امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
(۱۴۰۰/۸/۱۱، ۰۳:۴۷ صبح)Bonsay نوشته است:
(۱۴۰۰/۸/۱۱، ۱۲:۵۲ صبح)liyane نوشته است: ترگل جون من الان يه مجموعه كار رو رعايت ميكنم واقعا تاثير داشته
١) خونه رو بيست دقيقه قبل شير دادن خنك ميكنم، پنجره رو باز ميكنم هوا بياد داخل
٢) توي سكوت شير ميدم كه حواس بچه پرت نشه
٣) زاويه شير دهي
٤) خوابوندن به پهلوي چپ روي سطح شيب دار
بقيه كارهام مثل نيم ساعت عمود نگهداشتن و ... كه قبلا انجام ميدادمم سرجاش هست
حتما خونه رو خنك كن نميدوني چقد موثره اين اكسيژن
گاويكسون عاليه براي معده شون ، اشتهاشونم باز ميشه

لیانه جون رعایت اینا برای رفلاکس خوبه؟ یا چیز دیگه؟

ببين اينا شرايط بهتر شير خوردن بچه ست كه رفلاكسي ها بايد رعايت كنن
بچه ي بدون رفلاكس هم با اين شرايط بهتر شير ميخوره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mona70، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آرامش جان غذاهای محتلف رو امتحان کردی؟ چیزی تا الان بدون قاشق دادی که دوست داشته باشه؟

لیانه جون مرسی بابت این مواردی که گفتی. دختر من به مورد ۲ خیلی حساسه. گاهی وقتی خیلی به یه نقطه خیره میشه دستمو میارم جلوتر و زاویه دیدش رو میبندم، اینجوری حواسش برمیگرده به شیر.
راستی گاویسکون رو با چی میدی؟ خیلی غلیظه. حتی از قاشقش هم راحت وارد دهنش نمیشه. تو گودی قاشق میمونه
  • liyane، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
با سرنگ بهش ميدم
  • nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام ترگل جان
اره کلا دوست نداره انگار قاشق بخوره به دهنش... اب هم بهش میدم دهنش میبنده تا بخوره بهش ببین اب بخوره!

میوه دادم دستش یکم میزاره دهنش سیب مثلا... اما همون پوره کنم یا آب بگیرم نمیخوره...
  • nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آرامش جان خب خوشحالم به جای کوچیک به دردت خوردم عزیزم
خب آره دیگه اگه غذا اصلا نمیخوره تقریبا نصف مقداری که باید بخوره میخوره
عین هنرر دختر من تو دو ماه اخیر که حدود یک سوم چیزی که باید میخورد خورد، آرامش جان به قول مینو و ترگل یکم تغییرات ایجاد کن، رنگ و نوع قاشق و بشقابش، محل غذا دادن بهش … خدارو شکر پسرت بزرگه حتی میشه یه چیزای اشتهاآور داد بهش با دکترش مشورت کنی خیلی خوبه گلم

منم آخرش قطره آهن دکتر موقت نجاتم داده ازون وضعیت، هرچند دکتر هم گفت باید خودش بخواد که بخوره حرف بزن باهاش فشار نیار. راستی بهش زورم نکن برای خوردن
  • liyane، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آرامش جان بذارش روی صندلی غذاخوری و غذاش رو بذار جلوش تا بازی کنه و یاد بگیره و خودش شروع به خوردن کنه... اگه کم می خوره، شما هم لابلاش بدون قاشق و مثلا با انگشت بذار توی دهنش...
عصاره خوری هم خیلیییی در این زمینه کمک کننده اس...
ولی اصلا اصلا فشار وارد نکن و به یه تایم فان تبدیل کن غذا خوردن رو... رنگ و رو و بوی غذا رو توصیف کن، هیجان به خرج بده، تا ببره دهنش و تست کنه... هر 3 روز یکبار هم تست ماده ی جدید رو داشته باش که تنوع بدی... بچه ها تنوع رو خیلی دوست دارن... مثلا یه بار غلبه با کدو حلوایی باشه، یه بار با بروکلی، یه بار با سیب زمینی و...

بچه ها تا 3 سالگی دقیقا عین انسان های غارنشین هستن... هر چی شرایط رو براشون راحت تر کنیم، خودمونم راحت تریم... یعنی با دست غذا خوردن، علاقه به خوابیدن وقتی که تاریک میشه، علاقه به چسبیدن به چیزایی که دوست دارن و عدم تصمیم گیری درست همه ش بخاطر همینه... نگران نباش که اگه الان با قاشق نخوره، تا آخر عمرش قاشق دوست نخواهد داشت... الان فعلا بذار خود غذا براش جدید باشه... بعدتر قاشق رو هم اضافه می کنی... فقط استرس نداشته باش که بخوره... چون بیشتر مقاومت می کنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، liyane، nona، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مامانا من یه چیزی تجربه کردم موقعی که پسرم کوچیک بود (الان ۴ سالشه)
وقتی دندونشون داره در میاد حتما درد دارن و کم اشتها میشن، اصلا دوست ندارن قاشق توی دهنشون بره احتمالا به لثه‌شون میخوره و دردش تشدید میشه
من اونموقع وقتی پسرم کم اشتها میشد با دست غذا میدادم یکم بهتر میخورد
و اینکه وقتی باید قطره آهن بخورن اصصصلا از قطره آهن غافل نشین به شدت روی اشتها تاثیر میزاره
  • (کژال)، Mari90، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مامانای مهربون سلام
من نی نی ام تا کمتر از یک ماه دیگه به دنیا میاد. چند تا سوال دارم ازتون که ممنون میشم اگر میشه کمکم کنید

دکتر اطفال خوب سمت شرق و پاسداران این سمتا اگر کسی میشناسه ممنون میشم معرفی کنه. (البته برای ختنه فکر کنم لیانه جان ی آقای دکتری معرفی کردن که انشالاه ما هم نی نی میبریم پیش ایشون) ولی دنبال ی دکتر اطفال خوب هستم واسه چک اپ های نوزاد و دور از جون بیماری و ... و اینکه میخوام سمت شرق یا شمال تهران باشه که بتونیم راحت ببریم . غرب خیلی دوره به ما!

من بیمارستان بهمن انشالاه زایمان میکنم. فکرکنم یوتاب جان و نوناجان اونجا بود زایمانشون. نکته ای موردی هست که به نظرتون نیاز باشه قبلش بدونم؟ بعد اتاق خصوصی من شنیدم که هر کی اول زایمان کنه بهش میدن! یعنی نمیتونم هیچ جوره از قبل رزرو کنم؟ تو این کرونا سخته اتاق شخصی نباشه!
و اینکه اصلا نمیذارن همسرم بیاد ؟ من بدونم همسرم خیلی سختمه کارم به کسی بگم. و سوال آخر برای تعویض پوشک و ... خودشون میان ببرن انجام بدن؟ من که تجربه ای ندارم!

ببخشید سوالام زیاد شد. مرسیییییییییی از چشمای قشنگتون که وقت گذاشتید
  • nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شیطون خانم بسلامتی ایشالا
ببین کلا بهمن دو تا اتاق خصوصی داره والا من که ۳-۴ صبح زایمان کردم نشد بگیرم بهیچ عن‌وان هم رزرو نداشت مگه با پارتی مثلا من از طریق برادر یا خواهرم که اونجا بودن میگرفتم دیدیم با همسرم چه کاریه واسه چنین چیزی بیام کوپن خرج کنم البته اتاق خصوصیشونم فقط تک تخت هست ویژگی هاقی به دو تخته ها نداشت.
پوشک بچه همه مار بچه رو خودشون میکنن اما اگر احیانا جاش زودتر کیف شد یا نیازبهشیرهشک دیدی داره زنگ میزنی داخلیشون میان انجام میدن. هیچی هم واقعا لازم نیست با خودت ببری بجز یه دست لباس برای نی نیت خودشون لباس میدن و تنش میکنن اما اگه یهو بزنه به پی پی خسابی بکنه کثیف کنه بهتره یه لباس دیگه همرات باشه
فقط همراهت با خودش دم‌پایی راحتی داشته باشه
ببین دکتر دختر من که همن بعدزایمانم ویزیتش کرد الانم دکتر ثابتشه پاسدارانه مطبش دکتر عرب حسینی من ازشون خیلی راضیم اما بهت بگم خیلی ریلکسه اگه دنبال دکتری هستی که وقتی هول میری پیشش انتطار یعالم همفکری یا دارو اینا داشته باشی اصلا نیست سراغش نرو. سر صبر کار خودشو میکنه و جوابم میگیری. حداقل من که کاملا ازشون راضیم
دکتر یوتاب جونم حالا خودش میگه فکر کنم خانم دکتر ممیشی هستن که یوتاب جونم خیلی راضین.

بعدم همسر حتی اناق خصوصی هم نمیتونه بمونه میتونه بیاد بهت سر بزنه همین
  • Nedaa28، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم
پاسخ
بونسای جان این حالت هات در کنار احساس کسی در کنارت هم هست؟ حالا یا آدمه یا نمی بینیش... یه حسی بهت میگه که بچه در امنیت نیست؟ چیا در مورد بچه میگی؟
آهنت رو می خوری؟
خوابت به چه صورته؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان