موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۴:۱۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۴:۱۶ عصر، توسط nona.)
رز جون انقدر قشنگ تف میکنه دخترم که نگو.
مجبورم عملا چند بار اون دارو رو بدم که به حد نصابش برسه
میگم حتی یاد گرفته از یه ماهگی قطره بینی رو فوت میکرد الان سرشو کج میکنه
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۴:۱۴ عصر)nona نوشته است: رز جون انقدر قشنگ تف میکنه دخترم که نگو.
مجبورم عملا چند بار اون دارو رو بدم که به حد نصابش برسه
میگم حتی یاد گرفته از یه ماهگی قطره بینی رو فوت میکرد الان سرشو کج میکنه
عجب... به نطرم اون بخاطر این باشه که قورت دادن و بلع بلد نیست... چون تا ۵-۶ ماهگی که غذا شروع میشه، بچه ها آمادگی پذیرش ندارن... الان احتمالا با پوف پوف کردن میخواد چیزی که نوک زبونشه بده بیرون... یه بار با قطره چکون پلاستیکی بریز گوشه ی لپش و یکم سرش هم بالا باشه، بعید می تونم بتونه بده بیرون... شلید خیلی جلوی زبونش میریزی؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۴:۵۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۵:۲۹ عصر، توسط nona.)
نه رز جون قشنگ قطره چکونو داخل میذارم از گوشه لپش کم کمم خالی میکنم سرشم کمی عقب نگه میدارم اما تو این حالتم نگه میداره دهنش بعد که صاف میشه تف میکنه بیرون. تف با صدا نه ها. آروم بقول تو میریزه بیرون فقط قطره کولیکشو دوست داره میخوره در صورتی که بوی نعنا هم میده قاعدتا نباید خوشش بیاد
الانم سر امپرازول چون غلیظه تف میکنه اما یه بخشی میمونه رو زبونش یا دیواره های لپش دستشو میکنه تو دهنش اونارم بیاره بیرون که مجبورم دستشو نگه دارم. خلاصه برنامه دارم
بچه ها موی نی نیاتونو کی کوتاه کردید و کجا؟
موی دخترم بلند شده نیاز به کوتاهی داره نمیدونم خودم بزنم؟ بلدم نیستم ولی نباید کاری داشته باشه
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
یوتاب جون پسر خودتم عین دختر منه که
ولی میگم قشنگ یاد گرفته این ادای سرفشوباید ببینید باور کنید چی میگم.
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,323 in 293 posts
تشکر Given: 1,165
اعتبار:
1,325
نونا جون پسر من چقدر کاراش شبیه دختر شماست..سرفه الکی میکنه همش مثلا میخواد باباشو صدا کنه.یا از رو زمین برش داریم..
فقط فرقش مو فکر کنم.تازه داره درمیاد بعد شما میخوای کوتاه کنی
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,534 in 222 posts
تشکر Given: 2,279
اعتبار:
1,534
ای جانم نونا و یوتاب دخمل منم کلی مو داره .انگار مدل موهای قدیمی پشتش بلنده منم میخواستم یه کم کوتاهش کنم.
دقیقا نونا کاملا متوجه میشن و تف میکنن بیرون.ولی رز جان نکته خوبی رو گفت من خیلی جلوی زبونش میریختم.میترسیدم قطره چکون رو عقب تر ببرم بپره تو حلقش .حالا این روشی رو که گفت امتحان میکنم که از گوشه بریزم ببینم چی میشه.
چه جالب نونا که میگی مولفیکس کوچیکتر بوده.من فقط یه بسته مولفیکس داشتم سایز یک بعدش که سایز یک مای بی بی کوچیک شد از اون استفاده کردم و بعد رفتم رو سایز دو مای بی بی .دیگه دقیق نمیدونم سایزاشون چجوری میشه.
کاش لیانه جان شما که گل پسرت هم رفلاکس داره هم کولیک یه توضیحی از روتین روزانت برامون مینوشتی .اخه گفتین خدا رو شکر رفلاکسش کنترل شده .اینکه چقدر شیر میدین هر چند ساعت یه بار و.... البته اگه مشکلی نیست گلم .