موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
پس همون قضیه ای که میگن شیرخشک بچه رو سفت می کنه درسته...
سلین خیلی عالیه که آخرشه، اصلا بعد از گرفتن از پوشک برکت توی زندگی آدم میاددددد
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 1
تشکر Received:
13,879 in 2,542 posts
تشکر Given: 6,759
اعتبار:
15,307
۱۴۰۱/۱۱/۱۴، ۱۲:۴۲ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۱۴، ۱۲:۴۳ صبح، توسط Donya.)
سلام عزیزای دلم ببخشید با وجود اینکه تک به تک پیغام هاتونو خوندم لایک نزدم چون طول میکشید. خیلی ممنون لطف دارین واقعا
من امروز از ظهر م ش اومد نهار درست کردم، کمرش گرفته بود روغن مالی و ماساژ حسابی بهش دادم. بعد برا شب پ ش هم اومد پیتزا و اولویه درست کردم.
فردا هم برا نهار کل واحدهای ساختمون خودمون و مامان بزرگمو قراره کباب بدیم حدود چهار و نیم م پیاده میشم. البته خیرات باباست برا روز پدر جای کادویی که نمیتونم بدم.
خلاصه له لخم... دیگه موسیر خیس کردن برا فردا که چهارتا مهمون دارم...
خالم زنگ زد تبریک گفت پنجاه بار گفت ایشالله با اینکار خیر دوقلو دوقلو بزای هر سال خودت برای. هی من انکار که نه همین گل پسری تاج سرماست یکی برامون بسه، هی خالم زور و اصرار که خدا رو چه دیدی ایشالله گره از کارتون حل شه و دیدی باردار شدی!!!
حالا این خاله من دو تا پسر هم سن من داره و یک دختر سی ساله همگی مجرد. منم تا حالا یکبار نگفتم که درمان ناباروری کردم همیشه خودش گفته با شغل ماموریتی امیر محاله تو بچه دار شی.. دلم میخواست بدون توضیح بزنم تو دهنش ولی من مهربونم زود گفتم خاله پسرم داشت با آهنگ قر میداد شما زنگ زدی به قرقر افتاد. لطف کردی خداحافظ...
خخخخ
فردام اولین حمومشه خدا بخیر کنه.. یکبار موقع شستن پیپی تو دستم سر ریز رفت... تومل بخدا
بازهم ممنون به یادت ت هستم.
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
دنيا جون از لحظه به لحظه ش لذت ببر
خدا براتون حفظش كنه اين آقا شاهان خوشگل رو
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Bonsai، youtab
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,329 in 498 posts
تشکر Given: 574
اعتبار:
1,525
نه ليانه جان پشگلي نيست همون مورد دومه كه گفتي
مرسي عزيزم از راهنماييت حرفاتون بهم ارامش ميده
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
• youtab
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
۱۴۰۱/۱۱/۱۴، ۰۱:۵۶ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۱۴، ۰۱:۵۷ صبح، توسط Rose.)
خدا رو شکر که شاهان یه مامان مهربون نصیبش شده

خیلی موقع شستن مراقب باشید، همونطور که بنسای گفت با لباس باشید خیلی خوبه، یکی بشینه روی یه صندلی و با شیب بذاریدش روی پاتون که شلوار یا شلوارک پاتونه، و یکی دیگه هم کم کم بشوره... از همون اول هم سر بچه رو خیس نکنید، دمای زیادی از سرش ممکنه از دست بره... سرش رو با حوله بپوشونید، بدنش رو بشورید، بدن که تموم شد، سرش رو بشورید و سریع بیاید بیرون و سرش رو بپوشونید

یا اگه گردنش سفته، بنشونیدش توی تشت و آروم بشورید و زود هم تمومش کنید

دیگه اینکه لباساش رو اگه کنار شوفاژ یا بخاری بذارید که یکم گرم بشه تا از حموم اومدید بیرون بپوشونید بهش خوبه... گوش ها رو هم خشک کنید... دست و پاتون رو هم اصلا گم نکنید

هیچی نمیشه
دنیا فضولی نباشه، خودت صاحب اختیار اموالت هستی، ولی به نظرم شما توی منطقه ی خوبی ساکنید، یعنی همسایه هاتون هم حتما پولدارن... یعنی این کباب فقط یه جزء کوچیکی از زندگیشون میشه و خوشون می تونن چندین برابرش رو توی یه وعده سفارش بدن بدون فکر کردن به هزینه ش... به نظرت بهتر نیست که این خیرات رو توی یه محله ی فقیر نشین انجام بدید؟ اونجایی که هر موقع دلشون بخواد به گوشت دسترسی ندارن... یا مثلا مراکز نگهداری از سالمندان... یا کمک به مادران سرپرست خانوار یا مادرایی که از نظر مالی ضعیف هستن و بچه ی کوچیک دارن یا بچه شیر میدن؟ که همین یه وعده گوشتی که برای همسایه ی شما ممکنه هیچی نباشه، اگه به اونها برسه، ممکنه کل گوشتی باشه که توی یه ماه می تونن بخورن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
اره مینو پسر منم همینطور بود خداروشکر

پسر دو ساله من
• Rose، مینو
موضوعها: 0
تشکر Received:
640 in 314 posts
تشکر Given: 392
اعتبار:
882
ندا، پسر منم. تا چند وقت پیش که بالااستثنا تا شیر می خورد پی پی می کرد و گاهیم بیشتر از یکبار و تا عوضش می کردم، دوباره می کرد. دخترمم کمتر بود ولی حداقل روزی یکی دو باری بود اونم.
• Nedaaa28، youtab