امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سلام یوتاب جان
ان شاءالله که چیزی نیست چون روی بالش افتاده...
الان حالت خوبه؟
پسرت خوبه؟
رفتید دکتر؟

آره منم با نونا موافقم...
واقعا باید یک قدم هم نه، چند قدم جلوتر باشیم و ایمنی رو رعایت کنیم... مثلا پسر منم یهو میدیدی پاشد وایساد... یا راه رفتنش رو شانس آوردم چشمم بهش بود به خدا یهو دستش رو از دیوار ول کرد و شروع کرد راه رفتن... یا مرحله ی چهاردست و پا آنچنان نداشتیم و یهو پسرم شروع کرد گرفتن مبل و تخت و راه رفتن...

بارون همیشه میاد، سیل یه بار میشه... حتی همین الانم من باید حواسم بیشتر بهش باشه و جلوترش رو ببینم که مثلا چاله نباشه بیفته، حیوون خطرناکی نباشه، یهو شروع به دویدن نکنه بپره توی خیابون ووو... همین دیروز توی یه جایی این محافظ جوب خراب بود ولی نه درست کرده بودن، نه اون محافظ رو برداشته بودن... منم بدون هیچ احتمالی رفتم روش و افتادیم توی یه جوب عمیق و عریض... چیزی که الا فکرش رو نمی کردم!!!! و با اینهمه حواس جمعی نسبت به ایمنی، از جایی خوردم که اصلا یک در هزار هم بهش فکر نکرده بودم... بخصوص وقی بیرون هستید حتما حواستون به زیر پاتون باشه........
همیشه یادتون باشه ماییم که باید چند قدم جلوتر رو ببینیم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، liyane، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خدا رحم کرد رز جون اتفاقا داشتک فکر میکردم رز که اینهمه حواسش به ایمنی هست ازش بپرسم چجوری شد
هرجای دمیا تو یه کشور درست حسابی بود پدر شهرداری و اون پیمانکار مجری رو جلوی چشماشون میاوردن
  • 2015، Almam، liyane، Rose، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱۵، ۱۲:۰۵ عصر)nona نوشته است: خدا رحم کرد رز جون اتفاقا داشتک فکر میکردم رز که اینهمه حواسش به ایمنی هست ازش بپرسم چجوری شد
هرجای دمیا تو یه کشور درست حسابی بود پدر شهرداری و اون پیمانکار مجری رو جلوی چشماشون میاوردن

توی CNG بودیم عزیزم...
دقیقا از هر جایی که ماشین پارک میشه یه دونه از اون جوب ها هم میگذره... 
ولی تکه ی محافظ جوب کلا جوش نخورده بود و دکوری اونجا بود... منم که پام رفت روش کلا چپه شد و پام گیر کرد به دیواره و رفت پایین و برای همین ساق پام و سر زانوهام خراشیده شد...
وامونده هیچچچچچ جا امنیت نداریم... من همیشه توی اینجور جاها بغلش می کنم که مثلا ایمن باشه، ولی شانس من الکی گذاشته بودنش اونجا... جالب اینه تا همسرم بفهمه و بیاد پیش ما، وباره همون شکلی گذاشتنش سر جاش!!!! منم با پام لگد زم انداختمش اونور گفتم برای چی می پوشونیش؟ کاری که با یه جوش ساده حل میشه جون من و پسرم رو به خطر انداختید با این سرپوش گذاشتن... بذارش اونور لاقل مرم ببینن خرابه نرن روش و درستش کنید... طرفم معذرت خواهی کرد و گفت همین الان فهمیدیم!!! که بعید می دونم... مگه میشه چیزی که لاستیک تریلی هم میفته توش رو ندونن که خرابه...

بعدش یادم افتاد که کاش به مدیریت اعتراض می کردم... و الان نمی دونم دقیقا چکار کنم برای کس دیگه ای اتفاق نیفته یا یه جور استانداردی تعیین بشه که حتما چکش کنن خود جایگاه دارها...

الان داشتم سرچ می کردم عکس بذارم، دیدم کماکان خطرات دیگه ای هم این جوبای غیر استاندارد دارن...
الان این پل جوب افقیه، مال اونجا عمودی بود... و یکیش کلا جوش نخورده بود و پام که رفت روی لبه، چرخید و افتادم توی جوب...
[تصویر:  40213.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Almam، liyane، nona، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان از گل پسرت چه خبر خوبه؟
بچه ها واقعا غیر قابل پیش بینی هستن
پسرم هنوز سینه خیز میرفت رفته بود رو پا تختی از اونجا افتاده بود فقط شانس افتاده بود تو سبد لباسا
اتاق منو ببینید خندتون میگیره
دور تا دور تخت خودمون و پسرمو تشک و بالشت و پتو گذاشتم اگر هوس پریدن کردن چیزیش نشه
گارد تختش هم عملا بی فایده شده
  • 2015، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
متاسفانه رعایت مسائل ایمنی تو ساخت و سازهای شهری ضعیفه واقعا. من هم بچه بودم عین تصویری که گذاشتی شماره پام کوچولو بود پامم ظریف. همیشه ازین که ازین جوبا رد بشم و پام گیر کنه بهشون وحشت داشتم. خب اساتید یه لحظه فکر کنید یه بچه سه ساله اصلا میخواد از روی این پلا رد بشه
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
یوتاب جان انشاله ک گل پسرت خوب خوبه 
نگران نباش 
منم ی بار پسرمو شسته بودم از سرویس اتاق بیرون میومدم پام لیز خورد دوتایی افتادیم سرم محکم خورذ ب پاتختی اینقد بلند بلند گریه مبکردم هی میگفتم بچه ام شوهرم بیچاره سکته کرد تا بیاد بالا 
دیگه اون تیکه رو فرش کردم کلا 
سر خودم تا ی هفته درد مبکرد دکترم رفتم ک خدازوشکز چیزی نبود
  • nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه ها
یوتاب جان ان‌شاالله که پسرت خوب خوبه و با توجه به ینکه میگی رو بالش افتاده پس احتمالا مشکلی نباید باشه دیگه.
رز جان چه اتفاقی واقعا کاش حداقل اون آهنارو به صورت نمادین نمیذاشتن که مردم دچار اشتباه بشن بالاخره به قول نونا جان ممکنه بچه کوچیک رد بشه یا حتی سالمند واقعا شوخی نیست که. میگم این مشکلات اینجوری رو ما چند بار زنگ زدیم ۱۳۷ واقعا اومدن حلش کردن ۱۳۷ یا شایدم الان یه شماره دیگه شده باشه میخوای شما هم امتحان کن؟
بازم خداروشکر که بخیر گذشت و خودت و پسرت خوبین.
  • 2015، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه
ممنون که دعا و انرژی برامون فرستادین
ما رفتیم دکتر و چکش کرد کلا و گفت لازم نیست عکس و اینا مشکلی نداره
خدا خیلی بهمون رحم کرد
اگه ۱۰ ۱۵ سانت عقب و جلو میوفتاد سرامیک بود
بازم نرسی از همتون مهربونا
خیلی خوبه که دارمتون
رز عزیزم از اتفاقی که تعری کردی خیلی ناراحت شدم
خدای مهربون همه نی نی هارو برای مامان و باباشون حفقظ کنه الهی Heart
  • 2015، Almam، Elham67، Elhamgoli، liyane، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، Targol، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، ندایا، نیوشا123، پروانه ابریشم
پاسخ
خداروشکر عزیزم
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، نیوشا123
پاسخ
ندا جون پسرت با اس امپرازول بهتر شده؟
  • liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان