اینو همین دیروز درست کردم... عکس دیروز و امروز رو هم میذارم که ببینید... هنوز جا نیفتاده ولی ما همون دیروز که انداختمش، خوردیم و جای همگی خالی کلیییی چسبید 
عکس دیروز حین مخلوط کردن:
![[تصویر: photo_2021-10-21_17-33-15_hqhp.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-10-21_17-33-15_hqhp.jpg)
عکس امروز:
![[تصویر: photo_2021-10-21_17-33-14_zs7.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-10-21_17-33-14_zs7.jpg)
مواد لازم:
گل کلم: یه دونه کوچولو
کرفس (ساقه و برگ باهم): 3 شاخه
خیار: 4 عدد متوسط
گوجه: حدود 2 کیلو
هویج: 3 تا متوسط
سبزی معطر شامل نعنا وجعفری و ترخون (همینا رو داشتم ولی مثلا مرزه هم میشه فکر کنم... ولی ریحون نه)
فلفل تند: 3 عدد ریز (همسرم تند نمی پسنده ولی بازم تند شده بود)
سیر: 2 بوته
موسیر: تقریبا 1 مشت سر خالی (خشک داشتم)
سرکه طبیعی: حدود 2.5 تا 3 لیوان (من چون سرکه ام خونگیه، یکم انگار شیرینه... ولی در کل باید حینش دائم چک کنید و ادویه یا سرکه و نمک رو تنظیم کنید)
ادویه شامل:
فلفل قرمز (مال من خیلی تنده و کلا فقط دوبار فلفل پاش رو تکوندم توش! اما تند شده (برای من خیلی هم خوبه و خودم حین خوردنش باز فلفل میزنم اما همسر هم باید می تونست بخوره... اینا رو با ذائقه تون تنظیم کنید)
تخم گشنیز: 1 ق چ + یکم هم توی دستام سابیدم و ریختم که مزه ش بمونه توی ترشی
گلپر: 1 ق چ
نمک دریا: حدود 2-3 ق غ (حتما حتما دریا باشه نه ید دار چون ترشی رو له می کنه)
فلفل سیاه: 1 ق چ
همه ی مواد رو تمیز میشوریم، هویج پوست گرفته میشه و به جز سیر و موسیر که حلقه حلقه بریدم، بقیه رو بصورت مکعبی و گل کلم رو بوته های ریز ریز خرد کردم. و یه روز گذاشتم همه ی آبشون خارج بشه.
انتهای گوجه ها رو با کارد یه علامت + ایجاد کردم و انداختم توی آب جوش، یکم که شروع به جدا شدن پوست کرد، انداختم توی آب سرد و پوست و اون سرشون رو گرفتم.
گذاشتم روی گاز و گذاشتم بجوشه و با همزن دستی همه رو پوره کردم و ادویه ها رو هم اضافه کردم ولی نمک رو مثلا 1-2 ق زدم و حین همزدن با مواد می چشیدم و تنظیم می کردم طعمش رو... سرکه رو هم زدم و خاموش کردم
مواد نسبتا خشک شده رو اضافه کردم و هم زدم و مزه رو تنظیم کردم و کشیدم توی دو تا ظرف و تمااااام

عکس دیروز حین مخلوط کردن:
![[تصویر: photo_2021-10-21_17-33-15_hqhp.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-10-21_17-33-15_hqhp.jpg)
عکس امروز:
![[تصویر: photo_2021-10-21_17-33-14_zs7.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-10-21_17-33-14_zs7.jpg)
مواد لازم:
گل کلم: یه دونه کوچولو
کرفس (ساقه و برگ باهم): 3 شاخه
خیار: 4 عدد متوسط
گوجه: حدود 2 کیلو
هویج: 3 تا متوسط
سبزی معطر شامل نعنا وجعفری و ترخون (همینا رو داشتم ولی مثلا مرزه هم میشه فکر کنم... ولی ریحون نه)
فلفل تند: 3 عدد ریز (همسرم تند نمی پسنده ولی بازم تند شده بود)
سیر: 2 بوته
موسیر: تقریبا 1 مشت سر خالی (خشک داشتم)
سرکه طبیعی: حدود 2.5 تا 3 لیوان (من چون سرکه ام خونگیه، یکم انگار شیرینه... ولی در کل باید حینش دائم چک کنید و ادویه یا سرکه و نمک رو تنظیم کنید)
ادویه شامل:
فلفل قرمز (مال من خیلی تنده و کلا فقط دوبار فلفل پاش رو تکوندم توش! اما تند شده (برای من خیلی هم خوبه و خودم حین خوردنش باز فلفل میزنم اما همسر هم باید می تونست بخوره... اینا رو با ذائقه تون تنظیم کنید)
تخم گشنیز: 1 ق چ + یکم هم توی دستام سابیدم و ریختم که مزه ش بمونه توی ترشی
گلپر: 1 ق چ
نمک دریا: حدود 2-3 ق غ (حتما حتما دریا باشه نه ید دار چون ترشی رو له می کنه)
فلفل سیاه: 1 ق چ
همه ی مواد رو تمیز میشوریم، هویج پوست گرفته میشه و به جز سیر و موسیر که حلقه حلقه بریدم، بقیه رو بصورت مکعبی و گل کلم رو بوته های ریز ریز خرد کردم. و یه روز گذاشتم همه ی آبشون خارج بشه.
انتهای گوجه ها رو با کارد یه علامت + ایجاد کردم و انداختم توی آب جوش، یکم که شروع به جدا شدن پوست کرد، انداختم توی آب سرد و پوست و اون سرشون رو گرفتم.
گذاشتم روی گاز و گذاشتم بجوشه و با همزن دستی همه رو پوره کردم و ادویه ها رو هم اضافه کردم ولی نمک رو مثلا 1-2 ق زدم و حین همزدن با مواد می چشیدم و تنظیم می کردم طعمش رو... سرکه رو هم زدم و خاموش کردم
مواد نسبتا خشک شده رو اضافه کردم و هم زدم و مزه رو تنظیم کردم و کشیدم توی دو تا ظرف و تمااااام

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم