امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
بچه ها لالایی ملایم و با کیفیت یا اهنگ خوب بی کلام خوبه چرا بد باشه؟ ولی محدود... تی وی و رادیویی که دائممممم یک یا چند نفر حرف بزنن، بخصوص سریع که حرف بزنن اصلا خوب نیست و فایده ای نداره... ضررم داره چون تمرکزش رو کم می کنه... و همین به مغزش آسیب میزنه...
در مورد ضرر تی وی یا کلا لوازم دیجیتال حرف واقعا زیاده ولی اگه دوست دارید به آخرین اطلاعات دسترسی پیدا کتید، پیج دکتر لاله نائب می تونه براتون مفید باشه...

https://instagram.com/logopedresurs?utm_...=copy_link

ماری جان من این رادیویی که میگی نمیدونم چیه ولی به نظر میاد ایرانی باشه و اگه آهنگاش آهنگای ایرانیه که خواننده داره یا سریع می خونن و بعصی چیزا حتی برای ماها نامفهومه، تا جایی که من می دونم خوب نیست... اگه مثلا موتزارت و یانی و ویوالدی یا حتی مثلا افرادی مثل هانس زیمر باشه خوبه ولی محدود. البته پسر شما ۳ سالشه و اگه زبان مادریش کامل شده حتی می تونید زبان بعدی رو هم شروع کنید‌‌...
حرف اصلی اینجا که میگیم سر و صدا و تی وی و اینها ممنوعه، مال زیر دو ساله که انجمن متخصصین اطفال آمریکا حدودا ۵ ساله ابلاغ کرده و تمام پزشکان اطفالشون موظف شدن که این رو به خانواده ها بگن که زیر دو سال تی وی ممنوع... یکی از دلایل ممنوعیت صداست که بالاتر گفتم، بکی هم تصویر که وقتی تصاویر سریع عبور می کنن تمرکز بچه کم میشه و به مرور علائم "شبه اوتیسم" در بچه بروز پیدا می کنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رادیو آوا ایرانیه گلم , کلا آهنگ های ایرانی پخش میکنه و همه نوعی داره بشتگی به ساعت روز داره مثلا همیشه ظهر آهنگ های تک نوازی پخش میکنه. ولی رپ و اینجور آهنگ های تند پخش نمیکنه اصلا
دقیقا تلویزیون زیر دوسال بسیار آسیب زننده است .من که کلا زیر دو سال به هیچ عنوان اجازه ندادم تلویزیون ببینه شاید در کل ۵ ساعت هم نشد اونم یه وقتی خونه کسی بودیم و شلوغ بود نتونستم بگم خاموش کنید. خونه درجه یک ها که همه میدونستن که ما اجازه نمیدیم بچه ببینه و به احترام ما خاموش میکردن.
الان هم تلویزیون نمیبینه, زبان دوم هم شروع کردم فعلا شنیداری. شعرهای بچه گانه را گوش میده, گاهی ترجمه میکنم یا تصویر کتاب یا پازل نشونش میدم و میگم الان منظورش اینه.
ولی موندم وقتی خواستم تصویری این شعرها و ترانه های کودکانه را شروع کنم, چطور کنترلش کنم!!؟ که مثلا یک ساعت ببینه

و به نظرم رادیو ( نه سروصدای بلند و همهمه ) آهنگ های ملایم با واژگان به صحبت کردن بچه کمک میکنه چون گوشش به نواها, واژه ها, لحن های مختلف آشنا میشه. مخصوصا الان که کروناست و ارتباطات اجتماعی محدود شده, رادیو یک روشی برای تحریک حس شنیداری و گفتاری بچه است , البته منظورم ۲۴ ساعته و بدون تحریک شنیداری والدین نیست
ولی همین که بچه به جز صدای پدر و مادر خودش صدای افراد دیگه را بشنوه حتی در کم شدن اضطرابش از افراد غریبه هم کمک میکنه.
  • (کژال)، liyane، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره کژال جون بردم آره صدای جغجغشو که در میاوردم نگاه میکرد آروم میشد یه لحظه امارفقط کوتاه درد آمپول بیشتر ازونی بود که عروسک آرومش کنه
  • (کژال)، liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بهرحال باید محدود باشه... چون بچه نمی فهمه چی میگن و تمرکزش روی کارش روداز دست میده... مثلا شما بخوای یه زبان جدید یاد بگیری، مثلا چینی... فرض کن یه رادیو چینی روشن باشه... به نظرت اگه ۱۰ سالم گوش بدیم می فهمیم چی میگن؟
زبان در محیط آموخته میشه...
برای تی وی دیدن هم بهتره تایم های کوتاه مثلا یه ربعه باشه و خودت کنارش بشینی به توضیح دادن... یا خوندن شعرها با همدیگه یا فعالیت کردن با شعرها مثلا آموزش حیوونا، اعداد یا مشاعل و... با نمد یا حتی مقوا، شکلک هایی درست کنی و شعر که توی پس زمینه هست با تصاویر، شما هم با اون شکلکا باهاش بخونی و تشویقش کنی که بخونه... توی بالای دو سال تی وی معمولی می تونه تبدیل به بازی بشه... ولی خیلیا فکر می کنن دیگه بچه رو ول کنم جلوش و برم دنبال کارم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Mari90، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جون مرسی از توضیحاتت

کژال الان متوجه منظور سوالت شدم، آره واکنش نشون میداد نه خیلی ولی نشون میداد البته مناسب سنش رفتار میکردم مثلا تو دوماهگی حس شنواییشونو باید درگیر کنی تا با نگاه چیزیو دنبال کنن معمولا اینطر بود که عروسکشو یطرف نگه میداشتم صداو درمیاوردم ببینم واکنش داره یا نه برمیگرده به سمتش یا نه ازین کارا . اگه پسرت نسون نمیده اشکال نداره بچه ها تو یسری چیزا از همسناشون جلوتر ممکنه باشن ممکنه عقبتر باشن. همین که دکترشون روندشونو چک و تایید کنه کافیه.

ضمن اینکه یادت باشه پسرت یکم زودتر دنیا اومده

نسیم جان این دوستت رو‌که تعریف کردی تلنگری بود، از فردا سعی میکنم شده بک ربع روزانه ببرمش بیرون. آخر هفته ها میبریمش فکر میکنیم هنر کردیم
  • (کژال)، 2015، liyane، niky، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آقا من و دخترم رفتیم بیرون دور زدیم اومدیم Smile ازین ببعد سعی میکنم هر روز اینکارو بکنم.
  • (کژال)، niky، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
دوستان من یه همفکری میخوام.
کولیک پسرم با داروهایی که دکترش داده بود کنترل شده بود و دیگه درد نداشت. اما از دیشب دوباره خیلی به خودش میپیچه و زور میزنه. کاملا مشخصه داره درد میکشه. به نظرتون عصر ببرمش پیش یه دکتر دیگه؟ یا با همون داروهای خودش ادامه بدم تا امروز بگذره؟
  • 2015، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال با همون داروها ادامه بده
قطره بینی هم یادت نره
  • (کژال)، 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جون هر چی داد ادامه بده. معمولا نظراتشون متفاوت نیست در مورد کولیک. اول و اخرش هم دوره اش باید بگذره. بچه رو زیاد دستکاری نکن عزیزم
نونا جون با کالسکه رفتین یا ماشین؟

من دیروز قل کوچیکمو بردم دکتر. امروزم ازمایش اون یکی قلم بود. خدایا، دلمونو شاد کن با نتیجه‌اش...
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، نیوشا123
پاسخ
ترگل جون هیچکدوم
تو آغوشی بردمش کالسکه سحته چون خیابونمون سرازیریه. یه بیست دقیقه قدم زدیم آدما و خیابون و درختا و دید و با پیشیا حرف زد برگشتیم
  • liyane، Nedaa28، niky، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان