امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
ممنون نونا جون من خانم برادرم گفت میاد باهام گفتم ببینم کسی دیگه رو هم هماهنگ کنم بیاد یا نه همون یک نفر کافیه
چون شانس من خواهرم همون روز عمل من عمل چشم داره نمیتونه بیاد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر جان یه نفر ممکنه خیته بشه من خواهرشوهرم سردرد شدید داشت تا ساعت ۵ عصر موند دیگه ۵ خواهرم اومد تا صبح بیدارم موند چون آروغ بچه رو مدام باید میگرفت رسما سرویس شد.

بچه ها اگه پرستار بچه خوب و مطمئن دارید یا میشناسید لطفا یا معرفی کنید یا بگید از کجا استخدامش کردید. ممنون
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر جان من شوهرم کلا پیشم بود. عصر مامانم یک ساعت اومد. شوهرم رفت خونه دوش گرفت و یه سری خوراکی خرید و برگشت
  • nona، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها بیاین ببینین من چقدر بدبختم
دو شب پیش مامانم و مادربزرگم بچه رو گذاشته بودن تو پتو تکونومیدادن در حد ۱۰ دقیقه من رفتم یه دوش بگیرم که کاش نمیرفتم
همون‌ موقع یکی از دستای مامانم ول میشه بچه قل میخوره با یه طرف صورت میخوره زمین ، من دیدم شدید گریه کرده ولی هیچ جاش نه قرمز بود نه کبود که متوجه بشم
امشب بهم گفتن ، انقدر خودمو زدم و گریه کردم که خودشونم گریه میکردن ، حالا من چیکار کنم؟ ببرم دکتر ؟ عکسی چیزی بندازه خدایی نکرده لخته ای چیزی نباشع تو سرش؟ از فاصله نبم متری افتاده میگن اصلا سرش نخورده صورتش بوده ولی من دارم دیوونه میشم
شیرخوردن و بقیه چیزاش عادیه ولی نگران آینده ام

بچه ام تازه ۴۵ روزشه ، زنگ زدم اورژانس گفت ۲۴ ساعت حواستوت باشه ولی اون ۲۴ ساعت اول که من نمیدونستم میخوابیدم Sad
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۵، ۱۲:۴۲ صبح)سحر بانی نوشته است: خانوما شما روز زایمانتون همون کسی که صبح همراهتون اومد برای عمل تا فردا صبحش که مرخص شدید موند یا مثلا شب جاشو با کسی دیگه عوض کرد؟
من همسرم همش پیشم بود تا روز بعد از زایمان...
یعنی 12 شب کیسه آبم پاره شد
حدود 12 ظهر بچه به دنیا اومد
و همسرم پیشم بود تا فردا حدود 5 اینطورا که رفت خونه بخوابه و تا 9 اینطورا هم خونه بود و خواهر همسرم توی این مدت پیشم بود و بعدش اومدن و دیگه فرآیند عکاسی و ترخیص بود و 1 اینطورا ما خونه بودیم!!!

بستگی به توان مراقب داره... اگه دو نفر باشن یکی بره یکی بیاد، خیلی بهتره بهرحال... همسر من که تجربه هم نداشت و داغون شد اما خب من با دیگران راحت نبودم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، nona، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون چی بگم والا... چون یه مورد مهمه، آدم می مونه چی بگه... به نظرم اگه می ترسی ببرش پیش دکترش...

ولی نکته ی مهم اینه که چرا ازت پنهون کردن... خب یه اتفاقی افتاده، چرا نگفتن که تمهیدات لازم و اعمال لازم رو انجام بدید؟؟؟ با عرض معذرت بچه که نبودن مخفی کاری کردن... به نظرم حتما باهاشون در این زمینه صحبت کن و ناراحتیت رو بگو...

البته ان شاءالله هیچی نیست چون میگی نه قرمزی بوده نه خونی بوده و... ولی هشیاریش تا چند ساعت خیلی مهمه... اینکه بعد از ضربه شیرنخوره مهمه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۵، ۰۴:۳۹ صبح)Nedaa28 نوشته است: بچه ها بیاین ببینین من چقدر بدبختم
دو شب پیش مامانم و مادربزرگم بچه رو گذاشته بودن تو پتو تکونومیدادن در حد ۱۰ دقیقه من رفتم یه دوش بگیرم که کاش نمیرفتم
همون‌ موقع یکی از دستای مامانم ول میشه بچه قل میخوره با یه طرف صورت میخوره زمین ، من دیدم شدید گریه کرده ولی هیچ جاش نه قرمز بود نه کبود که متوجه بشم
امشب بهم گفتن ، انقدر خودمو زدم و گریه کردم که خودشونم گریه میکردن ، حالا من چیکار کنم؟ ببرم دکتر ؟ عکسی چیزی بندازه خدایی نکرده لخته ای چیزی نباشع تو سرش؟ از فاصله نبم متری افتاده میگن اصلا سرش نخورده صورتش بوده ولی من دارم دیوونه میشم
شیرخوردن و بقیه چیزاش عادیه ولی نگران آینده ام

بچه ام تازه ۴۵ روزشه ، زنگ زدم اورژانس گفت ۲۴ ساعت حواستوت باشه ولی اون ۲۴ ساعت اول که من نمیدونستم میخوابیدم Sad

ندا جان خيلي ناراحتتم
عزيزم انشالله هيچي نيست
ولي به نظرم با دكترش درميون بذار ببين چي ميگه بهت كه اگه كاري لازمه انجام بدي
  • (کژال)، 2015، mona70، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مامانم همون موقع به دوستش که متخصص مغز و اعصابه زنگ زده اونم شرح حال گرفته و نمیدونم چی گفته که خیالش راحت شده
هیچی بهشون نگفتم من اینجور مواقع لال میشم فقط مثل دیوونه ها شدم انقدر خودمو زدم
همون دیروز بچه امو برده بودم دکتر ، گفت رفلاکس پنهان داره و حساسیت به پروتیین گاوی ، همه چیو از رژیمم حذف کرد خودم اعصابم داغون بود سر این ماجرا شبم که اینو شنیدم
حالا شوهرم امروز رفت سرکار مرخصی بگیره ببریم مغز و اعصاب کودکان ، هر چند مامانم هی میگه به خدا رو صورت افتاده نبر ولی همون صورت هم مهمه مگه بچه ۴۵ روره سرش چقدره
به خدا خسته شدم تو این کرونا تو مطبا ، استرس کرونا از یه طرف هی ضدعفونی کن بچه رو صد تا سوراخ قایم کن

انقدر با شوهرم دعوا کردم که همش اصرار میکنه اینو اون بیان خونمون که مثلا من حالم خوب باشه نمیفهمه حالم بدتر میشه ، خودم بچه امو مثل گل نگه میدارم گفتم نمیخوام به من خوبی کنی هم منت میذارن هم بچه امو میندازن
خود مامانم نابود شده سر و صورتش این دو روزه پف کرده بود فشارش میرفت رو ۱۶ نگو از اعصاب اون اتفاقه ، حالا اگه من اینکارو کرده بودم رسوای عالمم میکرد
بچه ها ببخشید خیلی داغونم اومدم اینجا فقط شماها آرومم میکنین
بیچاره شوهرم تا خود صبح نشست بالا سر بچه ، میگم ۲۴ ساعت اول مهمه الان چه فایده داره ولی شوکه شده بود مات فقط مونده بود رو ما دو تا ، تا صبح
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
بن سای جون یه خانمی میخوام کلا با ما ژندگی کنه برای همین دیگه مشکل کرونا رو ندارم البته اگه پیدا کنم. خواهرشوهرم یه پرستار عالی داره ۳ ساله باهاشون زندگی میکنه
عزیزم آروغ تا وقتی خودش بتونه آروغ بزنه. دکتر من همون اول گفت پنج دقیقه نگه دار نهایت ده دقیقه بعد آروم بذارش زمین. دکتر بیدارمغزم که تشخیص رفلاکس داده بود گفتند پنج دقیقه. ولی خب بسته به بچه هست بچه های اینجا که بچه هاشون رفلاکس دارند بیست دقیقه نیم ساعتم نگه میدارن اما من دخترمو بیشتر از ده دقیقه نگه دارم حتما بالا میاره ولی همون پنج دقیقه معمولا اروغ میزنه میذارمش پایین.
الانم همون حدود پنج دقیقه چون خودش میتونه آروغ بزنه تقریبا

ندا جون عزیزم حق داری اصلا پتو همینش بده منم دستام گاهی نمیکشید این گهواره درسته یه ایراداتی داشت اما خیلی کمک میکنه بخرش
ضمنا اصلا پتو‌رو‌نباید نیم متری نگه میداشتم چه خبره تابم میدید حدود ۲۰ سانتی زمین
دیگه ۴۸ ساعت گذشته خدارو شکر خطر برطرف شده نگران نباش چیزی نمیشه ولی به دکترش بگو حتما. ایشالا رو فرش بوده دیگه؟

ندا جون سر همون پی پی تشخیص آلرژی دادن؟ تکرار شد باز؟ تست حساسیت لازم ندونستن؟

حالا که بخیر گذشته خودتو ناراحت نکن بچه شیر میدی اثر میگذاره روش. اما بهشون بگو هر اتفاقی میفته حتما بهت بگن .
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره نونا جان رو فرش بوده ، اصلا من و شوهرم دوبار گذاشتیم تو پتو خودمون نشسته بودیم ، من چی بگم دیگه بهشون همش بچه رو تکون تکون میدن انقدر گفتم گوش نمیدادن دیروز دکتر گفت تکون ندین بالاخره قبول کردن

دیروز ۴ بار پی پی کرد اولش کامل بلغمی بعدیا نصفه اخریشم یه رگه قرمز بود ، عکس گرفتم دکتر دید گفت نیازی به ازمایش نیست مشخصه حساسیته ، گوشت گاو و لبنیات ، آجیل ، زعفرون ، کنجد ، سویا ، ماهی حذف بشه
نمیدونم چی بخورم واقعا مغزم جواب نمیده ، ترگل و میس شین جان که رژیم داشتین اگه میشه راهنماییم کنین
دیشب خوب شده بود صبح باز قرمزی توش بود هیچی هم نحورده بودم نصفه شب شیرینی زیان که شیر توش نیس ولی کره و تخم مرغ داره

واسه رفلاکسم اس امپرازول داد گفت بچه پرخوریه باید جلوشو بگیری، خیلی کوچولوئه الان وقتی شیر میخواد نهایت یک ربع سرشو گرم کنم باز جییغ میزنه ، پستونکم که در حد ۱ دقیقه میگیره
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان