امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
لیانه جون انشالله جواب این قلب مهربونت رو از خدا میگیری و پسر گلت فقط بخنده و سالم و سرحال باشه.
نونا جون حرفهات اشکمو دراورد. خیلی ازت ممنونم.
عزیزم میگه رنگم نارنجی شده Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بخدا نارنجی شدم تو کتاب علوممون بود که اضافه ویتامین آ تو کف دست و کف پا رسوب میکنه بعد هم کم کم آوارش رو چشم‌و صورت مشهود میشه
من قشنگ کف دستم و پام نارنجیه Smile
  • (کژال)، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای ترگل جانم خداروشکررررررر عزیز دل
انشالا میری نتیجه عااالی میگیری
ببین حالا که انقدر سخت گرفتی برای اینکه ویزی یادت نره همه سوالا و حالتاشونو بنویس و ببر با خودت و تند تند بپرس
آدم این موقعها یادش میری یه چیزیو دلش میسوزه عزیز دلم
...
از این دل لیانه هرچی بگی کمه به خدا قسم
دریاست دلش
خداذبهدخودشو پسرش و خونوادش سلامتی و دل پر از خوشی بده الهی
...
الهی قربونا بشم نونا جااانم به خدا یکم دیگه بگذره درست میشه تو فقط همینطوری قوی باش
پس تم پاییزی زدی و نارنجی شدی کلک  Tongue
به خدا میخونمتون انقدر دوستون دارم یکی در میون برای کوچولوهاتون تو بغضم
کاری جز دعا ازم برنمیاد
ما نزدیک شهرانیم خودم نمیتونم اگه همسرم بود و وقت نگرفته بودی به خدا میگفتم بره مطبش
خدا خودش به دلاتون نگاه کنه فقط مامانای قهرمااااااااااااان  Heart

(کژال) نوشته است:وای یوتاب جان مردم براش فسقلی رو که. فکر کنم جاکفشی و در ورودی رو برای ددر دوس داره.
دقیقا پسر منم انقد که به روشن شدن لوستر ذوق میکنه، به خونه اومدن باباش ذوق نمیکنه.

خدا نکنه کژال مهربووووونم
دقیقا...
همسرم میگه پسر جان بوس و بغلت از منه خنده ها و حرفات واسه جاکفشی جونت Big Grin
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزيز دلمي يوتاب جان هيچوقت دعاي پسرتو فراموش نميكنم
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قربونت بشم خاله لیانه قشنگش
پسری واسه دوست خودش دعا کرده  Big Grin Heart Heart
  • liyane، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
برای لیانه مینویسم(چون اینجا سر میزنی)
خیییییییییییییییییییلی ازت ناراحتم خییییییییییلی بی معرفتی
تو نمیگی دل ما برات تنگ شده؟ Cry Cry
تو نمیگی ما خیلی دوست داریم
 بهت عادت کرده بودیم؟
چرا از گروه رفتی؟؟؟
کاش دوباره برگردی گروه Cry Cry Cry
  • liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جان انشاله مشکل دخترت حل شه هر چی بگی حق داری واقعا
دعا میکنم براش Heart
ندا جان اره دیروز و امروز صبح دادم بهش والا دیروز حس کردم کمتر شیر میاد تو گلوش ولی از غروب باز همون حالتارو داشت سینه ب زور میگرفت گریه میکرد و بیقرار بود حالا نمیدونم برا کولیک یا رفلاکس
نونا جون دختر منم طولانی شیر نبمخوره شما ک تایم میگفتی من دقت کردم قبلش دقت نمیکردم دذ حد 7 8 دقیقه بیشتر نمیشه معمولا من فکر میکردم طبیعیه این تایم
طبیعی نیس؟   Big Grin
پوشک خیس زیاد داره میخوابه وزن گیریشم ماه اول خوب بود این ماه خالا نمیدونم
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۹، ۰۲:۳۸ عصر)نسیم64 نوشته است: برای لیانه مینویسم(چون اینجا سر میزنی)
خیییییییییییییییییییلی ازت ناراحتم خییییییییییلی بی معرفتی
تو نمیگی دل ما برات تنگ شده؟ Cry Cry
تو نمیگی ما خیلی دوست داریم
 بهت عادت کرده بودیم؟
چرا از گروه رفتی؟؟؟
کاش دوباره برگردی گروه Cry Cry Cry

عزيز دلممممم
منم كلي دلتنگتونم ، باور كن اصلا نميرسيدم گروه رو بخونم ، اعصابمم سر ماجراهاي هر روزه ي بچه داغونه ، ديدم تبديل شدم به عضو خاموش گروه نه ميتونم بهتون تبريك مناسبتي بدم نه باهاتون تبادل نظر كنم
انشالله سامي يه كم حالش بهتر بشه حتما دوباره ميگم اد كنيدم
دوست دارم دوست مهربون خودمممم
  • **ماهور**، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
الهام جونم بستگی داره با قبلش تغییر کرده یا نه من دخترم هربار ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مگرفت قشنگ هز دو ساعتم حتی کمتر گشنش میشد میومد زیر سینه شب قبل خوابم قشنگ نیم ساعت چهل دقیقه میگرفت و میخوابید، البته بگم اوایل تولدش تا بیست بیست و پنج روز تغذیش خوشه ای بود یعنی هر بیست دقیقه نیم ساعت پنج شش دقیقه مبخورد یعنی کوتاه تو فواصل کم
اما دو ماه قبل یهو کم غذا شد تو بازه های خیلی طولانی دو سه ساعته پنج دقیقه در صورتی که حجم معده بچه بیشتر شده و قاعدتا بیشتر باید بخوره یا کن میخوره دفعاتش بیستر بشه

دختر شما هنوز کوچولوئه حجم معدش کمه ضمن اینکه میگی پوشک خوب خیس میکنه نگران نباش

تازه به همه اینا اضافه کن که دختر من فعالیتشم زیادتر شده بود شروع کرده بود به خزیدن کلی انرژی صرف میکرد رو دستاش بلند شه و با کمک زانوها خودشو بکشه جلو اصلا پنج دقیقه کفافشو نمیکرد واقعا، حداقل ‌نج دقیقه رو هر یک ساعت نیم ساعت میخورد یه چیزی. کل روز بیشتر از ۷-۸ بار نمیخورد
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه‌ها. من الان از دکتر برگشتم. گفت خیلی علائم آلرژی نداره، رفلاکس هم نداره. فقط به خاطر نارس بودن سیستم گوارشش ضعیفه و باید غذاش زودتر شروع شه. چندتا سرلاک مرلاک و پوره خریدیم از خودش (!). ولی خوب خیالم راحت شد که اقلا با سونو گفت رفلاکس نیست و اون اس امپرازول لعنتی رو قطع کنم. تا به اینجا میتونم بگم معتمد با وجود مهربونی و خوش اخلاقیش سر هر دو تا دخترم تشخیص اشتباه داشت!
گفت میتونم گلدن گات بدم ۲ بار در روز.

لیانه جون اگه اون خوراکی‌ها رو شما هم خریدی باید یه چندتا سوال ازت بپرسم. الان یادم رفت
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان