موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۸/۲، ۰۱:۴۹ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۲، ۰۱:۵۰ صبح، توسط nona.)
ترگل و کژال جون من اشتباه کردم
اون پست خانم دکتر مدرسی راجع به قطره آهن بود نه غذا
خداروشکرررررررر مینو جون خوش خبر باشی
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
حالا من تو این هفته میرم بذای واکسن میپرسم بازم بچه ها کمکی رو
من از خدامه
چون باید شیر خودمم قطع کنم غذا خور بشه راحت ترم
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۸/۲، ۰۱:۵۷ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۲، ۰۲:۰۰ صبح، توسط nona.)
بچه ها من باز ناکام موندم
دخترمو بردم حموم قشنگ خستش کردم بخوابه یکم شیر خورد خوابید شیشه گذاشتم دهنش از ساعت ۱۰:۴۰ تا ده دقیقه قبل حدود ۵۵ دقیقه. دریغ از یه میک
چرخوندم بالا پایینش کردم لپشو ضربه زدم گوش تا چونشو دست کشیدم چونشو بالا پایین کردم هیچییییییییی. بی خیال شدم دستام داغونشد گذاشتم تو تختش خیلی خجسته ۱۲۰ تام درست کرده بودم یک دهم سی سی هم نخورد
یوتاب کمکی رو من اشتباه کردم آهن رو تو چهارماهگی یا دوبرابر وزن برای بچه های زود متولد شده میدن.
خیالتم بابت واکسن راحت هم شما یوتاب جان هم لیانه خداییش میشه گفت سبک بود دخترم ۲۴ ساعت بعد یه تب مختصر کرد .
البته نی نی با نی نی فرق داره ولی ایشالا برای شما هم سبک باشه
اعتبار:
33,760
اره آهن اینطوریه
منکه از بدو تولد میدم
خدا از دهنت بشنوه واکسنو
طفلی پسر لیانه خدا کنه این دیگه اذیت نکنه بیش از حد اذیت شده عزیز دلم
موضوعها: 0
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
۱۴۰۰/۸/۲، ۰۵:۵۱ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۲، ۰۵:۵۶ صبح، توسط Targol.)
کژال جون من آب معدنی میجوشونم. ماجان نمیدونم چیه اصلا  ولی برای بچهها ترجیحا از مایکرو جز برای استریل کردن لوازمشون استفاده نکن. اگه استریله آب رو بذار رو شعله گرم شه.
حتما هممون نظر پزشک بچهها رو میپرسیم ولی تا جاییکه میدونم خیلی زود دادن کمکی اونقدرها هم خوب نیست و به معده بچه فشار میاد. یعنی باید دکتر تشخیص بده الان معدش بیشتر آسیب میبینه یا با مصرف کمکی. وگرنه که هممون از خدامونه زودتر غذا خور شن.
نوناجون الهی بگردم. نگران نباش. همین که بچه انشالله طبق نمودار بره بالا کافیه. من هنوز این ماه وزنش نکردم. اگه بدونم نرماله اینجوری با اعصاب خودم بازی نمیکنم. دختر من با وزن ۱۲۰۰ به دنیا اومد و طبیعیه انقد نگران باشم. تو غصه نخور دختر.
کژال جون داری pre یا pdf میدی به خاطر زود به دنیا اومدن بچه؟ اگه اره اینا رو طولانی مدت نمیدن چون تو طولانی مدت سنگ کلیه میاره. بعدش که شیرهای معمولی میخورن میفتن رو کاهش سرعت وزنگیری.
نوناجون اگه من باشم میگم یه وسیلهای بیاره که بمونه. همون فلاسک غذا مثلا. چون بر فرض الان چند بسته سرلاک بیاره، بعدش چی؟ بالاخره مجبوریم خودمونو با بازار ایران تطبیق بدیم. مگه اینکه دورهای برن و بیان.
تشکر Received: 1,406 in 273 posts
تشکر Given: 720
اعتبار:
1,429
(۱۴۰۰/۸/۲، ۰۱:۲۰ صبح)(کژال) نوشته است: ممنونم آرزو جان. نمیدونستم ماجان آب هم داره
سرچ میکنم
دیدم آرزو جان. استرلیزه هست و نیازی به جوشوندن نداره. درسته؟ بعد دماشو چجوری تنظیم میکنیم. تو خونه تو مایکروویو میزارید؟
چون من آب رو 37 درجه میکنم میدم بخوره
کژال جان نیاز به جوشوندن نداره، من گرمش هم نمیکنم، با همون دمایی که از محیط گرفته درستش میکنم.
البته دمای فضای داخل خونه، نه فضای سرد و بخ زده
اعتبار:
35,283
آقا دیشب کلا بیدار موندم و مدام شیر درست مردم هر سری یکساعت نگه داشتم تا ۷ صبح بچه هم خواب خواب. جز اینکه مالید به سر وصورتش هیچ اتفاقی نیفتاد
اعتبار:
33,760
کژال جان منم تو سفر آب معدنی استفاده کردم
نونا جان انقدر حزص نخور بلاخره یراهی باید باشه عزیزم
اعتبار:
35,283
مرسی ترگل جون پس همون فلاسک میگم سالی دو بار میاد و میره.
یوتاب جون بیشتر غصه میخورم
موضوعها: 0
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
۱۴۰۰/۸/۲، ۰۱:۰۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۲، ۰۱:۰۶ عصر، توسط Targol.)
عزیزم نونا خودتو ناراحت نکن. دکترش که راضیه. منو دکترش نگرانم کرده که اگه نخوره عقب میفته.
به خدا انقد دلم میخواست یه سر میومدم ببینم میتونیم قلقشو پیدا کنیم یا نه.
من میخوام این بار به دکترش پیشنهاد بدم شیر خشک گلدن گات رو تست کنم. شاید دوسش داشت.
نوناجون راستی یه بار که میخوای خودت بهش شیر بدی، بدنتو حس کرد و در تماس با پوست خودت بود شیشه رو بذار ببین مک میزنه؟ من این کارم میکردم. بعد دستهاشم قنداق کن.
|