۱۴۰۰/۸/۸، ۱۰:۱۰ عصر
ممنون یوتاب عزیز 
خدا همه بچه ها را واسه پدرومادرهاشون حفظ کنه

خدا همه بچه ها را واسه پدرومادرهاشون حفظ کنه
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۸/۸، ۱۰:۱۰ عصر
ممنون یوتاب عزیز
![]() خدا همه بچه ها را واسه پدرومادرهاشون حفظ کنه
ترگل جون ۱۲ ساعت شب؟ یا طول روز؟
دختر منم شده بود شب پنج دقیقه خورده بود رفته بود تا فردا صبح ساعت ۹ اینا یه پنج دقیقه دیگه. واقعا آدم داغون میشه حق داری ترگل جون الان تحت نظر کدوم دکترید؟
۱۴۰۰/۸/۸، ۱۰:۴۱ عصر
نداجون من سر اون قلم این خون رو هم تجربه کردم. الان حست رو میفهمم. شیر کمکی میدی؟ رژیم غذاییت رو رعایت میکنی؟ بیسکوییت و کلوچه و این چیزا نخوردی؟ اگه کمکی میدی چیه؟ انشالله به زودی منشاش پیدا میشه و دیگه خون تکرار نمیشه.
نوناجون دکتر خودش سر این قضیه ارجاعمون داد به علی مددی گوارش (تو مرکز طبی)، اون گفت آلرژیه، شیرشو کرد پپتی، گفت دو هفته مصرف کنید نتیجه رو تو واتساپ بگید. همه چیش یه مقدار بهتر شده بود اما نه خوب. پس فردا میشه چهار هفته و از دو هفته پیش که نتیجه رو گفتیم اصلا جواب واتساپش رو نداد. هفته پیش رفتیم معتمد. اون گفت احتمال داره رفلاکس باشه و اس امپرازول داد. قطره اهنشو عوض کرد و بیبی کر داد. از اون روز انگار بدتر شده. حالا این هفته ببینم میتونم از مقدادی وقت بگیرم. یه دور همه پزشکهای شهر ببیننش ببینیم چشه.
۱۴۰۰/۸/۸، ۱۰:۴۹ عصر
ترگل جان فقط شیر خودمو میخوره ، ۶ روزه رژیم گرفتم نه هر چی که توش شیر و شیرخشک بوده نخوردم ، میگن دو هفته طول میکشه کلا برطرف بشه ولی توقع داشتم حداقل کمتر بشه نه بیشتر
![]()
۱۴۰۰/۸/۹، ۱۲:۲۳ صبح
نداجان و ترگل جان ان شاالله زود نی نی هاتون خوب بشن و سلامت تو بغلتون بخندن
پسر منم کلا رو پام داره بزرگ میشه رفلاکسش اذیتش میکنه هی بغل میکنم سر شونه م میذارمش راه میرم باز دوباره روی پام!!! بچه ها ممنون بابت اون سوالم و جوابهاتون ![]()
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۰/۸/۹، ۱۲:۴۶ صبح
دوستان نی نی های شما هم عاشق لوستر هستن؟ پسر من کلا داره به لوستر نگاه میکنه. یعنی منتظره ببینه کجا چراغ روشنه. دقیقا زل بزنه به همون
(۱۴۰۰/۸/۸، ۰۷:۴۶ عصر)Elhamgoli نوشته است: فک کردم فقط دختر من ک رو پا میخوابه فقط هود واقعا نعمته ببين انقد نگهش دار كه كاملا سِر بشه و خوابش عميق بشه بعد بذار توي تختش من كلا زير هود ميخوابونمش ديگه الان شرطي شده ميدونه صداي هود بياد وقت خوابه ، چشماش سنگين ميشه (۱۴۰۰/۸/۸، ۱۰:۴۱ عصر)Targol نوشته است: نداجون من سر اون قلم این خون رو هم تجربه کردم. الان حست رو میفهمم. شیر کمکی میدی؟ رژیم غذاییت رو رعایت میکنی؟ بیسکوییت و کلوچه و این چیزا نخوردی؟ اگه کمکی میدی چیه؟ انشالله به زودی منشاش پیدا میشه و دیگه خون تکرار نمیشه. ترگل جان به خدا با همه وجودم ميفهمم چي ميگي ، همه ي حسات حس هاي منم بوده و هست توي خوابم نميخوره؟ حتما حتما وقت بگير از مقدادي هر طور شده ببرش حتي اگه يه ماه ديگ وقت داد
خوبه چون دردشون با مكيدن ميوفته
نوشته بود اگه خواستن دستشونو بمكن يا پستونك بخورن مانع نشيد فقط قبل شير اگه بخورن چون محكم مك ميزنن ممكنه باعث بشه هوا بخورن همينطور مكيدن باعث ميشه اسيد معده شون كم بشه مثل خودمون كه با ادامس خوردن بهتر ميشيم
۱۴۰۰/۸/۹، ۰۹:۰۹ صبح
ترگل جون طفلکی هم خودت هم دخترت واقعا آدم از همه چی نا امید میشه من نزدیکدو ماه با اینکه همه دلداریم میدادن که قدرت مکش بچه حتما بیشتر شده نمیدونم گرسنه باشه بی تابی میکنه و …اما خودم که میدونستم شیر نمیخوره و این پنج دقیقه ها کفافشو نمیدن نه حوصله ای برام مونده بود نه اعصابی. منم فقط یجا زل میزدم وقتی خواب بود غصه میخوردم
دیشبم بردمش برای واکسن پریونار. دکترش گفت اون آهنه اشتهاشوباز میکنه اما دائمی نیست باید باهاش خرف بزنی و مدارا کنی تا بیفته تو دور شیر خوردن دوباره ![]() سر غذای کمکی سوال کردم میتونم شروع کنم مخالف بود گفت آماده نیست تازه از شروع ماه ششم یه چیزای خیلی محدود شروع میکنیم. برو پیش مقدادی ایشالا جواب بگیری عزیزم، شیر خودتو نمیخوره؟ میگم شاید شیر خشکشو دوست نداره این شیرای رژیمی شنیدم خیلی طعم خوبی ندارند. ایشالا بیایی و بگی خوب خوب شده دخترت شیر نمیخوره کاملا هم ذات پنداری میکنم باهات و دختر خودم میاد جلوی چشمم … ندا جان آلرژیا اکثرا تاخیرین یعنی چیزی که امروز میخوری اورش حدود یک هفته ده روز بعد مشخص میشه ایشالا مه با این رعایتت خوب خوب میشه عزیزم. بن سای جون آره بذار بمکه پستونک انگشت سینه هرچی. بهترینش سینه هست اگه سیره میگن سینه خالی رو بدید حای انگشت یا پستونک بمکه که مضرات هیچکدومو نداره. اگه نمیگیره هم بذار با هرچی راحته همون پستونک یا انگشت ![]() • (کژال)، 2015، liyane، mona70، Nedaa28، Sh96.shamim، youtab،
۱۴۰۰/۸/۹، ۱۰:۳۱ صبح
ندا جانم انشالا این آخریش بود و دیگه چیز بدی تو پوشکش نبینی
ترگل عزیزم انشالا گل دخترات زوده زود خوب شن و تو یه نفس راحتی بکشی من واسه دوقلو میمیرم ![]() کژال آره پسر منم عاااشق لوستره البته عشق اولش جاکفشی دوم در ورودی و سوم لوستر تو اوج گریه و نق رو به اینا میشه باهاشون حرف میزنه غر میزنه میخنده گاهیم دعواشون میشه داد و بیداد میکنه جدیدا هم عاشق سرخکن و کوسنای قرمز رو مبلامون شده ![]() با مامان و باباش انقدر در تعامل و گفتمان نیست بچم |