موضوعها: 2
تشکر Received: 9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
۱۴۰۰/۸/۱، ۱۲:۰۹ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۱، ۱۲:۱۰ صبح، توسط liyane.)
(۱۴۰۰/۷/۳۰، ۱۰:۳۹ عصر)Nedaa28 نوشته است: لیانه جون منم میخوام ببرم پیش دکتر عابدی طبق تجربه شما و یوتاب جون
هفته دیگه میبرم خیلی استرس دارم
این بچه خوابش که کمه ، کولیکم داره هی پاهاشو جمع میکنه ، از اکنور ختنه هم کنم دلم میسوزه واسش 
ببين ختنه بدون چالش ترين تجربه ي من بود
خب پسر منم زير دوماه بود كه ختنه شد بنابراين كوليك داشت رفلاكسم داشت
ولي بعد ختنه فقط بيست دقيقه و بعد جيش اول ١٠ دقيقه گريه كرد
خيالت كلا راحت ، بچه اصلا لطمه نميبينه
ببين اين رفلاكس بي صاحاب پدر من و بچمو دراوورده
انگار تمومي نداره
دارم فكر ميكنم كوليك چقد راحت بود . قطره ميدادم ، زير هود ميبردم ، دوبارم كه خيلي شديد بود با شوهرم سوار ماشين شديم تا استارت زديم بچه حالش خوب شد و خوابيد
ولي اين رفلاكس به هيچ صراطي مستقيم نيست
موضوعها: 0
تشکر Received: 9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
نداجان من پسرم رو سه شنبه پیش ختنه کردیمش..
مامانها رو بیرون میکنن پدر بچه میتونه بمونه که دستاش رو نگه داره.
منم تجربه م رو بگم که پسرم تا۴۵دقیقه فقط گریه کرد اصلا هم اروم نشد طوریکه که دیگه نفس نفس میزد منم همونجا پا به پاش گریه میکردم تو ماشین هم ده دقیقه اول گریه کرد ولی یعد ازشدت خستگی خوابش برد ولی تو خوابم همش ناله میکرد.منکه خیلی ترسیده بودم شب خوابید درحالی که خودم رو اماده یه شب پرتنش کرده بودم!کلا منم کلی نظر خونده بودم که اصلا ترسناک نیست و راحته ولی برای ما وحشتناک بود هم من هم همسرخان سکته رو زدیم
فاطمه هستم
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
۱۴۰۰/۸/۱، ۰۱:۲۹ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۱، ۰۱:۳۱ صبح، توسط Targol.)
نوناجون این دختر من کلا میتونست ساعتها تو جاش بیدار باشه و دست و پا بزنه و گریه نکنه، در بدترین شرایط با زل زدن به یه عروسک رنگی رنگی ساعتها سرگرم میشد! بلافاصله میخوابید و دو ساعت خواب بود. الان نق نق میکنه، کلی طول میکشه بخوابه و بلافاصله تا روتو برمیگردونی میبینی زل زده بهت، عروسک و آویز فوقش ۳-۴ دقیقه جذبش کنه! عاشق حموم بود، الان تو حموم خوبه اما بعدش موقع لباس پوشیدن کلی گریه میکنه. اصلا این دخترم نمیدونست گریه چیه!! ساعتها تو گهواره تابش بدی نمیخوابه. اون یکی دخترم رو میذاشتم تو جاش میخوابید، اما الان؟؟  حالا این واندر ویکز این سری تموم شه ببینم چی میشه.
وای شیرو نگو. راستی بهتر نشد بعد واکسن؟؟
لیانه جون واقعا لعنت به رفلاکس
راستس دختر من تا عمیق میخنده سکسکهاش میگیره. سکسکه هم که بگیره بالاخره حتما یه مقدار شیر میاد تو دهنش. خیلی دلم براش میسوزه که نمیتونه راحت بخنده
اعتبار:
11,097
۱۴۰۰/۸/۱، ۰۱:۳۲ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۱، ۰۱:۳۳ صبح، توسط liyane.)
(۱۴۰۰/۸/۱، ۱۲:۴۹ صبح)2015 نوشته است: نداجان من پسرم رو سه شنبه پیش ختنه کردیمش..
مامانها رو بیرون میکنن پدر بچه میتونه بمونه که دستاش رو نگه داره.
منم تجربه م رو بگم که پسرم تا۴۵دقیقه فقط گریه کرد اصلا هم اروم نشد طوریکه که دیگه نفس نفس میزد منم همونجا پا به پاش گریه میکردم تو ماشین هم ده دقیقه اول گریه کرد ولی یعد ازشدت خستگی خوابش برد ولی تو خوابم همش ناله میکرد.منکه خیلی ترسیده بودم شب خوابید درحالی که خودم رو اماده یه شب پرتنش کرده بودم!کلا منم کلی نظر خونده بودم که اصلا ترسناک نیست و راحته ولی برای ما وحشتناک بود هم من هم همسرخان سکته رو زدیم
شما كجا ختنه كردي عزيزم؟ چقد اذيت شد طفلك
چه روشي بود
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
۱۴۰۰/۸/۱، ۰۲:۵۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۱، ۰۲:۵۵ صبح، توسط youtab.)
Nedaa28 نوشته است:سلام مامانای مهربون
لیانه جون و یوتاب جان گل پسراتونو که ختنه کردین بعدش میشه تو بغل گرفتشون؟ چون بعد شیر حتما باید پسرم یه ربع عمودی بمونه یا بخوایم آروغ بگیریم بچه اذیت نمیشه؟
پسر من خیییلی خوابش کم شده از ۴ صبح دیروز تا ۷ عصر نخوابید ، لعنت به این رفلاکس تا بچه خوابش میبره میاد تو گلوش و هی سرشو اینور اونور میکنه ، خیلی اذیته
عزیزم ببخش دیر ج دادم
آره منم مشکلی نداشتم چون میگه حتما بوه پوشک باشه راحت تره
اما ما نه
برای ختنه منو همسرم بالای سرش بودیم از اول تا آخر من که دمصورتش بودم و نازش میمردم و گاهی آب قند میدادم بهش
همسرمم همش داشت از دکتر سوال میپرسید و حرف میزدن
فاطمه جانم اگر تهران بودی کاش میبردی پسرتو دکتر عابدی انقد طفلی اذیت نمیشد
تشکر Received: 7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
منم فردا همه جسارتمو جمع میکنم و زنگ میزنم از دکتر عابدی وقت میگیرم. طفلک پسرم. این هفته ختنه. هفته بعد واکسن دو ماهگی.
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
کژال جان نگران نباش پسرت مثل پسر من قهرمااااانه
ما واکسن دو ماهگی زدیم روز سه شنبش و پنجشنبش رفتیم ختنه و خداروشکر مشکلی نبود
تشکر Received: 6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
کژال منم فردا وقت میگیرم
ایشالا واسه ما هم تجربه خوبی بشه
موضوعها: 48
تشکر Received: 15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
اعتبار:
18,810
(۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۹:۲۰ عصر)nona نوشته است: آلمام حالا که تا اینجا اومدی یه نی نیم بیار 
نونا جان حتما فکر میکنم راجع بهش
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
اعتبار:
11,097
(۱۴۰۰/۸/۱، ۰۱:۲۹ صبح)Targol نوشته است:
لیانه جون واقعا لعنت به رفلاکس
راستس دختر من تا عمیق میخنده سکسکهاش میگیره. سکسکه هم که بگیره بالاخره حتما یه مقدار شیر میاد تو دهنش. خیلی دلم براش میسوزه که نمیتونه راحت بخنده 
بميرم براشون
ببين هي انگارفروكش ميكنه ، هي عود ميكنه
وقتايي كه عود ميكنه مثل الان صبح كه ميخوام بيدار بشم با غصه بيدار ميشم ميگم خدايا اخه تا كي؟!
|