امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
مرسی عزیزم
بعد موقع جوشیدن نمیریزی؟
آب چقدر می‌ریزی سپی؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sepi
پاسخ
خواهش میکنم.
نه،همون موقع خیس کردن.
من کته بلد نیستم.آبکش درست میکنم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
شیدا من برای کته یا پلوپز دوبرابر یک دونه کم آب میریزم
به عنوان مثال برای ۲ پیمانه برنج ۳ پیمانه آب میریزم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Hamii99، mahtakhanoum، maryam_na، sims s، شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۳:۴۳ عصر)youtab نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۳:۳۶ عصر)Nedaaa28 نوشته است: من همیشه همه کارامو مینویسم حتی شستن میوه ، چیدن میوه و دم کردن زعفران ... 
یکی یکی تیک میزنم خیالم راحت میشه
یعنی تو کلا خود منی ندا
من دیشب همسرم جریان مهمونی رو گفت نشستم تا نصفه شب نوشتم
بعد من مینویسم حتی فلان چیز توی فلان ظرف
حتی روشن کردن هالوژن و آباژور که یادم نره  Big Grin

توروخدااا لیستتون و آپلود کنین اینجا

(۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۴:۰۲ عصر)شیدا نوشته است: میزان نمک رو میگین لطفاBig Grin

نمک برنج

انصافا بیا با هم رفت و آمد کنیم تو چرا انقدر منی Smile)))
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
بچه ها تو پلوپز چه جوری برنج دون درست می کنید؟ من معمولا حالت ته چینی، کباب لاپلو اینا تو پلوپز میذارم و برنج ساده شوهرم چون آشپزی بلد نیست و تو پلوپز راحته اون برنج ساده میذاره و من راستش دوست ندارم برنج ساده برای خورشت اینا به هم چسبیده عین ته چین و کیک باشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
سوفی جان پلوپزت چه برندیه؟
واسه من فلر آر سی ۹۶ هست که ۸نفره ست
میخوام امتحان کنم
ولی خب ما دونفریم، حیف میشه که
چیکار کنم به نظرت
Big Grin
پاسخ
آره نسیمه جون ،منظورم رو بد رسوندم، میخوام ۸پیمانه بزنم دستم بیاد امتحانی
چیکار کنم حیف نشه خخخخ
پاسخ
شیدا پلوپز ما هم همینه. البته فکر کنم حجمش کمتره. روش نوشته ۵.۵ پیمانه ماکسیمم. من همیشه رو C3 می‌زنم که حسابی ته‌دیگ ببنده.
چی‌چی میخوام ۸ پیمونه بپزم امتحانی!
یک بار واسه خودتون ۲ تا پیمانه برنج رو با ۳ و نیم پیمانه آب (منظورم اینه پیمانه‌ی برنج و آب یکی باشه) و یک الی دو قاشق چای‌خوری نمک و حدوداَ ۳ قاشق غذاخوری روغن بریز توش امتحان کن. من گزینه بدون ته‌دیگ چون هیچ‌وقت نمیذارم نمیدونم دقیقاَ کدومش هست، ولی C1 هم خیلی کم ته‌دیگ میده.
خوب با کفگیر قبل از روشن کردن مواد رو هم بزن.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • maryam_na، Sufii، youtab، شیدا
پاسخ
نسیمه جان من همون طبق نسبتی که تو جدول پلوپز هست آب و برنج می ریزم ولی تهش ته دیگه و کلا عین کیک و به هم چسبیده است. منظورم اینه که میشه مثل برنج آبکش شده، دون و به هم نچسبیده بشه؟

منم تو زودپز عملا فقط حبوبات می پزم و فریز می کنم و استفاده ای ندارم. اصولا دم و دستگاههایی که چندین کاره ان و جاگیر من کمتر استفاده می کنم تا تک کاره ها. چون هم جاگیرترن و هم چند کاره ها بعضا نتیجه کارشون بدتره تا تک کاره ها.
پاسخ
شیدا برای من پارس خزره از این مدل قدیمی پیچیا، خیلیم خوب میشه ته دیگشم درجه داره از خیلی کم تا کریسپی قهوه ای پررنگ
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان