امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش خرید طلا
بچه ها ولی من هرکی رو میبینم داره یه چیزی به مال و اموالش اضافه میکنه
حتی همسایمون که کارمنده خیلیی خوب خرج میکنن و هی ماشین بهتر و ...

خیلی سرخورده شدم واقعا

وسایل کوچیک نه ها در حد پیشرفت خونه و ماشین و اینجور چیزا
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، شیدا
پاسخ
صنوبر منم همینطور...
Sad
  • nona، youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
بنظر من کسی ک توی این شرایط میتونه پیشرفت کنه ،یه جای کار میلنگه !!!
من ک اطرافم کسی رو ندیدم پیشرفت کنه ،همه در حال گذران زندگی هستن صرفا ...
اخه تو تصور کن با یه حقوق کارمندی مثلا ،آدم چطور بخواد پیشرفت چشمگیر کنه ؟؟؟
من بدبینم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • mahtakhanoum، nona، Paula، youtab، بارون، شیدا
پاسخ
چیکار باید کنیم تا پیشرفت کنیم واقعا؟
خب من یه سری وسیله خونه میخوام
ده گرم طلام چند ماه پیش ده گرم طلام پارسال مفت از کفم رفت ،میخوام جایگزینش کنم نمیتونم،هر روز گرون میشه
ماشینم رو میخواستم عوض کنم نشد قیمتا ترکیده
خونه هم که بماند
اجاره ها هم که بماند
مواد غذایی هم که بماند
هزینه بهداشتی و درمان هم بماند
وای ...
  • mahtakhanoum، nona، youtab
پاسخ
والا زندگی کارمند جماعت شده در حال گذران
الان من و همسرم اینه وضعمون تازه خونه ماشین داریم اما پس انداز تعطیل هنر کنیم قرضا رو پرداخت کنیم
تازه قرضی که خانواده به ما داده بدون هر نوع سودیه
ولی اصلا دیگه مثل قبل نیستیم بچه ها دیگه حتی رستوران رفتنامونم محدود کردیم تو ماه
والا امروز رفتیم ارکیده یه رستوران با کلاس قیمت متوسط به بالاست نسبت به دو هفته پیش سی درصد رو منوش کشیده بود کیفیتشم پایین اومده بود خب به همسرم گفتم نمیصرفه دیگه رستوران رفتنم حتی باید محدود شه به سلامتی
  • Nedaaa28، Rose، Targol، youtab، نسیمه جااان
پاسخ
صنوبر تو از کجا میدونی که پول نقدی یا زمینی داشته یا نه که حالا تبدیل به خونه یا ماشین کرده؟ چمیدونی وام نگرفته یا قسط نداره؟ چمیدونی ارثی بهش نرسیده؟ خیلی احتمالات هست. نمیشه گفت همه دزد و کلاهبردارن.
  • Hamii99، Nedaaa28، nona، Rose، youtab، پری سیما
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۴، ۰۸:۰۸ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: بچه ها ولی من هرکی رو میبینم داره یه چیزی به مال و اموالش اضافه میکنه
حتی همسایمون که کارمنده خیلیی خوب خرج میکنن و هی ماشین بهتر و ...

خیلی سرخورده شدم واقعا

وسایل کوچیک نه ها در حد پیشرفت خونه و ماشین و اینجور چیزا

صنوبر خیلیا یهو به خودشون اومدن و قبل از جهش قیمتا می خوان اجناس بهتر بگیرن یا تبدیل به احسن کنن، یا مثلا تونستن معوقاتشون رو بگیرن (چون ارزش پول کم شده، ممکنه خیلیا معوقاتشون رو الان که آخر سال هم هست پرداخت کنن)... یا مثلا توی کرونا اقوامی از دست دادن که ارث رسیده یا مثلا شریکی با خانواده هاشون چیزی خریدن یا مثلا خانواده هاشون کمک کردن که بی سرپناه نمونن... خیلیییی احتمالات مختلف هست و تقریبا همه متاثر از این قضیه هستن مگه دلالان تحریم که منبعشون کلا چیز دیگه اس... یا اونایی که کسی رو دارن که خارج کار کنه براشون بفرسته ووو امثالهم ولی بعیده کسی توی این شرایط سود کرده باشه مگه مثلا قبلا توی ارزونی طلا گرفته، الان که توی اوجه، فروخته و قبل از شروع موج گرونی خونه، اون رو تبدیل به خونه کرده... یه موجه، اونایی که بتونن متوجهش بشن، معمولا یه سودی می تونن بکنن... مثلا این یه چیز پیش بینی پذیره، الان گرونی دلار به طلا که خورده خب و داره میره بالا، ماشین هم که مستقیما با لوازم خارجی مرتبطه کشیده بالا، ولی هنوز موج به خونه نرسیده، اما مسلما تا 6 ماه دیگه هم خوردنی ها گرونتر میشه، هم بنزین شاید 3 برابر هم بشه، بعدش ممکنه بورس هم حالت سال های 98-99 رو پیدا کنه و اونایی که سهام های خوبی دارن، سود کنن، بعدش یا همزمان باهاش هم موج می رسه به خونه... یه الگوی تکرارشونده داره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • mahtakhanoum، nona، youtab، صنوبر۷۱، نسیمه جااان
پاسخ
اره درسته ترگل اکثرا الان برای پیشرفت یا باید ارث بهت برسه یا شغل مرتبط با نیاز فعلی جامعه داشت یا شغلی که سرمایت متناسب با تورم بروز بشه یا وام های متعدد تپل بگیری
یا از خیلی وقت پیش پایه های شغلیت رو سفت کرده باشی و درآمدت تثبیت شده باشه وگرنه هیچی
  • Hamii99، Rose، Targol، youtab، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
ترگل مگه چند درصد هستن کسایی ک در حال حاضر ارث بهشون برسه؟
یا مثلا همون کارمند مگه چقد میتونه وام بگیره ؟
نمیدونم شاید من خودم رو به عنوان کارمند میدونم ،اشتباهه
اکثرا حقوق های بهتری از من میگیرن کارمندا
من بگم کارگر بهتره Sad
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • mahtakhanoum، nona، Targol، youtab، شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۴، ۰۹:۰۲ عصر)Targol نوشته است: صنوبر تو از کجا میدونی که پول نقدی یا زمینی داشته یا نه که حالا تبدیل به خونه یا ماشین کرده؟ چمیدونی وام نگرفته یا قسط نداره؟ چمیدونی ارثی بهش نرسیده؟ خیلی احتمالات هست. نمیشه گفت همه دزد و کلاهبردارن.

من گفتم دزد و کلاهبردارن؟؟
  • nona، Targol، youtab، شیدا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان