امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
ندا پسرت آلرژی داره؟ به خاطر همون روغن بوده. نگران نباش. دیگه نخور. کره و روغن خیلی زود اثرشو تو پی‌پی نشون میده.

لبنیات گوسفندی خیلی فرقی با گاوی نداره برای بچه‌های آلرژی دار. اگه لبنیات بز پیدا کردی اونا احتمالا مشکلی نداره.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
ترگل جون قربونت همه روشهارو امتحان کردم دیگه آخرین تیر ترکشمم زدم تاپمو سوراخ کردم شیشه رو گذاشتم زیرش قشنگ آماده خوردن بود تا لبش خورد به نوک شیشه فهمید گریه کرد یکساعت تلاش کردم نسد تا سینه خودمو دادم خورد البته همون پنج دقیقه. همسرمم امروز یه دو ساعت باهاش بازی کرد تا شیر بخوره یه شیشه هم خودش دست گرفت داشت میخورد یاد بگیره اصلا. حالا جالبه هر کار دیگه ایو تقلید میکنه براش زبون درمیاوردم اونم زبون در میاورد سر شیر ولی تقلید نمیکنه.
لیانه جون باز خدارو شکر پسرت تو خواب لااقل میخوره دختر من تو خوابم حواسش هست مامانشو دق بده Smile
فاطمه جان اصلا به حرفا گوش ندادی تو اون وضعیت شوهرت میگه چایی بریز Sad والا بخدا ظلمه
.ندا جان مگه آلرژی داره؟ یا خودت فکر میکنی؟ اگه بحث کره بود باید به گوشتم واکنش میدادا. حالا از دکترت بپرس تا اون موقع هم به قول ترگل کره نخور
میبینی مینو جان همه داریم مینالیمSmile
  • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
نونا من نميدونم تو چرا داري غصه ميخوري
مگه دكترت نگفت بچه ها توي سن دخترت توي سه دقيقه سينه رو خالي ميكنن
خب دختر تو كه ٥ دقيقه ميخوره
وزنشم كه خوبه هر ماه داره ٧٠٠ تا ميگيره يعني نرماله
وقتي دكترش راضيه بهت اوكي داده تو چرا انقد خودخوري ميكني؟
فقط اگه همچنان بچه دوم رو خواستي انشالله بعد دنيا اومدنش شبا بهش شيشه بده كه يادبگيره ديگه ازين چالشا نداشته باشي
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو، کتایون خانم
پاسخ
نه دکترش راضی بود از وزن و قدش اما گفت پنج دقیقه کمه باهاش حرف بزن باید بیشتر بخوره
اون دکتری که گفت سه دقیقه فامیلمون بود.
نه اگه خالی میکرد متوجه میشدم ضمن اینکه من همچنان فکر میکنم ۷۰۰ گرم دکتر اشتباهه بچه تکون خورد
  • (کژال)، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
نونا چرا اصرار داری شیشه بگیره؟بعضی بچه ها تحت هیچ شرایطی شیشه رو قبول نمی کنن.شمام که نزدیک غذا دادنی،سخت نگیر.
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مینو جون بیشترین نگرانیم اینه که این پنج دقیقه ها کفایت نکنن وگرنه سه چهار روز اول که شیر نداشتم داشتم خودمو میکشتم که یجوری شیر خودمو بدم حتما. یه امیدواری داشتم کفتم بخاطر دندون درآوردنش کم غذا شده ولی الان که حفت دندوناش بیرونن هیچ تغییری نمیبینم
میترسم ماه بعد سر فذا این برنامه رو داشته باشم تو گوگل که سرچ میکردم دیدم خیلی مامانا میگن بچشون قاشق نمیگیره تو شیشه سوپ میدن اگه دختر منم هیچی نگیره چجوری باید غذا بدم Sad

ایانه شانس منم باشه به دومی شیشه بدم سینه نمیگیره Smile
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
نوناجون حساسیت به پروتیین شیر گاوی به گوشت حساسیت نمیده. من گوشت گاو و گوسفند میخورم. اما بعد دو ماه که مراعات میکردم و خون نمیدیدم به محض اینکه یه تیکه مرغی خوردم که با روغن حیوانی سرخ شده بود خون دیدم.
نوناجون منم با لیانه جون موافقم. داری خودت و بچه رو اذیت میکنی. انرژیتو بذار برای غول‌های مرحله بعد.
  • (کژال)، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
بچه ها تو آزمایش مدفوعش خون نبود ، ولی موکوسی بود بعد روغن‌خوردن ، از کجا بدونم آلرژی داره؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
باشه ترگل جون به ربع پبش با موبایل مشاور شیردهی بیمارستان لاله صحبت کردم گفت نده شیر خشک حیفه شیرت کم میشه.

ندا جون موکوس تشخیص خودته ها حتما عمس بگیر به دکترش نشون بده ببین چی میگه
  • (کژال)، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دکتر امروز نبود ، بعدشم عادی شد دوباره
پنیر میخورم عادیه باز فقط با اون روغنه اونجوری بود ، آخه زدم تو نت دقیقا عکسش همونجوری بود
یعنی دغدغه هامون فقطططط Smile
باورم نمیشه انقدر تغییر کردم
  • nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان