امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
(۱۴۰۱/۱۱/۸، ۰۵:۳۱ عصر)نسیمه جااان نوشته است: ثمین جان اگه اینقدر تنگی نفس میگیری ک اذیت میشی ،نه طبیعی نیس
باید حتما چک بشی
ب دکترت بگو ارجاع میده ب پزشک قلب احتمالا ،یه اکو انجام بدی

ممنون نسیمه جان پس دیگه فردا میرم دکتر
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۸، ۰۵:۳۰ عصر)samin** نوشته است: دوستان من جدیدا چند قدم راه که میرم به نفس نفس میفتم، ضربان قلبم رو که چک میکنم اصلا بالا نمیاد، انگار قلبم همکاری نمی کنه و خوابه کلا!
درصورتی که قبل از بارداری راحت تا 160 میبردمش بالا، الان تو همون حالت استراحت میمونه و به جاش نفسم کم میاد
اینا طبیعیه؟

ثمین اگه قبلا اینجوری نبودی حتما با دکترت مشورت کن...
دقیق نمی دونم مشکلت چیه ولی یکی نوشته بود که این مشکل رو شاید 90% زنان خاورمیانه دارن، و خب توی بارداری هم خودشو نشون میده... اصلا هم جای نگرانی نداره... یه جورایی انگار طبیعت زنان خاورمیانه اس Big Grin Big Grin Big Grin در این حد روتین  Big Grin Big Grin
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • samin**، خانم فسقلی، پری
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۸، ۰۶:۲۰ عصر)رخشید نوشته است: نسیمه سن جنین چند هفته زده بود ؟

۱۲ هفته و ۴ روز
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • رخشید
پاسخ
رزجان می تونی بیشتر توضیح بدی مشکلشون رو؟
این خانم های عراقی رو اگر دیده باشی اصلا نمی دونن مریضی چیه! احتمالا خانم های ایرانی ژنشون نازک نارنجیه
من تا دو هفته قبل ورزش نسبتا سنگین می کردم بدون هیچ مشکلی ولی الان ورزش که هیچی، راه رفتن ساده هم به ننفس نفس می ندازتم
امروز وقتی داشتم نفس نفس میزدم گفتم ضربانو هم بگیرم که دیدم ۵۵ بود! یعنی قلبه اصلا به خودش زحمت نمیده با افزایش فعالیت بیشتر کار کنه!
  • Rose
پاسخ
ثمین آشنایی ندارم با مشکلات اینجوری... فقط یادمه نوشته بود مشکل قلبی و دریچه قلب!!! نمی دونم اصلا دقیقا مشکل شما بوده یا نه ولی اینکه توی بارداری ایجاد شده من رو لینک کرد به اون مطلبی که خونده بودم Smile

خب خانمای عراقی خیلی هم زود شکسته میشن به نظر من... مثل زنان نسل قدیم ما زندگی می کنن بندگان خدا..
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
پاسخ
آهان مرسی خدا کنه مشکل قلب نباشه
  • Rose
پاسخ
ببین افتادگی دریچه میترال توی زنان جوان ایرانی تقریبا شایع هست ،معمولا توی بارداری خودش رو نشون میده
بنظرم یه چکاپ قلبی ضرری نداره ،یه اکو میدی دیگه خیال خودت هم راحته
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Rose، samin**، خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها جنین تشکیل شده از ای وی اف را چقدر نگه می دارند؟
پاسخ
پری جان مثلا تا چند سال؟ تا چه زمانیش رایگانه و از کی پول می گرن و چقدر؟
پاسخ
من الان سونو ۶ هفته رو نگاه کردم نوشته بود کانال سرویکال ۳۴mm طبیعی و بدون دیلاتاسیون مشهود
  • nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان