امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
مامانا یه سوال تو هفته های من به هر طرف بخوابی بیبی میاد اون طرف ؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona
پاسخ
رخشید جان اره میشناسم هم دوره خانم پسرعمه همسرم بوده

رخشید هفته چندی؟ تا هفته ۱۶-۱۷ مهم نیست زیاد کدوم‌طرف بخوابی نی نی کوچولوئه
  • رخشید
پاسخ
نونا هفته ۱۶ هستم کامل حس میکنم هر طرف میخوابم میاد اون ور و بهم فشار میاره بعد پا میشم دست میزنم اون طرفی که هست سفتتره
  • nona
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۱، ۰۹:۰۷ عصر)رخشید نوشته است: نونا من از دبستان موهام بلند بوده کوتاه کنم عاقم میکنن  Big Grin
راهی نداره برای جلوگیری از ریزش

رخشید من نمی دونم چجور رابطه ی حسی با موهات داری، ولی خب بعد از زایمان اکثر مادرا خیییییلییییی از موهاشون رو از دست میدن... و براش غصه می خورن... اینکه قبلش کوتاه کنی، باعث میشه کمتر غصه بخوری...
می تونی برای کمتر شدن حس عذابت، با کوتاه کردن موهات یه معنا و مفهوم بدی... که مثلا کوتاه کنی برای اهدا به بچه های سرطانی... به نظرم این باعث میشه که فکر کنی با موهایی که هر از گاهی خیلی راحت کوتاهشون می کنیم و دور می ریزیم، جمعش کردی و بلندش کردی و یه جون تازه به زندگی یه بچه ی دیگه دادی... 
البته لازمم نیست الان کوتاه کنی، ولی اگه موهات خیلی پر و بلنده، تقریبا مطمئنم که خودت شروع می کنی که کوتاهشون کنی  Big Grin Big Grin 

کلا بعد از کوتاه کردن موها هم سر سبک میشه هم رسیدگی بهش وااااقعا راحت میشه... یعنی بعد از بچه هم ریزش داریم، هم وقت رسیدگی و حتی یه آرایشگاه ساده رفتن نداریم و همین موهامونو داغون می کنه... من که دادم همسر با موزر زد!!!!! خوبم شد... از اونموقع هم بارها و بارها کوتاهش کردم و این آخری که دیگه با حال خراب زدم، دیگه تا پشت گوشمم زدم در حدی توی کش جمع نمی شد که ببندمش... الان هم میفته پشت شونه م تقریبا...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Almam، nona، youtab، رخشید، پری سیما
پاسخ
سلام رخشيد جون ببخشيد الان ديدم كامنتتو
سرفه هام بهتر شده ولى هنوز اون تنگى نفسو دارم خيلى اذيت ميشم دكتر عفونى، ريه، متخصص داخلى رفتم و كلى آزمايش اينا ولى مشكلى نداشتم نميدونم دوره اش بگذره بهتر ميشم يا لازمه اقدامات ديگه اى هم كنم
  • Almam، Nedaaa28، nona، Paula، Targol، youtab، رخشید، نرگس، پری سیما
پاسخ
خب خداروشکر سیما جان
امیدوارم اون حالت تنگی نفس هم زود برطرف بشه Heart
  • sims s، youtab
پاسخ
سیما جان خدارو شکر که بهتری ببین اگه قبلا سابقه انفولانزا یا کرونای منحر به سرفه داشتی تو بارداری دوباره خودشو نشون میده نا زایمان هم تنگی نفس میمونه باهات من حدود یکسال قبلش مبتلا شدم سرفه هم داشتم کامل خوب شدم و چند ماه بعد باردار سدم اما از حدود هفته ۲۵ سرفه ها و تنگی نفسم با شدت بیشتر برگشت و دکتر عفونیم گفت آثار همون کروناست که باعث کاهش حجم ریت شده بود ( با اینکه درگیری ریه نداشتم) تا حدود بک ماه بعد تولد دخترم وحشتناک سرفه میکردم و نفسم بند میومد بعدش خوب شد

رخشید تو دکتر ونوس رو از کجا میشناسی نگفتی
  • sims s
پاسخ
نونا جان...
  • nona
پاسخ
ا نمیدونستم رخشید جان که مامانشونم دکتره
همسر پسرعمه همسرمم زنانه ولی متخصص، ونوس دیگه فلوشیپم داره
  • رخشید
پاسخ
دوستاى گلم ممنون ازتون كه به فكرمين
نه الهام جون استرس ندارم كلا سابقه تنگى نفس نداشتم، نرگس جون اين مدت همش در حال استراحتم و فقط مايعات گرم ميخورم حتى يه ذره ببشتر بخورم احساس تنگى نفسو دارم
ممنون رخشيد جون ايشالا زودتر برطرف شه كه كلافه شدم
نونا جون كرونا يه بار گرفتم ولى در حد تب بود و بى حالى، من كلا مريض نميشم آخرين بارى كه مريض شدم زمستون ٩٥ بود از شانسم اين دفعه مصادف شد با باردارى. هر سال كه محل كارمون معاينات ادوارى دارن من بدون مشكل تست اسپيرومترى رو انجام ميدم ولى الان تو نفس كشيدن مشكل دارم مخصوصا شبا
  • Nedaaa28، nona، Paula، نرگس، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان