۱۴۰۱/۱۲/۱، ۱۰:۴۰ صبح
بله ترگل درمانم
چالش خرید طلا
|
۱۴۰۱/۱۲/۱، ۱۰:۵۱ صبح
الهام جان سنوات موقع تسویه باید با پایه همون سال داده بشه که الان بیشتر شرکت ها آخر سال کاری میدن که زیاد نشه
۱۴۰۱/۱۲/۱، ۱۰:۵۲ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۲/۱، ۱۰:۵۴ صبح، توسط نسیمه جااان.)
به ما ک نمیدن سنوات
موقع بازنشستگی تسویه میکنن ب نرخ روزمثلا، جون عمه شون بچه ها امروز تو خبر ها خوندم ،مدارسی ک خیرین ساخته بودن واسه تحصیل رایگان،دولت داره میفروشه ،خصوصی سازی کنه برگ هام ریخت ... بگو بی شرف مگه ارث پدرته،داری میفروشی !! الان ک کلا مدرسه دولتی باقی نمونده ،همه هیات امنایی شده ب قول خودشون الان میدونی چند نفر از تحصیل محروم میشن واسه اینکه ندارن هزینه کنن اوووف ،یعنی کرک و پر آدم میریزه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۱۲/۱، ۱۰:۵۶ صبح
پروانه دقیقا بحث همینه که ما میتونیم شکایت کنیم و بگیم مبلغی که هر سال دادن باید علیالحساب در نظر گرفته شه و مابهالتفاوت رو بدن.
۱۴۰۱/۱۲/۱، ۱۱:۴۸ صبح
بچهها من الان که دقیقتر فکر کردم، شرکت ما یه کم گول خورد. اون اولای سال که حرف از ۵۷٪ رو حقوق همه بود، و هنوز رسمی تصویب نشده بود که ۳۸٪ باشه، شرکت ما چون داشت قراردادهای جدید رو میبست، واسه همه ۵۷٪ کشید رو حقوقها (که پایه هم نبودن و بیشتر بودن).
بعدش تصویب شد ۳۸٪ که دیگه کار از کار گذشته بود. خخ. این رو یهو یادم اومد. الهام گلی منم واقعاً غمگین شدم. خیلی زحمت میکشین، خیلیهاتونم خیلی خوشاخلاقید (عین همین تو و نسیمه که اینجا انقدر خوشاخلاقید). واقعاً وقیحانهست مبالغ تصویبی.
۱۴۰۱/۱۲/۱، ۱۱:۵۶ صبح
وای ستی چه خوب
![]() شرکت ما دم به تله نمیده لامصب
ببخشید وسط حرف حقوقهای نجومی
![]() دالر هم ۵۰۱۵۰ من امروز یه پولی به حسابم واریز شد حالم گرفته است ریال هست نمی دونم چه غلطی بکنم باهاش ![]()
۱۴۰۱/۱۲/۱، ۰۵:۱۱ عصر
گوشت 500 تومن :/
واقعا حیرت انگیزه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۱۲/۱، ۰۵:۱۵ عصر
ای بابا رخشید جون نبینم حالت گرفته شده
میخوای بدش به من اون پول ریالی رو، من میدونم باهاش چیکار کنم تو خودت رو ناراحت نکن عزیز دلم |