امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
مرسي بچه ها از جواباتون
پس اين قضيه مشتركه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جون درسته من بچه ندارم ولی تو بچه های خواهرم تجربه کسب کردم Big Grin بذار رو پات تکون بده تا بخوابه Big Grin
یا حالت اینکه داری شیرش میدی بگیر بغلت آروم تکون بده ، من بچه های خواهرمو اینطوری برمیداشتم تو بغلم تاب میدادم راه میرفتم، چند دقیقه بعد خوابشون میبرد Tongue
ببخشیدا مامانا جسارت کردم Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • (کژال)، nona، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آلمام حالا که تا اینجا اومدی یه نی نیم بیار Smile
  • (کژال)، Almam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانای مهربون
لیانه جون و یوتاب جان گل پسراتونو که ختنه کردین بعدش میشه تو بغل گرفتشون؟ چون بعد شیر حتما باید پسرم یه ربع عمودی بمونه یا بخوایم آروغ بگیریم بچه اذیت نمیشه؟

پسر من خیییلی خوابش کم شده از ۴ صبح دیروز تا ۷ عصر نخوابید ، لعنت به این رفلاکس تا بچه خوابش میبره میاد تو گلوش و هی سرشو اینور اونور میکنه ، خیلی اذیته
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره ندا جون پسر من رفلاكسيه بدون هيچ اذيتي بعد ختنه نيم ساعت نگهش ميداشتم البته من پيش دكتر عابدي و با روش اون ختنه كردم
  • (کژال)، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جون منم میخوام ببرم پیش دکتر عابدی طبق تجربه شما و یوتاب جون
هفته دیگه میبرم خیلی استرس دارم
این بچه خوابش که کمه ، کولیکم داره هی پاهاشو جمع میکنه ، از اکنور ختنه هم کنم دلم میسوزه واسش Sad
  • (کژال)، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای دختر کوچیکه من خوش‌خواب بود که به حمدالله اونم دیگه نیست. یعنی همه خوبی‌هاش دونه دونه از بین رفت Sad
  • (کژال)، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا قطره بینی میریزی زیاد؟ ببین خیلی وقتا متاسفانه دل درد ناشی از ورود هوا به معده با کولیک اشتباه میشه ها. اگه خیلی اذیته و دکترش تشخیص کولیک داده با قطره باید کنترل شه که نشده؟
بندیای همون سایز یک بذار. پوشک تو ماه اول بزرگتر باشه بهتره اصلا کاها میگن دو پوشکه کنید برای بحث هیپ. اگه پس میده مجبوری یا همش چیزی زیرش پهن کنی یا شلوار بپوشونی که با هربار جیش اونم بشوری. نگران نباش لچه زود بررگ میشه سریع سایز یک کوچیک میشه یه دو هفته صبر کن.

ترگل بچه همینه دیگه
پستای اول منو بخون ناله میکردم این بچه زیر سینم زندگی میکنه الان بیش از یک ماه و نیمه ناله میکنم اصلا طرف سینه نمیاد
پسرفت خوابم دختر من یه دو هفته ای هست داشته الان فقط واسه واکسن گذاشتمش تو گهواره شب بیدار نشد خوابید اما از امشب دوباره ببرمش تو اتاق برنامه منم شروع میشه دوباره
  • (کژال)، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بونسای جون بالهای پوشک رو از لای پا و دور باسن بده بیرون
از پشت و جلو لبه ها رو به داخل تا کن
تند تند تر عوضش کن
معمولا وقتی کوچیک شده باشه، نشتی میده... و دیگه اگه کوچیک شه به صلاح نیست که استفاده بشه چون جز آلودگی، لگن بچه رو هم تحت تاثیر قرار میده...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، mona70، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون قطره میریزم روزی ۵ ، ۶ بار
کولیکش خیلی کنترل شده اس میشه گفت گریه نمیکنه فقط موقع مدفوع یه کم بی قراره پاهاشو جمع میکنه که میترسم ختنه کنم دردش بیاد اینجور مواقع
مامانم میگه منم که نوزاد بودم دوماه کلا تو بیداری شیر نمیخوردم فقط تو خواب ، میگه انقدر گریه کردم و قربونی کردیم تا یه روز یهویی تو بیداری هم شیر خوردی فکر کردم معجزه شده
الان فهمیده که رفلاکس داشتم
اوخی دلم واسه خودم سوخت
حالا من الانم خیلی مشکلات معده دارم ، همش رفلاکس دارم و باید خیلی مراعات کنم میزنه به گوش و چشمم و گلو درد میشم
میگم تاثیراته اون موقع باشه که بهم دارو ندادن؟
این دل لامصب تا دارو به این بچه ندم آروم نمیشه انگار
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان