موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
۱۴۰۱/۱۱/۴، ۱۲:۴۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۴، ۱۲:۴۱ عصر، توسط ستیلیته.)
خیلی وقتا هم واسه مهمونی هم یه ظرف کیک گرد درسته میذارم تو یخچال، هم ظرف گنده سالاد و اینا به موارد همیشگی یخچال اضافه میشه. هیچوقت جا کم نمیارم. ۱۰۰ میلیون خیلی بهتر از ۱۴۰ میلیون الجیهایی که خودت لینک دادی هست. در کل معتقدم الجی لباسشویی ظرفشوییش شاید بهتر باشه، ولی یخچالای سامسونگ هم به خوبی الجی هستن و کمتر نیستن. مامانم اینا هم سامسونگ قدیمی پایین فریزر دارن که آبریزش رو باید خودشون پر کنن، اتفاقا آب اونا خوشمزهتر و خنکتره و هر روز بابام خودش پرش میکنه. اینم از نظر آبریز غیرمتصل به آب شهری گفتم بگم خیالت راحت شه. فقط کارت اضافه میشه، وگرنه مونده و بدبو نمیشه.
مهتا برو مدلتو چک کن دقیق بگو. منم ساید مادرشوهرم قیافهش این شکلیه ولی کوچکتره. منم اگر یخچالم اون بود ناراضی میبودم. ولی مدل من جاش زیاده.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Rose، youtab
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
اعتبار:
6,842
یوتاب رفتم نکاه کردم سایتش اصلا این وسایلو نداره!
• youtab
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
آره مهتا، دیوار سمت راست یخچال، رو همون برچسب مصرف انرژیش مدلشم زده.
• mahtakhanoum
موضوعها: 0
تشکر Received:
4,046 in 1,090 posts
تشکر Given: 9,315
اعتبار:
4,839
۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۴:۳۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۴:۳۱ عصر، توسط sims s.)
منم یخچالم ساید RH77 سامسونگ 34 فوت هست یعنی هر چی هم توش میذارم باز جای خالی هست حتی قابلمه بزرگ
من چند تا وسیله کوچیک آشپزخونه رو از سایت آنتیک کالا گرفتم گارانتی معتبر هم داشتن
الان همون آنتیک کالا این یخچال منو موجود داره
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
نسیم نمی دونم سایدن یا نه
من با اسم فرنچ دور، در فرانسوی و 4 در دیدمشون...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
• نسیم64
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,744 in 754 posts
تشکر Given: 2,040
اعتبار:
3,022
۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۶:۲۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۶:۳۲ عصر، توسط مینو.)
رز
این مدل الجی رو خاله ی من داره.تنها ایرادش اینه که عمقش زیاده و تمیزکاریش سخته.اون موقع که من یخچالمو خریدم این مدلم موجود بود ولی من احساس کردم واسه من زیادی بزرگه و واقعا هم هست.من یخچالمو ۷.۵ گرفتم،خاله م ۹ تومن.برند tcl رو نمی شناسم که راهنمایی کنم.
نسیم جان
تا جایی که من می دونم بله،سایدن مدل فرنچ.
• Rose، ستیلیته، نسیم64
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۶:۲۱ عصر)مینو نوشته است: رز
این مدل الجی رو خاله ی من داره.تنها ایرادش اینه که عمقش زیاده و تمیزکاریش سخته.اون موقع که من یخچالمو خریدم این مدلم موجود بود ولی من احساس کردم واسه من زیادی بزرگه و واقعا هم هست.من یخچالمو ۷.۵ گرفتم،خاله م ۹ تومن.برند tcl رو نمی شناسم که راهنمایی کنم.
نسیم جان
تا جایی که من می دونم بله،سایدن مدل فرنچ.
مرسی مینو جان
دقیقا پت و پهن بودن و عمقشه که برام بولد شده... و اینکه در یک نگاه کل یخچال جلوم خواهد بود...
بعدم اینکه هر روز ما با اقا یا باید کیک درست کنیم، یا ژله یا چه میدونم پیتزا وووو... که جاگیر هستن... یه وقت مراسمی چیزی داریم، چند مدل خوراکی درست می کنیم، یه وقت می بینی غذای اون روز می مونه، مسلما توی یخچال معمولی یا ساید جا نمیشه اما این مدل فرنچ دور قشنگ چند تا قابلمه توش جا میشه... بعدم اینکه میخوام یه طبقه که پایینتره به پسرم اختصاص بدم، هم می خوام آموزش مالی شروع کنم که خودش خرید کنه، هم اینکه خودش بتونه مراقبت کنه از لوازم خوراکیش

یه طبقه ی پایین رو به او بدم

برای بقیه ی وعده ها هم یه طبقه مخصوص بذارم همه چیز توی هم نباشه... قشنگ صبحانه یه طبقه باشه که پسرم صبح گرسنه میشه خودش بدونه چی رو می تونه از کجا برداره بره بخوره و با یه دید خودش تحریک شه یه چیزی بخوره

و به همین صورت یه نظمی به زندگی بدم
تازه یه وقت من مراسم یا مهمونی چیزی دارم، اصلااااا اصلااااا ساید معمولی جوابگو نیست و با دوتا دسر کلش پر میشه!!!! چه برسه بقیه ی مواد... از اونور من مهمون شهرستان هم دارم، حتی اگه بخوان 4 روز اینجا باشن، من باید برای بار دوم برم خرید!!!! سختمه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
• مینو