه، ممنوعیت بردن قطره چکون شیشه ای در دهان نوزاده...
یه اصل کلی هست در ایمنی، هر چیزی که از داخل رول دستمال توالت رد بشه، نباید در نزدیکی بچه باشه... و شیشه ی قطره چکون هم استثنا نیست و اگه بشکنه................. 
پسسسسسسسسس توروخدا دیگه قطره چکون شیشه ای توی دهن بچه ها نذاریا Heart
بارون همیشه هست، سیل یه بار میشه...
توی بحث مراقبت از بچه این رو همیشه توی ذهن داشته باشید................

[تصویر:  photo_2021-09-07_18-35-42_agq.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Targol، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی یوتاب جون و سروناز جون خب دختر من خودجوش پاهاشو از اول جمع میکرد به سمت داخل شکم هنوزم که هنوزه همینه برامم عجیبه آخه بچه جان این چه حالتیه سرشم از شونه میاره در امتداد وسط سینه زیر گلو تقریبا Smile
  • Rose، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی رز جون، قطره آ د های من اصلا بدبخت توش سرنگه حتی سر شیشه دارو هم ازین سوراخا داره که نوک سرنگ مماس باهاش قرار بگیره و قطره رو بکشه چکاریه آخه داروخونه گفت سرنگ سخته بیا قطره چکون بدم بهت. الان اون داروهایی که توش قطره چکون گذاشته بودم انداختم دور، جدید باز مردم با همون سرنگ میدم خلاص، فقط پدی لاکت با قطره چکون شیشه ایه خودش که اونو پلاستیکی میذارم توش و بعد هربار استفاده میشورمش

بن سای جان عالیه اصلا اولین قدم جهت مستقل خوابیدنشه. من که خیلی راضیم

بچه ها یه سوال
خب الان تشک آنتی ریفلاکسم‌ اومد گذاشتمش رو مبل که بچه دیگه رو این باشه، اما شب خب تخت خودش هم زاویه ۳۰ درجه داره آیا لازمه اونو افقی کنم اینو بذارم روش؟ لیانه جان بیا قربونت جواب بده

بن سای اوایل دختر من حدود ۱۵ روز اول اصلا روش نمیخوابید و هر دو تا پنج دقیقه بیدار میشد گریه میکرد میومد تو بغل میخوابید اما همون کوتاه کوتاه گذاشتم دیگه از بیست روزگی ببعد عادت کرد الانم که کلا لبه سمت خودمم کامل دادم بالا عملا مستقل شده و راحت میخوابه
  • mona70، Rose، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان باید تختش رو صاف کنی و حالت افقی بگذاری و بعد تشک آنتی رفلاکس رو روش قرار بدی

بن سای جان من هم تخت کنار مادر گرفتم و خیلی راضی بودم. تا شش ماهگی دخترم داخل اون میخوابید. اگر تمایل داری مدت بیشتری استفاده کنی میتونی تخت پارک بگیری که تا دو سالگی قابل استفادس و خوبیش اینه که بیشتر مدلاش حالت ننو هم میشه و میتونی قبل خواب بچه رو آروم آروم تکون بدی تا بخوابه. من اگه برگردم به عقب انتخابم تخت پارک ننو شو هستش
  • (کژال)، mona70، nona، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بن سای جان منم گرفتم و از همون اول توش خوابید
و بسیااااار راضیم
پسر من ۶ماهگیش میشه دی ماه اما تصمیم دارم از عید ببرمش تو اتاق خودش بخوابه
  • (کژال)، mona70، nona، Paula، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
راستی بچه ها برای گرفتن آروغ، همون طور که لیانه جون گفتن دکتر دختر منم گفت که بچه رو بیست دقیقه بعد از شیر روی سینه میگیری و پاهاش روی شکمت باشه.
این سختی ها همه نا زمانیه که بچه بتونه خودش دمر بشه. بعدش دیگه خیلی شیر دادن راحت تر میشه

یوتاب جان اگر تختت دلیجانه حواست باشه که از وقتی بچه بتونه کامل بشینه دیگه نباید داخلش بخوابونی چون ممکنه از لبه ها بگیره و بیاد بیرون خدایی نکرده.
روی خود تخت البته این هشدارها رو به تصویر کشیده
  • (کژال)، mona70، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پائولا جان سوالم اینه خب اون تخت خودش که زاویه داره مگه کار همین تشک رو نمیکنه؟ چرا باید افقیش کنم. اینو بذارم جاش؟ فرق خاصی داره؟
  • (کژال)، Paula، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۶، ۰۸:۱۵ عصر)Bonsay نوشته است: مامانا
من میخوام تخت کنار مادر سفارش بدم
به نظرم برای چند شب اول و روزای اول و شیردهی لازمه
شما که دارید نظرتون چیه
عزیزم من اینجا درباره ی تجربیات تختم گفتم...
فوق العاده راضی بودم...
تمام المان های لازم رو داشت و حتی جنس نرده رو دقت کرده بودن که آسیب زا یا زاویه دار و... نباشه و حالت منعطف داشت... کلا اصلا و ابدا ما تجربه ی بد نداشتیم...
http://www.khanumha.com/showthread.php?tid=108
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • mona70، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون تشک رفلاکسی چون روی یک سطح صاف و سفت قرار میگیره و تشکش هم طبیه من فکر میکنم بچه راحت تره ولی تخت رو وقتی شیب دار میکنی انگار رو هواست
البته میتونی امتحان کنی بببنی دخترت با کدوم راحت تره. من دخترم ترجیحش تشک رفلاکسی بود
  • nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی از جوابت عزیز دلم
افقیش کردم تشکو گذاشتم عرضش از تخت کوچیکتر بود یطرفشو به دیواره تخت چسبوندیم طرف دیگه گارد گذاشتیم و با پتو پرش کردیم امیدوارم مسکل ایمنی نداشته باشه
  • (کژال)، Paula، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان