امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۴/۲، ۰۳:۰۹ عصر)Seti69 نوشته است: بچه‌ها شما قرص کلسیم‌ میخورین یا اینکه با شیر اینا نیازتونو برطرف میکنین؟

ستی من قرص میخورم لبنیات مثل ماست و کشک و شیر هم میخورم.اما فکر کنم کلیه راستم مشکل پیدا کرده...دیشب درد بدی تو پهلوم پیچید داشتم میمردم.خیلی ها با این قرص کلسیم سنگ کلیه هم گرفتن.اینم مد نظر داشته باش.من خودم احتمالا دیگه قرص رو بذارم کنار و فقط شیر و ماست بخورم.اما باز با مشورت با دکترم این کارو میکنم

نوعروس قدیم و عاطفه جان تبریک میگم باردازیتونو.ایشالا که به سلامتی این دوران رو طی کنین

(۱۴۰۰/۴/۱، ۰۸:۲۷ عصر)liyane نوشته است: يوتاب جان چيزي نمونده ديگه عزيزم اين مدتم هرچي خانوم دكترت گفته انجام بده كه بعدش خدايي نكرده توي دردسر نيوفتي
نونا جون مرسي بابت گفتن تجربياتت ، ادم نميدونه چه دعايي واقعا بكنه؟! من فقط دلم ميخواد بگذره واقعا خسته شدم از اينهمه سنگيني ، يه موقع هايي حس ميكنم بچه از حلقم شروع ميشه تا زير دلم ادامه داره ، شكمم منقبضه سفته مثل سنگ ، با هر تكونش جونم بالا مياد
آخ آخ لیانه گفتیییییییی ....واقعا بعضی از تکون خوردناشون دل آدمو ضعف میبره..خیلی وقتا رحمم درد میگیره از فشار پاشنه پاهاش یا آرنجش.من گاهی اوقات خوابم اینقدر بد حرکت میکنه پهلو به پهلو میشم یا صاف وایمیسم که کمی جاش عوض شه بلکه آروم بگیره....خیلی وقتا عین این خل و چلا خودمو تکون میدم مثل گهواره بشه بگیره بخوابه Angel
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، liyane، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
عاطفه جان و نوعروس قدیمی جان خیلی خیلی مبارکتون باشه
دیدی عاطفه جون مامان شدی عزیزم Heart
نگران قلبتم نباش
برو یه دکتر قلب خوب و خیال خودتو راحت کن
الهی به سلامتی بگذرونین این دوران رو و نی نی های خوشگل و سالمتونو حساااابی بغل کنین Heart Heart Heart
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، liyane، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
این تاپیک پر از حس خوبه
تک تک لحظه های بارداری رو قدر بدونید
چند وقت دیگه پسرم یک سالش میشه به نظرم خیلی زود گذشت دلم میخواد به عقب برگردم باز تجربه اش کنم
انشاالله همتون به سلامتی زایمان کنید و نی نی سالم و خوشگلتون رو بغل کنید
  • 2015، Hami99، lili_61، liyane، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام
خیلی خوشحالم که اینجا راه اندازه شده تا گمتون نکنم
من باردار نیستم تو اقدامم
اما همیشه میخوندم تایپک باردارها رو
امیدوارم منم یه روز بیان اینجا بنویسم باردارم
  • Hami99، lili_61، liyane، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان و نوعروس قدیمی بارداریتون مبارک باشه. 
بچه ها من یه کم تپش قلب گرفتم .کار خاصی نمیخواد انجام بدم ؟ الان ضربان قلبم ۹۲ بود.زیاده ؟
  • lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱، ۰۱:۰۱ صبح)(کژال) نوشته است: دوستان من امروز رفتم پیش دکترم
درباره هزینه سزارین پرسیدم که گفت بین 9-11
کسی خبر داره نونا جان بیمارستان بهمن چه قدر هزینه کرده؟
من بیمارستان پیامبران رو در نظر داشتم که دکترم گفت توصیم بیمارستان آبان هست
اگر تجربه ای از عمل تو این بیمارستان دارین بفرماییید
راستی در مورد فشار بعد از سزارین هم پرسیدم. اصلا انکار نکرد Confused
گفت فشار که نیست. ماساژه که ببینیم رحم جمع شده یا نه Undecided

عزیزم من خودم دکترم فقط بیمارستان ابان عمل میکنه قراره برم اونجا کل خانوادم اونجا زایمان کردن چون دکترمون یکیه بیمارستان قدیمیه خیلی شیکو پیک نیس اما دکترای خوبی داره پرستاراش هم همینطور کلا کادر خوبی داره بیمارستان شلوغ پلوغی هم نیس مثل صارم که روزی یه عالمه زایمان داره
  • (کژال)، lili_61، liyane، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۳، ۱۱:۵۵ صبح)Bonsay نوشته است: بچه ها تست قند که هفته ۲۴ تا ۲۸ هست و‌معمولا چند هفته مینویسن که انجام بدیم؟
بعد یه تست ناشتا میگیرن اگه اون زیاد بود میفرستن سه نوبته؟
یا کلا همه باید سه‌ نوبت و برن؟
بستگی به دکترت داره من ۲۸ انجام دادم ولی همینجا بچه ها زودتر هم انجام داده بودن تو هفته ۲۴ و ۲۵.
من همون اول کار ۴ نوبته برام نوشت ولی به فاصله یک ساعت .از ۸ صبح تا ۱۱ صبح ناشتا.بعضیا دو نوبته .بعضیا هم ۴ نوبته در طول روز و بعد ناهار و شام.کلا برای همه یه جور نیست دکترت مشخص میکنه.ولی حداقل دوبار خون دهی رو داری یکی ناشتا و یکی یک یا دو ساعت بعد.
  • 2015، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من ۴ نوبته با گلوکز دادم هفته ۲۳ چون قبلش لب مرز بود قندم
خود دکتر بستگی داره چی بخواد

بچه ها من اسید معده چند روزه خیییلی اذیتم میکنه ، همش نشستم بازم انگار دارن تو معده امو سوراخ میکنن ، شماهام ماه هفت اینجوری بودین؟ تازه هنوز بچه خیلی بالا نیومده
راه حلی دارین؟
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۳، ۱۱:۵۵ صبح)Bonsay نوشته است: بچه ها تست قند که هفته ۲۴ تا ۲۸ هست و‌معمولا چند هفته مینویسن که انجام بدیم؟
بعد یه تست ناشتا میگیرن اگه اون زیاد بود میفرستن سه نوبته؟
یا کلا همه باید سه‌ نوبت و برن؟

من هفته 26 انجامش دادم.
همه باید انجام بدن این تست رو.
ولی دو مدل  داره.اینکه کدوم مدلش باشه کاملا بستگی به دکترت داره.دوست من از اون مدلا بود که یه صبونه هم وسط کار بهش داده بودن بخوره و دوباره بیاد تست اما مال من از اونا بود که 3مرحله ای بود و کاملا ناشتا انجام میشد.از اون خانمی که نمونه گیری میکرد سوال کردم گفت دکترت اون سخت تره رو واست نوشته.دیگه اخراش به شدت حالت تهوع گرفته بودم...

(۱۴۰۰/۴/۳، ۱۲:۲۰ عصر)Nedaa28 نوشته است: من ۴ نوبته با گلوکز دادم هفته ۲۳ چون قبلش لب مرز بود قندم
خود دکتر بستگی داره چی بخواد

بچه ها من اسید معده چند روزه خیییلی اذیتم میکنه ، همش نشستم بازم انگار دارن تو معده امو سوراخ میکنن ، شماهام ماه هفت اینجوری بودین؟ تازه هنوز بچه خیلی بالا نیومده
راه حلی دارین؟

منم خیلی وقته اینجوری ام...خیلی بده.یهو اسید معدم میجوشه میاد بالا یه تهوعی میگیرم دوباره میره پایین.اما از وقتی بچم چرخیده و سرش پایینه دفعاتش خیلی کمتر شده.با مشورت دکترت قرص پنتوپرازول مصرف کن.اگه نمیخوای قرص بخوری شیر سرد هم خوبه...من خودم آب سرد هم میخوردم کمی آروم می شدم.
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بن سای جانم منم هفته ۲۹ یه دو نوبته دادم اول که ناشتا و بهد از صبحانه بود
بعد کهداعدادش مرزی شد یهد ۴نوبته ناشتا و بعد سه وعده غذا دادم تا شب
بعد باز گفت اعدادش عجیبه ۴نوبته دوم رو دادم
بچه ها درست میگن به دکترت و روش معاینه و درمانش بستگی داره عزیزم
سلین جان خوش اومدی
واقعا درست میگی اینجا جز معدود جاهای دنیاست که تماما پر از حس خوب و مثبته Heart
  • lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان