۱۴۰۰/۸/۳، ۰۲:۵۲ عصر
حریره بادوم:
۴_۵ عدد بادوم برای یک وعده.یک فنجون آب جوشیده سرد شده.۱ قاشق آرد برنج
اول بادوم هارو تو ابجوش میریزید بعد چندساعت پوستشو جدا میکنید.اگه عجله دارید تو اب درحال جوش بزارید بعد چند دقیقه امادست....با پشت الک رنده اش میکنید.
حالا با اب و ارد برنج میزارید رو شعله کم تا غلظت مورد نظر بدست بیاد.دیگه بستگی داره بچه تون چطوری دوست داره
در اخر هم شیرخشک یا شیرمادر هم میتونید اضافه کنید فقط باید حریره به دمای محیط برسه.وقتی اضافه کردید تا ۱ ساعت نگه میشه داشت
کره و روغن زیتون هم میتونید اضافه کنید
به همین ترکیب پوره میوه هم اضافه کنید میشه حریره موز مثلا
با شیر بادوم هم میشه درست کرد به جای پودر کردن بادوم ها.
مثلا نصف فنجون بادوم پوست کنده رو میریزید تو مخلوط کن ۳ برابر اب میریزد.۳ روز هم تو یخچال تو ظرف در بسته نگه میشه داشت.
کلا غذای بچه رو تازه درست کنید بهتره ولی ۲۴ ساعت تو یخچال میشه نگه داشت
۴_۵ عدد بادوم برای یک وعده.یک فنجون آب جوشیده سرد شده.۱ قاشق آرد برنج
اول بادوم هارو تو ابجوش میریزید بعد چندساعت پوستشو جدا میکنید.اگه عجله دارید تو اب درحال جوش بزارید بعد چند دقیقه امادست....با پشت الک رنده اش میکنید.
حالا با اب و ارد برنج میزارید رو شعله کم تا غلظت مورد نظر بدست بیاد.دیگه بستگی داره بچه تون چطوری دوست داره
در اخر هم شیرخشک یا شیرمادر هم میتونید اضافه کنید فقط باید حریره به دمای محیط برسه.وقتی اضافه کردید تا ۱ ساعت نگه میشه داشت
کره و روغن زیتون هم میتونید اضافه کنید
به همین ترکیب پوره میوه هم اضافه کنید میشه حریره موز مثلا
با شیر بادوم هم میشه درست کرد به جای پودر کردن بادوم ها.
مثلا نصف فنجون بادوم پوست کنده رو میریزید تو مخلوط کن ۳ برابر اب میریزد.۳ روز هم تو یخچال تو ظرف در بسته نگه میشه داشت.
کلا غذای بچه رو تازه درست کنید بهتره ولی ۲۴ ساعت تو یخچال میشه نگه داشت