امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش خرید طلا
والا 4.2 گرم از یه جا اسکرین شات گرفتم، با نگین سوارووسکی 1.5 سال پیش قیمتش حدودا 5400 بوده، فکر کنم الان با 7-8 تومن پیدا بشه... البته این مدلی که من پیدا کردم، زیرش یه لایه الماس داره باز.... ساده تر باز ارزونتر هم میشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای لیدان جون پاراگراف اولت آنچه بر ترگل می‌گذرد بود. چه خوب خلاصه نویسی کردی Smile)
رز جون به پشتیبانیشون پیام بده. چه چیزهای قشنگی هم انتخاب میکنی. خوش سلیقه‌ی خوش اشتها Big Grin

اهان راهنمای سایز انگشتر تو پیج اینستاش هست. دایرکت هم خوب جواب میدن.
  • 2015، mona70، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۲۱، ۰۲:۱۳ عصر)لیدان نوشته است: فاطمه انشاله قانون جذب واست عمل میکنه پیشاپیش مبارک باشه 

رز قبول نیست تو اومدی به ما گفتی یه تیکه طلا تازه گفتی پارسیان هم جزوشه حالا اومدی داری زخمی میکنی مگه عیدی چقدر قراره بگیری از همسر؟ ؟ ! ! 
خیلی قشنگن دوتاشون خصوصا عکس اول اخه من خودم انگشترام همه نگین دارن واسه همین میخواستم یه رینگ بخرم ساده ندارم اصلا
پیشاپیش مبارک شما هم باشه

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin 

والا هنوز هیچی معلوم نیست که... یه تیکه طلا، می تونه اون طلایی باشه که توی آرزومه و الان فکر کنم 100 به بالاست Big Grin Big Grin Big Grin فعلا سعی کنیم برای هم انرژی مثبت بفرستیم تا مثل ماهور برامون جور شه Heart Heart

والا لیدان برای من فقط عیدی نیست، توی پستای اول هم اشاراتی کردم برای بچه هایی که فکر می کنن عیدی قرار نیست بگیرن... 
من این مدت چند تا وسیله توی دیوار گذاشتم فروش رفته پول اونها هست... باقیمونده ی پول کارم و اینها هم هست... عیدی همسر و پسرم هست Big Grin Big Grin  اونا که استفاده نمی کنن که  Big Grin Big Grin  به چه کارشون میاد Big Grin Big Grin Cool Cool من واقعا این پولها رو توی یه حسابی که کارت و رمز دوم نداره جمع می کنم و روشون حساب نمی کنم و دستشون نمی زنیم اصلا... برای همین باید ببینم چقدر جمع میشه... شاید از محل کار هم عیدی ای چیزی هم اومد، باید دید چه میشه Big Grin Big Grin

باید ببینم چقدر جمع میشه... بعد من گفتم حلقه م کوچیک شده، اصلا حلقه ندارم به معنای واقعی کلمه... اونو هم می فرشم دیگه... چون نگین داره و نمیشه سایزش رو تغییر داد... وگرنه جمع می کردم برای دستبند...

مرسی از نظرت Smile
  • **ماهور**، 2015، Elham67، mona70، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۲۱، ۰۲:۱۳ عصر)2015 نوشته است: یه جورایی چشم و هم چشمی میخوام بکنم،چشم جاری و خ ش...
مامانمم همینو میگه... میگه تو که دوتا سرویس استفاده نمیکنی.همین سرویس عروسیت رو عوض کن (اخه سلیقه م ش هست و متنفرم ازش)از شوهرت پولشو بگیر،پول خودتم سکه بخر پس اندازی..

پر کردن چشم جاری و خ ش اینها برات سرمایه نمیشه فاطمه Big Grin به این فکر کن که بعدا چقدر سرمایه داری.... نه اینکه برای اینکه چشمشون پر شه پولتو حیف کردی Big Grin برای این هدف می تونی از دوستی آشنایی چیزی یا طلا قرض بگیری، یا حتی استیل و اینها (من شخصا اصلا پول به بدل و استیل و نقره و اینها نمیدم... توصیه می کنم دیگران هم این کارو نکنن... همون نقره ای که الان 1-2 تومن شده بعد چند ماهم نگینش میفته و سیاه میشه (خودم یه بار گرفتم)، همون پول 1-2 گرم طلاست با این فرق که طلا پول نقده اما نقره رو کسی از آدم نمی خره)

بذار ملت فکر کنن اصلا هیچی نداری ولی برای خودت سرمایه داشته باش... فکر می کنی وقتی بفهمن که مثلا سرویس جدید خریدی، آرزو می کنن بیشتر بخری؟ همچین آدمایی هستن؟ احتمالا فقط با خودت دشمنشون می کنی، می ندازیشون به جون شوهراشون Smile
  • 2015، Elham67، mona70، nona، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۲۱، ۰۲:۱۶ عصر)Targol نوشته است: وای لیدان جون پاراگراف اولت آنچه بر ترگل می‌گذرد بود. چه خوب خلاصه نویسی کردی Smile)
رز جون به پشتیبانیشون پیام بده. چه چیزهای قشنگی هم انتخاب میکنی. خوش سلیقه‌ی خوش اشتها Big Grin

اهان راهنمای سایز انگشتر تو پیج اینستاش هست. دایرکت هم خوب جواب میدن.

مرسی عزیزم Heart Heart

خخخخخخخخخخخ مرسی از پاسخت Smile دلمو بردن دیگه................
  • 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
بخر رز جون ایشالا بشادی استفاده کنی Heart Big Grin
مهم اینه که خوشحال باشی و حال دلتو خوب کنه کم و زیادش جور میشه انشالله
  • 2015، mona70، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها فکر کنم پروژه ی من مالیده شد...
لپ تاپ همسر پوکید و ۴۰ تا شاید ۴۵ تومن افتادیم...... Sad
احتمالا فقط حلقه عوض کنم Heart
  • *كيانا*، 2015، nona، Sufii، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
ای وای رزSad تعمیر نمیشه؟
  • 2015، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مگه الان لپ تاپ ها چندن؟
فاطمه هستم
Heart
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه ترگل نمیشه... اعصابشو هم خرد کرده بود این مدت...

والا فاطمه پولمون ببخشید ارزشش در حد پی پیه... وگرنه یکی دو هزار دلار اینقدر نباید بشه...
همسر میگه این مدلی که مدنظرشه ۶۵ - ۶۰ بوده اگه درست یادم باشه و الان تا دلار پایینه بهتره بگیریم... بعد باید یه سری استانداردهایی رو هم داشته باشه چون ازش کار تخصصی می خواد... دیگه همین حدود ۴۰ رو گفت، ۵ تومن بالا پایین باید بگرده...

اوفففففففف

در هر صورت اهمیت نداره، همگی اونایی که اعلام آمادگی کردن، پرقدرت به راهشون ادامه بدن Cool ببینم چیکار می کنید. این تاپیک باید طلایی بشه تا آخر فروردیننننن Smile

منم حتما حلقه رو عوض می کنم...
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، nona، Sufii، Targol، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان