امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۴/۴، ۱۰:۲۹ صبح)youtab نوشته است: مرسی از همتون عزیزانم
همون بهمن هفاه ۳۴ زایمان کردم
جز تو اتاق هتوز ندیدمش
منتظرم دکتزای نوزادلن ۱۲اینا بیان
خودشونن گفتن عبی اصغر ممکنه بفرستت
اخه امروز ۴/۴ هه و همه جا به شدت پره!!!
 عزیزکم یوتاب جونم مبارک باشه.استرس نداشته باش گلم میدونم الان خیلی نگرانی ولی خیلیا زایمان زودرس میکنن.هفته شما هم بالا بوده .تو یه گروهی یکی از مامانا ۳۰ هفته زایمان کرد یه کم که وزن بچه رفت بالا مرخصش کردن.شما که وزن پسرت هم خوب بوده.به امید خدا نی نیت رو زود مرخص میکنن و خیلی تو دستگاه نمیمونه.برات دعا میکنم .من تهران نیستم وگرنه برای بیمارستان راهنماییت میکردم ولی کلا تو شیراز هم دکتر من بهم گفت اگه زایمان زودرس شد برو یکی از بیمارستانهای دولتی که بخش نوزادش قویه.حالا شما که زایمانت انجام شده خود دکترا راهنماییت میکنن و من که امیدوارم اصلا نخواد خیلی هم تو دستگاه بمونه .
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۴، ۰۸:۲۷ صبح)youtab نوشته است: سلام به ههه
بچه ها من ژایمان کردم ساغت ۲
بچم تو ان ای سی یوعه
خواهش میکتم براش دعا کنین
دارم دق میکنم

یوووووووووووووووووووووتاااااااااااااااااااااااااااااااابببببببببببببببببببببببببب
بازم من شوکه شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان چرا؟!!!
اصلا کف دست و پام یخ کرد! فکر کنم من هر روز باید باشم چند روز نباشم کلا اتفاقات شوکه کننده میوفته
انشالله به سلامتی و شادی باشه الهییییییییییییی بگردم
انشالله قدمش مبارک باشه
نگران نباش عزیز دلم خواهر منم بچش 8 ماهه دنیا اومد الان ازنظر هوش و قد و هیکل ماشالله هیچکس تو خانواده به پاش نمیرسه رتبه 2 کنکور ارشد بود معماری
یوتاب بیمارستان نجمیه هم تو دولتیا بیمارستان خوبیه میلاد هم خوبه
آخی عزیز دلم الان صفحه های قبلی بودما میگفتی من سومیم یا خدااااااااااااا
ببین از همه جلو زدی! انشالله به امید خدا بچت صحیح و سالم و زود مرخص میشه
منو بگو تازه داشتم پستارو میخوندم میخواستم بیام بهت بگم غذا فریزری نکن تازه بخور خخخخخخ
  • *روناک*، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
یوتاب جانم مبارک باشه تولد گل پسرت اصلا هم نگران نباش به امید خدا. زود مرخص میشه.منم بچه جاریم تو ماه ۸دنیااوومد۳روز نگه داشتنش تو دستگاه بعدم مرخص شد الانم حالش خوبه....
فاطمه هستم
Heart
  • *روناک*، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب عزیز بهت تبریک میگم، اول اینکه استرس نداشته باش لطفا و سعی کن در آرامش باشی، خیلی بچه ها هفته های زودتر بدنیا میان و پسر تو تو ۳۴هفتگی بدنیا اومده مطمئن باش همه چی اوکیه و چند روز دیگه میای میگی الکی خودمو استرسی کردم...

بچه ها از ترگل خبر دارید؟ دوقلوهاش خوبن؟
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۳، ۱۱:۴۳ عصر)nona نوشته است: دخترا چه خبر از زایمان؟؟ آرزو و لیانه جان فک کنم صدر نشینن دیگه
بچه ها خواستم بگم روز چهارم دیگه حال عمومیتون اگه سزارین باشید خوب میشه تمام خاطرات بد از یادتون میره

نمیدونم موضوع باقالا چیه که یوتاب پرسیده اما میدونم جزو‌ موادیه که کلا باید چه دوران بارداری چه شیردهی با احتیاط مصرف شه

سلام عزيزممم منم نامه ي بيمارستان رو گرفتم ديروزم مشاوره با دكتر بيهوشي رو رفتم
فقط مونده ١٢ تير كه يه تست كرونا هم بدم و مداركام تكميل بشه
دكترم گفت ٥ صبح بيمارستان باش كه تا كاراي بستري رو انجام بدن ساعت ٧ و ٨ صبح عملت كنم

اره عزيزم سزارين تا سه روز بايد رعايت كرد بعدش بهبودي خيلي سريعه
  • *روناک*، 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها ممنونم از همتون
اخه میگن احتمالا گلبولای قرمزش پایینه یه اشکالی تو قلبشه!!!!!!!!!!!!
حالا ننتظر متخصصا هستن
من پس برای چی ۱۰۰۰تا از و غربالگری و اکو قلب دادم اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
  • 2015، Hami99، lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان خودتو نگران نکن اینا همش حدس و احتماله! تازه امروز تعطیله متخصص که اینو تایید نکرده! انشالله به امید خدا هیچی نیست!
اما امان از پسر قرتی تو!!! یوتاب یعنی ببین چه پسری بشه! اون از رخ نمودنش که تو تاریخ 9/9/99 بود اینم از دنیا اومدنش که تو 4/4/1400 بود کلا پسرت عشق لاکچریه Smile انشالله که به امید خدا و لطف خودش صحیح و سالمه اصلا نگران نشو همونی که بهت داده خودش مواظبشه
  • *روناک*، 2015، Arezoo1984، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، آیسان، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۴، ۰۲:۲۱ صبح)youtab نوشته است: بچه ها من کیسه ابم پاره شده تو بهمنم الان وضعیت بچهذخوبه
اما میگن هزینه ان ای سی یو تو این هفته خیلی بالاست حدود۲۰۰ تومن
میگن برو بیمارستلن دولتی
کجاذبرم االان

بچه ها برای بچم و خودم دعادکنین تورو خدا
دارم دیونه میشم

یوتاب جونم دختر مهربون مبارکت باشه Heart Heart ایشالا قدم گل پسرت پر از خیر و برکت باشه براتون Heart Heart Heart Heart .عزیز دلم الان زایمان زودرس عین نقل و نبات شده اصلا نگران نباش دختر.خدا خودش محافظ تو و گل پسر نازت باشه ایشالا.ما هم اگه قابل باشیم حتما دعا میکنیم که همه چیز به خیر و خوشی بگذره عزیزم.دوست من بچش تو 26 هفته دنیا اومد فقط 700 گرم بود...الان ماشالا 3سالشه مردی شده واسه خودش Heart Heart
قوی باش ایشالا اینم به خوشی میگذره Heart
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۴، ۰۲:۲۱ صبح)youtab نوشته است: بچه ها من کیسه ابم پاره شده تو بهمنم الان وضعیت بچهذخوبه
اما میگن هزینه ان ای سی یو تو این هفته خیلی بالاست حدود۲۰۰ تومن
میگن برو بیمارستلن دولتی
کجاذبرم االان

بچه ها برای بچم و خودم دعادکنین تورو خدا
دارم دیونه میشم

يوتاااااااببببب خدا ميدونه من دوباره سر صبحانه بودم كه رسيدم به پست تو چنان جيغي زدم كه همه پريدن
عزيزمممممم اولا كه قدم ني ني مبارك باشه ، خداخواست كه ني ني رو زودتر ببيني
اصلا نگران نباش خيليا توي ٢٨ هفته زايمان ميكنن توكه ماشالله ٣٤ هفته اي ، مطمعنا پسرت خوب و قويه و زود از ان اي سيو مرخص ميشه، پس حتما برو دولتي نگران هيچي هم نباش خدايي كه مثل معجزه تورو مادر كرد حواسش حسابي به خودت و ني ني هست دلت قرص و محكم باشه
فقط من نفهميدم علت پارگي كيسه آب چي بود؟ كار كردي يا دولا راست شدي يا خودبه خود يهو پاره شد
هر وقت تونستي بيا بگو

(۱۴۰۰/۴/۴، ۰۱:۰۱ عصر)youtab نوشته است: بچه ها ممنونم از همتون
حالا ننتظر متخصصا هستن

عزيزمم اولا كه خودت ميگي احتمال دادن ، تشخيص نهايي كه نيست عزيزم
دوما بدن نوزادا زود ترميم ميشه ، فقط به چيزاي مثبت فكر كن
خودت ميگي توي اكوي قلب همه چيز اوكي بوده پس شك نكن همينجوري يه احتمال الكي دادن
دعاي خير همه ي بچه ها پشت خودت و ني ني هست
  • *روناک*، 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۴، ۰۱:۰۱ عصر)youtab نوشته است: بچه ها ممنونم از همتون
حالا ننتظر متخصصا هستن

یوتاب عزیزم به قول دوستمون اینا همش حدس و گمانه...صبر کن تا دکتر بیاد.این پرستارا فقط بلدن شلوغش کنن .هممون از ته دلمووون واسه جوجو دعا میکنیم عزیزم.تو فقط قوی باش عزیزدلم.ایشالا با خبرای خوش میای .همون قدر مثل همیشه پر انرژی Heart Heart Heart
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان