امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
Exclamation 
ترگل و کژال عزیز
منم همش فکر می کردم فرم سر پسرم بد شده و کلی نگران بودم ولی با بزرگترشدنش قشنگ فرمش تغییر کرد و نرمال شد.
اوایل به دنیا اومدنش من دقت می کردم که همش سرشو به یه طرف می چرخونه با دکترش مشورت کردم که گفت احتمالا تو رحم زاویه ش خوب نبوده،گردنشو ماساژ بده و تشویقش کن که سرشو به طرف دیگه بچرخونه مثلا موقع پوشک عوض کردن تو جهت مخالفش بشین که مجبور بشه برای دیدنت سرشو بچرخونه یا موقع بازی کردن خلاف اون جهتی که تمایل داره بشین و ...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Arezoo1984، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم سونو لگن نبردم ، از ان آی سیو مرخص شدیم فقط شنوایی سنجی گفتن
الان استرس گرفتم ، ۷ هفته اش هم شده دیگه دیره؟
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم هیچکذوم رو سونو لگن نبردم
بچه هایی ک ب موقغ دنیا میان هم مگه لازمه؟ دختر من ی پاش تو کیسه اب ُظاهرا بد مونده بود ب سمت داخل کج شده بوذ ک اطفالی ک روز اول معاینه اش کرد گفت ماساژ یده روزی چند بار بعد دو هفته ببینم اگه نیاز بود بری ازتوپد ک خداروشکر اصلاح شد و نیازی نبود دیگه
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سونوی هیپ برای همه واحبه فقطم تا آخر ماه اول فرصت هست
حالا دیگه نبردید بهش فکرم نکنید
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خاک تو سرشون نگفتن که بهم ، مثلا بیمارستان خصوصی رفتم !!
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
این سونو که بچه ها به بیمارستانها ایلاغ شده داخل چک ایستی که موقع ترخیص میدن به مادر بیارن به همراه اکوی قلب و شنوایی سنحی و چشم
البته نمیدونم مثلا سال قبلم بود یا نه یا از کی اجباری شده.حداقل الان بیمارستانا موظفن بگن به مادرا

ندا جان بی خیال فکر نکن بهش
چند سال قبل هم نمیکردن این سونو رو اتفاقی عموما نمیفتاد که
خوبیش اینه اگه تو یه ماه اول انجام بشه و مشکلی باشه با دو پوشکه کردن یا پوشک سایز بزرگ گرفتن عموما حل میشه
بی خیال فکر نکن

ندا الان خوندم دیدم میشه تا سه ماهگی هم انجام داد حتی بیشتر فقط اگه مشکلی باشه روشهای اصلاحش یکم سختتره

بچه ها من هر روز آغوشی میبندم دخترمو ببرم بیرون کمرم داغون میشه آخه من خودم ظریفم و ریزه
کالسکه هم سخته تو خیابونای ما چه کنم بنظرتون
  • 2015، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجان خوش به حالت که میری بیرون..هوا سرد نیست؟
منم هیچ کدوم از بچه ها رو نبردم سونو.. بیمارستان منم چیزی از سونو نگفت بهم.
من خودم دوماهه از مردم به دور شدم دوروز پیش رفتم خونه مامانم بچه ها رپ گذاشتم اونجا و دوساعت رفتم تو خیابون پیاده روی..مغازه ها رو نگاه کردم روحیه م عوض شد..یه آرایشگاه رفتم بعد سه ماه.
فاطمه هستم
Heart
  • liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱۲، ۰۲:۳۴ عصر)(کژال) نوشته است:
(۱۴۰۰/۸/۱۲، ۰۲:۱۴ عصر)nona نوشته است: خب کژال جون پس همه چی خوبه که

نمودار رشد عددشو میزنی رو چند درصده؟

ببین دو ماهه ۵ اصلا زیاد نبست اما بسته به وزن تولدشم داره دیگه

شیرشم سه ساعت خوب میدی که پس مشکل چیه متوجه نمیشم. اینطور که گفتی دکتر گفته مدام شیر نده فکر کردم هر بک ساعت داری شیر خشک میدی بهش

نونا جان وزن تولدش 2800 بود. بیشتر وزنش هم ماه اول گرفت که شیر خشک پی دی اف خورد. این شیرخشک ها تجویز میشن که وزن بچه بره بالا.
نه. همون سه ساعت بیدار میشه. کلا پسر من خیلی خوابالوعه.جدیدا به خاطر کولیکش خوابش به هم ریخته و کم شده وگرنه تو حالت عادی عمرا زیر 2_3 ساعت بیدار نمیشه.
منطورتو از درصد نمودار رشد نفهمیدم عزیزم

بله نونا جان. دکتر امیدوار بود

کژال جان خب توی دو ماه تقریبا بچه ت وزنش دو برابر شده (با توجه به 10% کاهش اولیه تا دو هفته بعد از تولد، تا دو هفته دیگه احتمالا پسرت دو برابر وزن تولدش میشه)... راستش به نظر منم زیاده یکم... ولی نه خیلی و صد درصد هم نیاز نبود با خشونت برخورد کنن... ولی اینم بگم... کلا دکتری که توجه بیشتری بهت می کنه به نظرم بهتره... تا دکتری که بیخیاله و هیچی نمیگه... البته آدما با هم متفاوتن ولی به نظر من خوبه که بهت گفته و اینطوری از ریفلاکس احتمالی و مشکلات دیگه جلوگیری می کنی...

و شما نیازی نیست که به خط سبز برسونی که... شما توی محدوده ی خودت باید باشی... و شیب نمودار رشد پسرت از کل نمودار تبعیت کنه... یعنی اگه زرده، توی زرد یا نهایتا یه خط بالاتر بمونه نه اینکه تلاش کنی به سبز برسونی... سبز یه رنگه فقط و اگه درست یادم باشه بیانگر 50 تا 80% جامعه اس... وزن تولده که تعیین می کنه چه وزنی مناسب بچه اس عزیزم
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • liyane، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱۲، ۰۶:۲۸ عصر)2015 نوشته است: نوناجان خوش به حالت که میری بیرون..هوا سرد نیست؟
منم هیچ کدوم از بچه ها رو نبردم سونو.. بیمارستان منم چیزی از سونو نگفت بهم.
من خودم دوماهه از مردم به دور شدم دوروز پیش رفتم خونه مامانم بچه ها رپ گذاشتم اونجا و دوساعت رفتم تو خیابون پیاده روی..مغازه ها رو نگاه کردم روحیه م عوض شد..یه آرایشگاه رفتم بعد سه ماه.

فاطمه جون من از اول دخترم رو‌ به درجه حرارت ۱۸-۲۲ عادت دادم از بدو‌تولد کولر خونه روشن بود ( البته موقع خواب شب دریچه اتاق رو نود درصد میبستم) ولی پنجره اتاق همیشه باز بود و چون کولر روشن بود از داخل هال به سمت پنجره جریان هوا برقرار بود حمامشم آب ولرم بود همیشه 
لباسم که کلا به بادی کوتاه تنش بود الان دیگه تو خونه چون هنوز به نظرم نیاز به وسایل گرمایشی نیست یه شلوار پاش میککنم برای همین به سرما عادت داره 
بیرون هم یه سرهمی میپوشونم بهش و یه کلاه نخی میذارم کافیشه صورتشو نگران بودم که بچه ها گفتند چیزی نمیشه

شما هم قشنگ می تونی با نی نی ایشالا جای بخیت بهتر شد بری هیچی نمیشه ولی کلا عادتش نده به گرما عزیزم

البته فاطمه جان بگما ما تا سه و نیم ماهگی طفلکیو فقط پنجشنبه جمعه ها بیرون میبردیم کاش بیشتر میبردیم.
  • 2015، liyane، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای بچه‌ها دخترم میخواد سرلاک بخوره گریه میکنه، میخواد پوره بخوره گریه میکنه، قطره بخوره گریه میکنه، شیر بخوره گریه میکنه.. هیچی نباید بره تو دهنش. دیگه صدای گریه‌هاش همینجور تو گوشمه. چیکارش کنم؟

تصمیم گرفتم چند روز کمکی ندم دیگه.
به عنوان ارامبخش بعد از اداهای این دخترم، میرم اون یکی رو بغل میکنم Sad
  • 2015، liyane، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان