امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
کژال جان من تجربه همچین دکتری رو سر پسرم داشتم. دقیقا همینجور عذاب وجدان داد به من و علناً گفت دکتر قبلی بیخیال بوده تو هم همینطور. در حالی که دکترش یکی از بهترین دکترای تهران بود و من هم به خاطر دوری راه نبردمش پیشش. خیلی به هم ریختم. کلی هم دارو و مکمل داد به پسرم. بعد فهمیدم کلا روشش اینجوریه. به همه کلی دارو میده و دکتر قبلیارو ضایع میکنه که بگه من خیلی حالیمه. در مورد بچه هایی که زودتر به دنیا اومدن نمیدونم چه چکاپ هایی لازمه. به نظرم من پسرتو پیش یه دکتر دیگه هم ببر. ببین اون هم همون توصیه هارو میکنه یا نه. تا جایی که میدونم واسه رفلاکس اینقدر زود سونو نمینویسن. مخصوصا اگه بچه خوب وزن گرفته باشه. حالا بقیه  که بچه هاشون رفلاکس داشتن بهتر میتونن راهنماییت کنن.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، liyane، nona، Paula، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پائولا جان ولی من شنیدم فقط ماه اول بر حسب تقاضای بچه باید شیر داد حالا چه شیر مادر چه شیر خشک
بعدش حتما باید میزانش رو کنترل کرد مخصوصا شیر خشک رو

یوتاب و ترگل جون سر چکاپا بهتر میتونن راهنمایی کنن ولی چکاپ چشم و لگن و قلب که میدونم واجبه
  • (کژال)، liyane، mahtakhanoum، Paula، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان اصلا وزنش رو بهم نگفت. فقط خودش چک کرد. ولی خودم تو خونه تو بغلم اندازه گرفتم 5 کیلو هست. که برای دو ماه زیاد نیست. رو نمودار رشد باید حدودا 5500 باشن تو این سن که رو خط سبز باشن.
شیرش منظمه.هر سه ساعت.
دیشبم دکتر گفت اصلا بیشتر از سه ساعت گرسنه نمونه
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خب کژال جون پس همه چی خوبه که

نمودار رشد عددشو میزنی رو چند درصده؟

ببین دو ماهه ۵ اصلا زیاد نبست اما بسته به وزن تولدشم داره دیگه

شیرشم سه ساعت خوب میدی که پس مشکل چیه متوجه نمیشم. اینطور که گفتی دکتر گفته مدام شیر نده فکر کردم هر بک ساعت داری شیر خشک میدی بهش
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون شیر خشک هم مقدار معین داره مثلا تا یه سنی ۳۰، تا یه سنی ۶۰، تا یه سنی ۹۰ سیسی و الی آخر که این میزان رو موظفیم درست کنیم هر دو تا سه ساعت و بچه هر چه قدر میل داشت بخوره. دلیلشم اینه که بچه تو سن دندون درآوردن و بعد از اون کمی وزن از دست میده
البته این برای شیر خشکه. ولی اینو قبول دارم که روش دکترها متفاوته و ممکنه بعضی ها به روش دیگه ای کار کنند
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ارامش غذا تو تاپیکش گفتم چجوری درست میشه.
پسرت رفلاکس داره؟به دکترش بگو اون بررسی کنه چرا نمیخوره
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا درسته پائولا جان. دکتر منم گفت خدودا برای هر کیلو وزن ۱۵۰ سی سی بچه باید شیر بخوره طول روز
به یه خانمی که شیر خشک میداد کفت حواست باشه هر دو و نیم تا سه ساعت بهش شیر بدی زیر یک ماه بچه متوجه نیاز خوردنش نیست هر موقع لازمش بود شیر بده حتی اگر بیشتر خواست. اما بعد ماه اول رو برنامه باش حتما.
  • (کژال)، Paula، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم پائولا جان. آره دقیقا از لفظ گریه شو تحمل کن استفاده کرد. جالبه بچه رو تخت بود و ما داشتیم صحبت میکردیم. یهو گریه کرد. من رفتم سمتش که آرومش کن، گفت همیشه همینجوری هستی دیگه. تا گریه میکنی میری سراغش!
خلاصه ما آخر نفهمیدم از دست این دکترا چیکار کنیم. به بچه توجه بکنیم یا نکنیم
  • liyane، nona، Paula، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دکتر اعصابش خورد بود کژال Smile بچه گریه میکنه باید بغلش کرد دیگه
  • (کژال)، 2015، liyane، Paula، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال به نظرم دکتر خوبی نبود.پیش یکی دیگه ببر
نونا پرسیدی به شکم میخوابه عیب نداره فقط چک کن راه تنفس اکی بود بزار بخوابه
  • (کژال)، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر