امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش خرید طلا
کارمند دولت بودن چقدر مسخره ست:|
یک و هشتصد عیدی آخه؟؟؟
با اون چ س تومن حقوقاشون
اه اه اه
پاسخ
الهامی منظورت از ۴ چیه؟
پاسخ
الهام شارژ گوشیم داره تموم میشه باید نگه‌ دارم برای الارم صبح. فردا میام میگم Big Grin
پاسخ
آره الهام. راست می‌گین. ۵۷٪ رو حقوق پایه بود. مال ما ۳۸٪ با مقدار ثابت افزایش برای مزایا بود.

شیدا کار دولتی فقط در صورتی می‌صرفه که هی به آدم وام خیلی خوب بدن. ضمن این که وقتی جای خصوصی کار می‌کنی اون شغل کلِ زندگیت رو در بر می‌گیره و باید مدام در دسترس کارفرما باشی، ولی دولتی ساعت اداری می‌ری میای تموم میشه میره و اگر زرنگ باشی کنارش شغل دوم هم دست و پا می‌کنی.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
ترگل خب بزن تو شارژ
ولی نرووووو
Big Grin
پاسخ
الهام خب کسی که حقوقش مثلا ۲۵ تومن بوده، اگه ۵۷ درصد افزایش داشته باشه تقریبا ۱۳ ۱۴ تومن میاد روش
اشتباه فکر میکنم؟ Big Grin
پاسخ
شیدا چرا هی راجع به درصدها شک داری! خب آره دیگه.
ولی ۵۷٪ مال پایه حقوق بود، مال بقیه همون ۳۸٪ بود. ضمن این که این قضیه مال پارساله. یعنی اگر کسی سال ۱۴۰۰ حقوقش ۲۵ تومن بود، سال ۱۴۰۱ شد ۲۵ میلیون + ۳۸٪. امسال هنوز مشخص نشده.
  • شیدا
پاسخ
ستی آخه الهام یه چیز دیگه میگه.
میگه نهایت ۴تومن میشد با مزایا
پاسخ
بچه ها الهام درست میگه
  • ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
الهام راجع به پایه ۱۴۰۰ صحبت می‌کرد که اگر ۵۷٪ روش نمی‌رفت تو سال ۱۴۰۱ به زور به ۴ میلیون می‌رسید. در حالی که الان فکر کنم ۷ میلیون و خرده‌ای هست که خب باز برای قشری که پایه حقوق کارگری رو می‌گرفتن خبر خوشی بود در ابتدای سال.

شیدا ول کن ما رو.. تو نیازی نداری این چیزا رو بدونی. برو به کارهای شبانه‌ت برس (فکر بد نکن، آشپزی رو می‌گم. نمک سیب‌زمینی هم یادت نره).
  • رخشید، شیدا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان