امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سلااااااااام به همه مامانای پرررر دغدغه
اینجانب مادر یک پسر نخواب و نخورم...
بله نه میخوابه نه شیر درست میخوره
فقط سخنرانی میفرمایند با اجسام بی جان منزل
شیطونه میگه از ماه دیگه که قراره شروع کنه غذا رو چلو کباب بهش بدمااااااااا
من تا دیشب قنداقش میکردم
البته نه کاملا فقط دستاشو مهار میکردم
چون بسییییییاااااااار تکون میده
و انقدر سرو صورتشو ناخن کشیده که تمام سرش پوسته شده و عین پسر بچه ها که میرن تو کوچه بازی صورتش زخم و زیلیه
به خدا ناخوناشم از ته ترین جا میگیرم همش
دیگه دارم دستکش نخی ازاینا که بدو تولد دستشون میکنن میکنم باز بهتره اما در میاره هرچی سفتشم میکنم
خلاصه از نصف شب دیشب انقدر تو قنداق زوووور زد که دستاشو دربیاره گفتم الان بالا میاره دیگه بازش کردم خوابپندمش
چشماشم باز نمیکنه هااااا
بعد تا همین الان هر ۵ثانیه داره وول میخوره و دستاشو تکون میده
واقعا نمیدونم چیکار کنم
هر پیشنهاد یا تجربه ای دارین با جوون دل میپذیرم
بگین چه کنم من با این قند عسل خاااان؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر، نیوشا123
پاسخ
قوربون پسر گلت برممم يوتاب جان
والا پسر منم به مدته كه زياد وول ميخوره منم ميذارمش توي قنداق چسبي ، اصل دستاشه والا ، دستاشم قنداق ميكنم
  • (کژال)، 2015، nona، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خدا نکنه عزیییییز دلممممم
قنداق چسبیشو که انگار زن باباشه تا پاشو میمنم توش جییییییغش میره بالا بعد اونروز باباش پاشو گذاشت بیرون و فقط چسبشو بست اولش یکم لبخند زد باباش گفت بیا درست شد
آنچنان گریه ای افتادااااا
من همون با خشک کن میبندمش
یعنی اگه سرو صورتشو ببینی لیانه
ناخن میکشه بعد خودش جیغ میزنه
  • (کژال)، liyane، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
واي خداااا از دست اين دنياي بچه ها Smile
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان پسر منم همینطوره دستکش رو امتحان کردم نگه نداشت دراورد،قنداق هم نمیذاره دستاش تو باشه گریه میکنه..منم موندم.ناخن هاشم از ته گرفتم ها ولی موندم خودشو با چی خط خطی میکنه.
فاطمه هستم
Heart
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
به خدا فاطمه جان قشنگ بالای ابروش ۳-۴ تا خطه
رو دماغش همش نقطه نقطه زخمه
  • (کژال)، 2015، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستای خوبم سلام
منم اومدم درد و دل کنم
یعنی از استرس دارم میمیرم
دیشب پسرمو برای چکاپ دوماهگیش بردم پیش یه دکتر جدید. با دکتر قبلیش مشکلی نداشتم. فقط مسیرش برام بده
دکتره کم مونده بود یکی بخوابونه تو گوشم انقد که عصبانی شد از دستم.
اول که بچه رو گذاشتم تو ترازو دااااادش رفت هوا که چرا انقد به این شیر میدی. داری چیکار میکنی با بچه. بزار گریه کنه. تحمل کن بهش شیر نده(با اینکه پسر من قبل از سه ساعت شیر نمیخوره هیچ وقت و دکتر قبلیش گفت هرچه قدر شیر میخواد بهش بده. )
بعد که فهمید 35 هفته به دنیا اومده گفت سونو مغز بردی؟ سونو لگن بردی؟ سونو کلیه بردی؟
که من هیچ کدومو نبرده بودم.
گفت تو وظیفت بود این کارو بکنی و همه بچه های قبل از 37 هفته باید تمام این سونو هارو برن.
بعد گفتم گاهی موقع آروغ زدن یکم شیر بالا میاره رو لباسم. که یه سونو هم برای این نوشت که رفلاکس رو بررسی کنه.
راستی من پسرمو همیشه به پهلوی چپ میخوابونمش چون گاهی آروغ نمیزنه. برای همین سرش قرینه نیست. البته مشخص نیست. دقت که میکنم یا دست میزنم به نظرم سمت راست برآمده تره. که گفت باید بره فیزیوتراپی بعد چهار ماه.
وای دارم دق میکنم.
اگر بچه یه چیزیش باشه و من دو ماه نفهمیده باشم چی
نميدونم چرا دکتر قبلیش چیزی بهم نگفته. اونم دکتر خیلی خوب و شناخته شده ای هست.

حالا تو این گیر و دار عذاب وجدان مادر بد بودن، دیشب بچمو سرما دادم. اتاق خیلی گرم بود. یکم لای پنجره رو باز گذاشتم. البته تخت پسرم بیشترین فاصله رو از پنجره داره. حالا از صبح که بیدار شده بینیش فس فس میکنه. دوبار قطره ریختم. فایده نداره.
  • 2015، nona، Sh96.shamim، youtab، آنیدا، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان چه دکتر نفهمی...یعنی چی این همه استرس بهت داده مثلا خواسته بگه خیلی میفهمه...
خب بچه وقتی شیر میخواد یعنی چی بهش نده بزار گریه کنه...
فاطمه هستم
Heart
  • Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون عزیزم Smile
دیگه قنداق نکن بذار دستش آزاد باشه دستکشم نپوشون اصلا
ناخناشو خوب برداری خراش نمیفته بیفته چند تا دونه هم بی خیال
ببین از الان باید تمرین کنن خودشون بخوابن من که یه ۲۰ روزه دیگه لای روسری نمیذارمش دستاشم میزنه سر و صورتش کلی و گوشاشو میکشه اما میخوابه. الان که دیگه خیلی کمتر این کارو میکنه
خودشون یاد میگیرن نگران نباش

ناخن رو صاف بردارید بعد سوهان بزنید تیزی نمونه دخترا اصلا خط نمیفته هر هفته هم دو بار کوتاه کنید

کژال جون همون موقع تو تاپیک با بچه ها چک لیست رو مرور میکردیم لگن که برای همه بچه ها
شبکیه و قلب و باقی چیزا رو من نمیدونم ترگل جون و یوتاب جون میگفتن
گفتم تعجب میکنم دکترت گفته لازم نیست
حالا اسکال نداره الان ببرش ایشالا که کاملا سالم سالمه عزیزمSmile
ببین فقط ماه اول میگن هرچی بچه تمایل داشت اصلا بعد ماه اول مخصوصا بچه های شیرخشکی باید رو نظم باشه کالری اضافه نگیرن اضافه وزن خطرناکه آسم،دیابت، و البته چاقی بزرگسالی منشاش همین جاست ازین ببعد منظم بده حدودا برای هر کیلو میگن ۱۵۰ سی سی شیر لازمه البته قطعا خودتون دقیقتر میدونید. بچه بذار رو نمودار سلامتش پیش بره اون وسطا خوبه اون حداکثر پیش نرو خوب نیست چاقی. من خودم یه کوچولو تپل دوست دارم ولی مثلا رو ۶۰ -۶۵درصد خرکت کنه نه یهو رو ۸۰-۸۵ درصد خرکت کنه Smile
راجع به سر ببین حتما سمایی که شیر خشک میدی باید سر بچه جهتش رو تغییر بدی یعنی هر بار به یه سمتی
آروغ بگیر اون پهلوی چپ میخوابونی بعد پهلوی راست بذار به پشت بذاررو شکمم هر روز بذار وگرنه مجبور میشی کلاه مخصوص بگیری برای اصلاح فرم سر
بچه های شیر مادری چون از هر دو سینه شیر میخورن این مشکل رو ندارن البته اونام باید جهت خواب رو هر چند وقت یبار عوض کنن تا فرم درست باشه

(۱۴۰۰/۸/۱۲، ۰۱:۱۴ عصر)2015 نوشته است: کژال جان چه دکتر نفهمی...یعنی چی این همه استرس بهت داده مثلا خواسته بگه خیلی میفهمه...
خب بچه وقتی شیر میخواد یعنی چی بهش نده بزار گریه کنه...

نه فاطمه جان اتفاقا دکتر درست کفته این موشوع فقط برای چند هفته اول تولده بعد هر گریه ای نشانه شیر نیست که اتفاقا تاکید میکنن تا بچه کریه کرد شیر ندید ممکنه آروم بشه اما ممکنه مشکل دیگه ای داشته باشه شما با شیر دادن متوجه نشید
  • (کژال)، 2015، Paula، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان چه دکتر بی انصافی! حرفاش راجع به شیر عجیب و نادرسته، به نظر من دیگه پیشش نرو. در حال حاضر تو باید هر دو ساعت براش شیر درست کنی و هر چه قدر میل داشت بخوره.
بهش پاسخ میدادی این که بذاری بچه از گرسنگی گریه کنه مصداق کودک آزاریه!
من دکتر دخترم دکتر مسعود معماریه که مطبش تو بیمارستان صارمه اگر بهت نزدیکه و دوست داشتی میتونی یه ویزیت پیشش بری؛ من بی نهایت ازش راضیم، به سن غذا خوردن هم که برسه بهت برنامه غذایی میده
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، Sisi، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان