امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
مرسي عزيزم خوش به حالت تموم شد خلاصه
من نميدونم چرا انقد ميترسم از واكسن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مراقبتم گفت تا ۴۸ ساعت حموم نره آبم نخوره اگه آب قراره بخوره رو اون واکسن درد داره چسب بزن که خب من نمیشورمش دیگه دیروز قبل واکسنش یردمش حموم
الانم دستشویی میکنه تو اناق تمیزش میکنم و با پنبه خیس و دستمال مرطوب کارشو انجام میدم.

والا لیانه ترسم داره حق داری ولی چیزی که من میبینم از دو ماهگیش سبکتره . دو ماهگی آوردیمش خونه به یکساعت بی تابی کرد شبم پا میشد پاشو تکون میداد بیتابی میکرد اما سر چهارماهگی جالبه پاشو تکون نمیده تکونم میده مثل دوماهگی گویا درد نداره احتمالا عادت کرده تا حدی خدارو شکر
برای من البته دو ماهگی کلش ۱۲ ساعت طول کشید بعدش خوب بود اما میگم بچه طفلی آوردیم خونه دوبار نسبتا کوتاه گریه عمیق کرد و میخوابید تیکه تیکه دیگه از ۱۲ دیشب تا صبح خوابید و‌صبحم درد نداره اما چون ترگل جون بعد ۷۲ ساعت عوارض دیده من گفتم شاید زوده برای نظر دادنم
خالا هفته دیگه هم پریونار داره

ایانه جون یه سوال الان گهوارش کلا زاویه خوابش حدود ۲۵ درجه تا ۳۰ درجه هستیعنی از کمر به بالا با زاویه هست میتونم تو این خالت شیشه رو امتحان کنم یا خطرناکه؟

تا بلندش میکنم میذارمش پوزیشن شیرهی هشیار میشه آخه

دارم فکر میکنم حداقل اینطری شیشه بگیره شیر خشکم نخره با اینکه متنفرم از دوشیدن ولی چاره نباشه اینکارو میکنم

مامانای باتجربه در مورد شیشه هم ممنون میشم راهنمایی کنن
  • (کژال)، liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ای جانم نونا جان خداروشکر که زدی دخمرتو
ناهم هفتع دیگه میریم بزنیم
امروز همسرم میگفت تا بچه میخواد حالش جا بیاد واکسنش میرسه
انشالا که برای ماهم سبک باشه  Idea

نونا جان الان دو هفته ایه پسرم برای شیر خوردن با شبشه تو بغلم نمیمونه اما میذارمش روی بالش خودم و روش ملافه میندازم و با زاویه حدود ۳۰ اینا فکر کنم و بهش شیشه میدم میخوره مشکلی ندارم
  • (کژال)، liyane، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اصلا ساتا وقتی راه نیفتاده کفش لازم نیست... یعنی تا حدود 1 سالگی بهتره هیچی پای بچه نباشه...
حتی توی بازی های حسی میایم بافتهای مختلف رو در اختیار بچه میذاریم یا به دست و پا و بدنش می مالیم... فوق العاده مهمه که بچه بتونه چیزهای بیشتری رو حس کنه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی یوتاب جون دختر من اصلا گویا با پوزیشن شیردهی مشکل داره تا میاد شیر بخوره ادا اصول درمیاره
الان برای واکسنش خب باید یعالم‌شیر بخوره تب نکنه اما دریغ از همون بیشتر از پنج دقیقه. اونم میگم هر دو‌سه ساعت پنج دقیقه
لازم بشه مجبورم بدوشم دیگه Sad هرچند اول با شیر خشک امتحان میکنم ببینم بلاخره شبشه میگیره
بعد تک سوراخه باشه شبشه دیگه یوتاب جون؟
آره رز جون دقیقا
نمیدونم بوت چیه پای بچه به اون کوچولویی کردن چی فکر کردن با خودشون
  • liyane، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره نونا جان تک سوراخه رو بده اول
پسر من هنوزم دوسوراخه رو بدش میاد چون زیاد میاد
نمیشه نونا یه مشاوره شیردهی ای چیزی بپرسی برای گرفتن شیشه؟
  • (کژال)، liyane، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان اولین مرحله از پرونار رو کی باید بزنم؟ کلا چهار مرحله هست؟

راستی میدونم این قضیه بغلی شدن منتفیه. قبل از زایمان دربارش خوندم که بچه ها بغلی نمیشن و به محبت احتیاج دارن و این باور قدیمیه و.... ولی من واقعا احساس میکنم پسرم بغلی شده
از ساعت 7 صبح که بیدار میکنه منو با تق نق، تا ساعت 3 یک دقیقه هم نمیخوابه و کلا باید تو بغلم باشه راه بریم. قبلا اینجوری نبود. دراز میکشید برای خودش اینور اونور نگاه می‌کرد. الان در حد 30 ثانیه میزارمش زمین که شیشه شیرش بشورم فریااااااد میزنه. چند بار ترسیدم و لباسشو سریع عوض کردم. گفتم شاید سوزنی چیزی تو لباسش هست که فرو رفته تو تنش انقد یهو جیغ میزنه.
خلاصه که اندازه یه چای خوردن من هم زمین نمیمونه. تا تنش میرسه به زمین جیغ و دادی میکنه که به نفس نفس میفته. دیروزم که کلاس داشتم از صبح تا عصر مامانم و داداشم راه برده بودنش که آروم نگهش دارن. کلا تو بغله شاد ترین موجود عالمه. چرت میزنه لبخند میزنه از هیچ درد و کولیکی هم اثری نیست.
  • liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۲۹، ۱۲:۲۵ عصر)nona نوشته است: مراقبتم گفت تا ۴۸ ساعت حموم نره آبم نخوره اگه آب قراره بخوره رو اون واکسن درد داره چسب بزن که خب من نمیشورمش دیگه دیروز قبل واکسنش یردمش حموم
الانم دستشویی میکنه تو اناق تمیزش میکنم و با پنبه خیس و دستمال مرطوب کارشو انجام میدم.

والا لیانه ترسم داره حق داری ولی چیزی که من میبینم از دو ماهگیش سبکتره . دو ماهگی آوردیمش خونه به یکساعت بی تابی کرد شبم پا میشد پاشو تکون میداد بیتابی میکرد اما سر چهارماهگی جالبه پاشو تکون نمیده تکونم میده مثل دوماهگی گویا درد نداره احتمالا عادت کرده تا حدی خدارو شکر
برای من البته دو ماهگی کلش ۱۲ ساعت طول کشید بعدش خوب بود اما میگم بچه طفلی آوردیم خونه دوبار نسبتا کوتاه گریه عمیق کرد و میخوابید تیکه تیکه دیگه از ۱۲ دیشب تا صبح خوابید و‌صبحم درد نداره اما چون ترگل جون بعد ۷۲ ساعت عوارض دیده من گفتم شاید زوده برای نظر دادنم
خالا هفته دیگه هم پریونار داره

ایانه جون یه سوال الان گهوارش کلا زاویه خوابش حدود ۲۵ درجه تا ۳۰ درجه هستیعنی از کمر به بالا با زاویه هست میتونم تو این خالت شیشه رو امتحان کنم یا خطرناکه؟

تا بلندش میکنم میذارمش پوزیشن شیرهی هشیار میشه آخه

دارم فکر میکنم حداقل اینطری شیشه بگیره شیر خشکم نخره با اینکه متنفرم از دوشیدن ولی چاره نباشه اینکارو میکنم

مامانای باتجربه در مورد شیشه هم ممنون میشم راهنمایی کنن
نونا جون باورت ميشه پسر من اصلا توي بغل شير نميخوره؟
كلا روي تشك شيب دارش شير ميخوره
خواب و بيدارم نداره كلا فقط روي سطح شيب دار شير ميخوره
براي من كه مشكلي پيش نيومده
ميگن روي سطح تخت نبايد شير داد
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۲۹، ۰۱:۰۸ عصر)youtab نوشته است: اره نونا جان تک سوراخه رو بده اول
پسر من هنوزم دوسوراخه رو بدش میاد چون زیاد میاد
نمیشه نونا یه مشاوره شیردهی ای چیزی بپرسی برای گرفتن شیشه؟

قراره خواهرزادم بیاد دانشجوئه این چیزارو از مامانش یاد گرفته بیاد ببینم میتونه برام کاری بکنه من ۳۹ ساله نتونستم ببینم دختر ۱۹ ساله چه میکنه Smile

مرسی لیانه جون خیالم راحت شد الان دوباره بیدارش کردم آوردمش بغلم برای شیر زیاد نخورد چهار پنج دقیقه عوضش الان نیمساعته داره پرپرم میکنه از خواب بیدارش کردم ( آخه بابا واکسن زده باید خوب شیر بخوره)
حداقل شبشه بگیره تو همون گهوارش بهش میدم حداقل پا نمیشه

کژال بهت گفته بودم که دختر من تا دوماه همین بود اصلا دقیقه ای زمین نمیموند
  • (کژال)، liyane، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جون واقعا بچه همینه... ما تا 5-6 ماهگی همین بود... فکر کنم قبلا هم گفتم که حتی دوتا آغوشی داشتم که یکیش برای خونه بود و حتی با چادر پسرم رو به خودم می بستم و دائم توی بغلم بود... ولی الان فوق العاده مستقله... حتی 3 روز بیمارستان که بودم اصلاا من رو ندید و بهانه هم نگرفت... الان با اینکه عمه ش رو کلا همون موقع دیده، واقعا توی این سفر نشون داد که 2 ساعت بی بهاااانه پیشش می مونه (البته تماس تصویری داریم)... با اینکه بچه های خواهر همسرم که شاغل بود، تا 6-7 سالگی بچه هاش گریه می کردن که مامانشون قراره بره سر کار... یا کلا از مهد رفتن جا موندن چون طاقت موندن توی جاهای جدید نداشتن... الان پسرش 16 سالشه ولی اگه مامانش نیم ساعت دیر کنه، کلی استرس می گیره!!!!!!
همونطور که گفتم این دوسال (بخصوص 6 تا 18 ماهگی) سعی کنید یک لحظه ازش دور نباشید که بعدا زندگی خودتون راحت باشه و او هم مستقل باشه...
ولی بغل هم طبیعیه... چون گرمای بدن، ضربان قلب، بوی نگهدارنده هاش بهش احساس ایمنی و امنیت و حمایت میده...این حس رو میده که من اگه اتفاقی برام بیفته، مراقب اصلی من پیشمه و نزدیکمه... این بغل یک غریضه ی بقاست فقط...
وقتی اینجوری نگاه کنی دیگه زیاد اذیت نمیشی... قدیمیا 10 تا بچه شیر به شیر میاوردن و همیشه حامله بودن نمی تونستن بچه رو دائم بغل کنن از سر خودشون با "بغلی نکنش" راحت می کردن... ولی ما یه دونه دو تا بیشتر بچه نداریم... کل زندگیمونو براشون میدیم... زندگیمون با نسل های قبلی فرق داره و سلامتت روانشون برامون مهمه... و بچه ی دیگه ای دور و برشون نیست که سرگرم شن... نتیجه ش چسبیدن به کسانیه که می شناسه... محبت و بغل اینقدر برای نوزادا مهمه که عدم وجودش می تونه بچه ها رو بکشه!!! در این حد براشون مهمه... پس اینجوری خودت رو اذیت نکن... تا 6 ماهگی بغلت رو میخواد... 6 تا 18 هم وجود داشتنت و یک لحظه تزک نکردن شما زو مس خواد.... این رو همش توی ذهنت بگو تا برات عادی شه Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان