امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
بچه ها این ویروس جدیده کفته بودم با گوش درد شدید شروع میشه ولی خداراشکر زود رفع میشه
رز بهتون قطره گوشم داد؟
هرچه در فهم تو آید 
آن شود مفهوم تو !
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۹، ۱۲:۴۰ عصر)liyane نوشته است: اي واااي رز توام واقعا بچه داري سختي رو تجربه ميكني
انشالله زود خوب بشه
چرا گوشش عفونت كرد؟ مگه سرماخوردگيش خوب نشده بود؟
دست تنها هم هستي

مرسی عزیزم از دعای شما  Heart

والا ببین گوشش انگار همیشه عفونت داره... هر موقع هر جا بردیم گفتن یه کم قرمزی دیده میشه... اون هفته هم که برای اسهال و استفراغ بردیمش دکتر، گفت گوشش قرمزه ولی هنوز به گوشش نزده... که گویا الان زده دیگه... دکتر هم گفت من چیزی جز یکم قرمزی نمی بینم اما اگه خودش میگه قرمزه من آنتی بیوتیک شروع می کنم... سرما نخورده بود اصلا... اسهال و استفراغ داشت... نمیدونم چیکار کنم دیگه...

واییییی لیانه، صبح اینقدر بالاسرش آروم آروم اشک ریختم... سر اینکه تنها مبارزه کردن و تنها زندگی کردن چقدر سخته... از نزدیک خونه ی عموم رد شدیم، خانمش خیلی مهربونه... یه لحظه حس کردم اگه مامانم بود شاید پسرمو می بردم میذاشتم پیشش و با خیال راحت بچه رو می سپردم بهش و همونجا می خوابیدم و ظهر یه نهار گرم می خوردیم و بر می گشتیم خونه شایدم می موندیم همونجا ازمون مراقبت می کرد تا جون بگیریم........ لذتی که هیچوقت نتونستم بچشم... حتی وقتی دختر خونه بودم... هیچوقت دردهای من معتبر شمرده نمیشد... با اینکه تا آخرین درجه ی درد رو تحمل می کردم و می کنم، ولی باز انگار برای اطرافیانم واقعی نبود و نیست و بی اهمیته...
سرنوشت بعضیا هم کلا همینه دیگه... تنها بودن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Almam، Bonsai، Gitii، nona، Saghar685، Targol، آیسان ۹۶، دخترانه، فلامینگو
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۹، ۱۲:۵۴ عصر)پری نوشته است: بچه ها این ویروس جدیده کفته بودم با گوش درد شدید شروع میشه ولی خداراشکر زود رفع میشه
رز بهتون قطره گوشم داد؟

من یادم نمیاد پری، چه ویروسیه؟

نه قطره ی گوش نداد، گفت حتما ببرید پیش متخصص گوش و حلق و بینی... فعلا که دور و برمون جایی رو پیدا نکردم.... ببینم چی میشه... کی رو پیدا می کنم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
پاسخ
ای وای رز جان طفلی خودتون و پسرت
ایشالا زود زود خوب بشه
  • Rose
پاسخ
رز غصه این چیزارو نخور من اغلب دوستام خارج از ایران دست تنها بچه بزرگ کردن دانشجو هم بودن
خداروشکر تو ادم قوی هستی از همه لحاظ و همه چیز به نحو احسن خودت انجام میدی
امیدوارم زودتر گل پسر خوب بشه Heart
  • Rose، ستی‌لیته
پاسخ
بچه ها نمیدونم ایم قضیه اصفهان خوی تبریز اینا چقدر درسته بهرحال مراقب خودتون و خانواده هاتون باشید.
  • Rose، Targol، رخشید
پاسخ
رز جان متخصص اطفال نمیشناسم. ولی چون خودم گوشم مشکل داره یه دکتر گوش و حلق و بینی عالی میشناسم.

دکتر علی فتاحی. بغل تالار سرو ه. ولی روزای شنبه چهارشنبه بعدازظهرها مطب ه. ببین الان سرچ کردم نوشته بیمارستان عرفان هم هست. میخوای زنگ بزن سوال کن.
ولی بهترین پزشک ه واقعا.
  • Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۹، ۰۱:۰۵ عصر)Rose نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۱/۹، ۱۲:۴۰ عصر)liyane نوشته است: اي واااي رز توام واقعا بچه داري سختي رو تجربه ميكني
انشالله زود خوب بشه
چرا گوشش عفونت كرد؟ مگه سرماخوردگيش خوب نشده بود؟
دست تنها هم هستي

مرسی عزیزم از دعای شما  Heart

والا ببین گوشش انگار همیشه عفونت داره... هر موقع هر جا بردیم گفتن یه کم قرمزی دیده میشه... اون هفته هم که برای اسهال و استفراغ بردیمش دکتر، گفت گوشش قرمزه ولی هنوز به گوشش نزده... که گویا الان زده دیگه... دکتر هم گفت من چیزی جز یکم قرمزی نمی بینم اما اگه خودش میگه قرمزه من آنتی بیوتیک شروع می کنم... سرما نخورده بود اصلا... اسهال و استفراغ داشت... نمیدونم چیکار کنم دیگه...

واییییی لیانه، صبح اینقدر بالاسرش آروم آروم اشک ریختم... سر اینکه تنها مبارزه کردن و تنها زندگی کردن چقدر سخته... از نزدیک خونه ی عموم رد شدیم، خانمش خیلی مهربونه... یه لحظه حس کردم اگه مامانم بود شاید پسرمو می بردم میذاشتم پیشش و با خیال راحت بچه رو می سپردم بهش و همونجا می خوابیدم و ظهر یه نهار گرم می خوردیم و بر می گشتیم خونه شایدم می موندیم همونجا ازمون مراقبت می کرد تا جون بگیریم........ لذتی که هیچوقت نتونستم بچشم... حتی وقتی دختر خونه بودم... هیچوقت دردهای من معتبر شمرده نمیشد... با اینکه تا آخرین درجه ی درد رو تحمل می کردم و می کنم، ولی باز انگار برای اطرافیانم واقعی نبود و نیست و بی اهمیته...
سرنوشت بعضیا هم کلا همینه دیگه... تنها بودن...
دختر اشك منم دراووردي
مامانمو توي اون دو روز كه شمال رفته بوديم برده بوديم كه بچه رو نگهداره بچه پدرشو دراوود 
ميگه بي خود نيست تو انقد ضعيف شدي چقد بچه داري سخته اخه از صبح نق ميزنه تا شب
ديگه فكر كن مريضم بشن كه ديگه واويلاست
  • Bonsai، Rose، دخترانه
پاسخ
لیانه جان گفتی نق.ما هم همسایه پایینیمون بچش نزدیک یکسالشه جدیدا از صبح تا ظهر نق میزنه ظهرم میرن بیرون.گریه هم نمیکنه ها فقط نق.تازه به نظرم بچه خوش اخلاقیه چون نه غریبی میکنه وقتی ما رو میبینه نه گریه ای چیزی حتی اگه باهاش حرف بزنی بهت میخنده.یه وقتا میگم بیچاره مامانش مدااام عِه عِه میکنه نمیدونم چرا
  • liyane، Rose، youtab
پاسخ
صنوبر پسر منم تو مشاعات خوش اخلاقه با همه باي باي ميكنه بوس ميفرسته
ولي توي خونه مرده و زندمون رو با نق بي وقفه جلو چشممون مياره مثل يه نوار ميره روي مغزمون
تازگيا انقد بد شده قبلا قابل تحمل تر بود
  • Rose، youtab، خانم فسقلی، صنوبر۷۱، مینو
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان