۱۴۰۱/۱۱/۱۲، ۰۱:۳۸ صبح
کژال هنوز ایده ی تولد و لباس خوابتو واسمون توضیح ندادی رفتی تو روز مرد؟
پسر ۱۹ ماه ❤
تبادل نظر درباره ی مراسمات
|
۱۴۰۱/۱۱/۱۲، ۰۱:۳۸ صبح
کژال هنوز ایده ی تولد و لباس خوابتو واسمون توضیح ندادی رفتی تو روز مرد؟
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۱/۱۱/۱۲، ۰۱:۴۵ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۱۲، ۰۱:۴۶ صبح، توسط شیطون خانم.)
کژال عجله داره خخخخ
من همسرم تو روز زن از قبلش ی طوری کفته بود که حدس میزدم کادو خبری نیست. بعد صبح داشتم صبحانه آماده میکردم با جعبه هدیه که دست پسرم بود و پسرم بغل خودش از پشت سر من اومدن و روز مادر تبریک گفتن و هدیه رو دادن من خیلی سورپرایز شدم چون اصلا فکرشم نمیکردم. حالا این برای من سوخته اما شما میخوای تست کن ![]() ولی کژال تولد همسر من نزدیکه ایده تولدت به اشتراک بذار با تچکر
ندااااا
تولد چیه؟؟ ایده چیه؟ مادرشوهرم تو اتاق بغلی خوابیده بودااااا تازه دیروز رفتن. لباس توری قرمزه رو هنوز بستشو باز نکردم فقط پسرم هر از گاهی میرفت پیداش میکرد میاورد یه دور سکته میداد منو به قول شوهرم میگفت چه ارادتی هم به این داره. هرجا میزاریمش پیداش میکنه شیطون خانم من همه ایده هام مخصوص اتاق خوابه. ایده خانوادگی ندارم ![]() برای روز زن هم سورپرایز نشدم.شوهرم کادومو با تاخیر وقتی مامانش اینا بودن از سرکار اومد خونه بهم داد.
۱۴۰۱/۱۱/۱۲، ۰۲:۴۶ عصر
كژال خوش به حالت هنوز با جزييات برنامه اتاق خوابتو اجرا ميكني
مال ما شدي هول هولكي يعني اصلا ديگه پيش نوازي خاصي اجرا نميكنيم فقط از ترس بيدار شدن پسرمون و نصفه و نيمه نموندن عمليات سريع ميريم سر اصل مطلب
۱۴۰۱/۱۱/۱۲، ۰۲:۵۵ عصر
ما همون اصل مطلب هم نصفه اجرا میکنیم
حالم از این زندگی بد میشه دیگه ![]()
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۱/۱۱/۱۲، ۰۵:۱۶ عصر
منم همينطور ندا
زندگي مسخره شده
۱۴۰۱/۱۱/۱۲، ۰۵:۲۴ عصر
لیانه همیشه اینجوری نیست
برای ما هم بیشتر وقتا هول هولیه چون تا پسرمو بخوابونیم نصف شب شده دیگه جفتمون خسته ایم ولی روزای خاص و مناسبت های خاص برنامه میچینیم دیگه.
۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۱۱:۰۱ صبح
خوب روز پدر هم گذشت میبینم ایده های جذابی داشتین خخخ
یه سوال عکس سفره هفت سین تاپیک نداره؟؟ مسابقه رو دیذم ولی ایده برای سفره هفت سین یا عکس هفت سین سالهای قبل بچه ها تاپیک داره؟؟؟
نورا من یه دونه خودم پارسال ساختم خودمم نمیتونم پیداش کنم فکر منم همون بود که شد مسابقه
نورا جون پیداش کردم اوردمش بالا ![]() ![]() ![]() |
|