موضوعها: 2
تشکر Received: 9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
مرسي بچه ها از جواباتون
پس اين قضيه مشتركه
موضوعها: 48
تشکر Received: 15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
اعتبار:
18,810
کژال جون درسته من بچه ندارم ولی تو بچه های خواهرم تجربه کسب کردم  بذار رو پات تکون بده تا بخوابه 
یا حالت اینکه داری شیرش میدی بگیر بغلت آروم تکون بده ، من بچه های خواهرمو اینطوری برمیداشتم تو بغلم تاب میدادم راه میرفتم، چند دقیقه بعد خوابشون میبرد 
ببخشیدا مامانا جسارت کردم
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
آلمام حالا که تا اینجا اومدی یه نی نیم بیار
موضوعها: 0
تشکر Received: 6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
سلام مامانای مهربون
لیانه جون و یوتاب جان گل پسراتونو که ختنه کردین بعدش میشه تو بغل گرفتشون؟ چون بعد شیر حتما باید پسرم یه ربع عمودی بمونه یا بخوایم آروغ بگیریم بچه اذیت نمیشه؟
پسر من خیییلی خوابش کم شده از ۴ صبح دیروز تا ۷ عصر نخوابید ، لعنت به این رفلاکس تا بچه خوابش میبره میاد تو گلوش و هی سرشو اینور اونور میکنه ، خیلی اذیته
موضوعها: 2
تشکر Received: 9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
اره ندا جون پسر من رفلاكسيه بدون هيچ اذيتي بعد ختنه نيم ساعت نگهش ميداشتم البته من پيش دكتر عابدي و با روش اون ختنه كردم
اعتبار:
6,938
لیانه جون منم میخوام ببرم پیش دکتر عابدی طبق تجربه شما و یوتاب جون
هفته دیگه میبرم خیلی استرس دارم
این بچه خوابش که کمه ، کولیکم داره هی پاهاشو جمع میکنه ، از اکنور ختنه هم کنم دلم میسوزه واسش
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
وای دختر کوچیکه من خوشخواب بود که به حمدالله اونم دیگه نیست. یعنی همه خوبیهاش دونه دونه از بین رفت
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۷/۳۰، ۱۱:۲۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۳۰، ۱۱:۲۴ عصر، توسط nona.)
ندا قطره بینی میریزی زیاد؟ ببین خیلی وقتا متاسفانه دل درد ناشی از ورود هوا به معده با کولیک اشتباه میشه ها. اگه خیلی اذیته و دکترش تشخیص کولیک داده با قطره باید کنترل شه که نشده؟
بندیای همون سایز یک بذار. پوشک تو ماه اول بزرگتر باشه بهتره اصلا کاها میگن دو پوشکه کنید برای بحث هیپ. اگه پس میده مجبوری یا همش چیزی زیرش پهن کنی یا شلوار بپوشونی که با هربار جیش اونم بشوری. نگران نباش لچه زود بررگ میشه سریع سایز یک کوچیک میشه یه دو هفته صبر کن.
ترگل بچه همینه دیگه
پستای اول منو بخون ناله میکردم این بچه زیر سینم زندگی میکنه الان بیش از یک ماه و نیمه ناله میکنم اصلا طرف سینه نمیاد
پسرفت خوابم دختر من یه دو هفته ای هست داشته الان فقط واسه واکسن گذاشتمش تو گهواره شب بیدار نشد خوابید اما از امشب دوباره ببرمش تو اتاق برنامه منم شروع میشه دوباره
موضوعها: 278
تشکر Received: 22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
بونسای جون بالهای پوشک رو از لای پا و دور باسن بده بیرون
از پشت و جلو لبه ها رو به داخل تا کن
تند تند تر عوضش کن
معمولا وقتی کوچیک شده باشه، نشتی میده... و دیگه اگه کوچیک شه به صلاح نیست که استفاده بشه چون جز آلودگی، لگن بچه رو هم تحت تاثیر قرار میده...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
اعتبار:
6,938
نونا جون قطره میریزم روزی ۵ ، ۶ بار
کولیکش خیلی کنترل شده اس میشه گفت گریه نمیکنه فقط موقع مدفوع یه کم بی قراره پاهاشو جمع میکنه که میترسم ختنه کنم دردش بیاد اینجور مواقع
مامانم میگه منم که نوزاد بودم دوماه کلا تو بیداری شیر نمیخوردم فقط تو خواب ، میگه انقدر گریه کردم و قربونی کردیم تا یه روز یهویی تو بیداری هم شیر خوردی فکر کردم معجزه شده
الان فهمیده که رفلاکس داشتم
اوخی دلم واسه خودم سوخت
حالا من الانم خیلی مشکلات معده دارم ، همش رفلاکس دارم و باید خیلی مراعات کنم میزنه به گوش و چشمم و گلو درد میشم
میگم تاثیراته اون موقع باشه که بهم دارو ندادن؟
این دل لامصب تا دارو به این بچه ندم آروم نمیشه انگار
|