امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
قربونت بشم شمیم نازنین
ممنونم ازت
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ببخشیدا یه سوال دیگه
کمکی شروع کردیم مثلا بچه من که شیر خشکیه کی ها باید بهش شیر بدم؟
چند وعده در روز؟
بعد برای خواب شیر بخوره دیگه؟
  • nona، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱۱، ۰۳:۲۸ عصر)youtab نوشته است: ببخشیدا یه سوال دیگه
کمکی شروع کردیم مثلا بچه من که شیر خشکیه کی ها باید بهش شیر بدم؟
چند وعده در روز؟
بعد برای خواب شیر بخوره دیگه؟

یوتاب جان تا یکسالگی اولویت با شیره یعنی اول باید شیر بخوره بعد نیم ساعت غذاشو بدی
نه اینکه با غذا سیر بشه دیگه شیر نخوره
  • nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم ازت آیسان عزیزم Heart Heart Heart
  • آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مامانای مهربون میشه یه کمک بدید
گفتید آرد برنجو خودم‌ون درست کنیم شمیم جونم زحمت تهیشو گذاشت سوالم اینه جرا آرد برنج مارخونه ای نمیشه استفاده کرد؟ سوال دومم اینه میشه حجم بالا درست کنم نگه دارم مثلا برای دوماه یا نه هفتگی درست کنم؟
سوال بعدمم راجع به جوانه هاست
میشه از جوانه های بسته بندی بازار استفاده کرد یا تو خونه باید درست کنم؟ آخه میترسم کپک بزنه بلد نیستم معمولا هم گند مای عید رو خراب میکنم
  • 2015، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلامم
من غذای کمکی رو با پوره سیب و موز Hero baby و سرلاک برنج و شیر بز Ari که هر دو برای بالای ۴ ماه هست شروع کردم.
پوره که آمادست.
این سرلاک طرز تهیه اش با بقیه متفاوته. در واقع همون فرنی هستش. برای درست کردنش باید به ازای هر یک قاشق غذاخوری پودر سرلاک، نصف لیوان (۱۲۵ میل) آب قاطیش کنیم. بذاریم رو حرارت. هم بزنیم تا جوش بیاد. بعد از ۱-۲ دقیقه جوشیدن سرلاک آماست.
غذای کمکی رو دکتر مقدادی بهم گفت ۳-۴ وعده در روز، هر بار هر چقدر نوزاد تمایل داره بدم. وعده‌های شیرش در این صورت هر ۴ ساعت ۶۰-۷۵ سی‌سی باشه.
پوره رو خودم با سیب و موز و گلابی هم درست کردم. هر سه رو تیکه تیکه و بخارپز کردم و با غذاساز له و ترکیب کردم. موقع دادن به بچه بهش آب اضافه کردم. طعم خونگی خوشمزه تره به ذائقه ما!
بیسکوییت شیر بز Hunap هم دو روزه میدم. بیسکوییت رو با شیرخشک آماده یا آب قاطی میکنم و میدم. میشه تو سرلاک هم ریخت.
شیر بز برای بچه‌های آلرژی دار مناسبه (تو ۵۰٪ بچه‌ها با سابقه آلرژی، آلرژی نمیده)
من معمولا هر روز دو نوع کمکی میدم، پوره و بیسکوییت یا پوره و فرنی.

نوناجون فکر کنم به این خاطر که خیالتون بابت مراحل درست کردن راحت باشه میگن خونگی. برای دو ماه هم بعید میدونم مشکلی باشه. چون آرد کاملا خشکه و ماندگاری داره. فقط یه نکته که مامانم گفت، نباید برنج خشک خشک باشه چون خوب پودر نمیشه و دونه درشت میشه. برای همین حتما قبل از کاملا خشک شدن آرد شه و مجدد آرد پهن شه تا خشک شه که کپک نزنه.
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی ترگل جون
  • Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۲۶، ۰۸:۰۷ عصر)nona نوشته است: مامانای مهربون میشه یه کمک بدید
گفتید آرد برنجو خودم‌ون درست کنیم شمیم جونم زحمت تهیشو گذاشت سوالم اینه جرا آرد برنج مارخونه ای نمیشه استفاده کرد؟ سوال دومم اینه میشه حجم بالا درست کنم نگه دارم مثلا برای دوماه یا نه هفتگی درست کنم؟
سوال بعدمم راجع به جوانه هاست
میشه از جوانه های بسته بندی بازار استفاده کرد یا تو خونه باید درست کنم؟ آخه میترسم کپک بزنه بلد نیستم معمولا هم گند مای عید رو خراب میکنم

نونا جون من شنیدم یکی که توی کار تغذیه ی سالم هست می گفت که آرد کلا دو هفته می مونه بعدش خراب میشه و همه ی ما داریم آرد خراب می خوریم... حالا چقدرش درسته نمی دونم...
از اونور بحث ناخالصی هم مهمه که آرد برنج بازاری دقیقا معلوم نیست چیا توش داره...

در کل من برای سال اول آرد رو تماما خودم درست می کردم چه آرد برنج چه آرد جوانه ها چه پودر آجیل ها و... جوانه ها رو هم خودم درست می کردم... چند تا کلیپ کامل ببینی یاد می گیری... تمیز و سالم نگهداشتن محیط فوق العاده مهمه... جوانه ها تا اون حد سبزه ی عید نباید بلند بشه اصلا تلخ میشه... در حدی که نقره ای شد کافیه و دیگه خشکش می کنیم... ولی به نظرم اگه تست کردی و بازم خراب شد، می تونی اماده هم بگیری... به نظرم مشکلی نداره... فقط سبزیش کمتر باشه بهتره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی رز عزیزم
آرد برنج رو کم کم درست میکردی یا حجم زیاد عزیزم؟ آره آرد و پودر آحیل و پوره ها رو کلا ترجیحم اینه خودم درست کنم وای راستش یعالم کلیپ جوانه هم دیدم هر بار خرابش کردم…
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۲۷، ۱۱:۲۳ صبح)nona نوشته است: مرسی رز عزیزم
آرد برنج رو کم کم درست میکردی یا حجم زیاد عزیزم؟ آره آرد و پودر آحیل و پوره ها رو کلا ترجیحم اینه خودم درست کنم وای راستش یعالم کلیپ جوانه هم دیدم هر بار خرابش کردم…

خواهش می کنم عزیزم
شاید زیاد درست می کنی... 
در اندازه ی کم یه بار تست کن، مثلا در حد 3-4 قاشق غذاخوری... اگه نشد دیگه فعلا بذارش کنار تا بعدا سرت خلوت شد یاد بگیری...

آرد برنج کم کم درست می کردم... البته من زیاد استفاده نداشتم و برای مغذی کردن سوپش و اینها استفاده می کردم از انواع آرد خونگی و آرد جوانه ها و جوانه ی حبوبات و... (اگه بعدش تفت بدی میشه سویق)... پودر آجیل و اینها هم برای همون سوپ ها و دسرها استفاده می کردم..
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، Sisi، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان