امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
(۱۴۰۰/۸/۱۷، ۱۰:۱۷ عصر)Targol نوشته است: آرامش جان سرلاک‌های خارجی رو امتحان کردی؟ ماماکو و گربر و هاینز. توش پودر بیسکوییت بریزی شاید دوست داشته باشه
من خودم حالا چاره‌ای پیدا نکردم. هنوز اینارم امتحان نکردم. حالا ببینم چطور پیش میره

کژال جون خداروشکر که همه چی خوب پیش رفت Heart

مرسی عزیزانم
حتما زنگ میزنم. یوتاب جان شما راضی هستی؟؟؟

اره سرلاک ک فقط خارجی میدم چون حساسیت داره بی فایدس
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم من هنوز به تغذیه نرسیدم اما از نظر درمان بله خیلی
کلا از اون دکتراییه که یکم قدیمیه رفتاراش و خب موقع تولد ایشون پسرمو واقعا نجات داد
بعد دیدم تو مطبش بچه ها میان برای چاقی یا لاغری اما بازم میگم من تغذیه رو واقعا نمیدونم
اما کلا دکتر خوب و با سوادیه

بعد یه ذره به منشیش اصرار کنی زودتر وقت میده شاید عمون فردا که ۱۱ زنگ بزنی بگه بری 
بگو فوریه و بین مریض میده معمولا
  • (کژال)، 2015، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نداجان مامان منم نیست
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دیشب تا صبح یک دقیقه هم نخوابیدم ، تا بچه رو میذاشتم تو تخت جیغ میکشید از سوزش گلوش Sad نمیدونم چی باعث شده بود انقدر شدید بشه رفلاکسش ، سوپ جو خورده بودم عصر فقط همین مورد به ذهنم میرسه Sad((
مرخصی کنسل شد همسرم اون دو روز شیفت شبه Sad
من میمونم و مادرشوهر !!
همه چی باهم پیش میاد
  • (کژال)، 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه‌ها از نوناجون خبر ندارین؟ انشالله حال مادرش خوب باشه
  • (کژال)، 2015، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام ترگل جون همچنان درگیریم والا خواهر برادرا عروس دامادا هرکدوم هر بیمارستانی رو پیشنهاد میدن حتی بیمارستانایی که خودشون هستن و قطعا عین هتل ازش پذیرایی میشه پاشو کرده تو یه کفش نمیره منم قهرم باهاش

آرامش جان رو نمودار تحلیل رشد میزنه عقبه رشدی؟
دارم فکر میکنم به قول دکتر من شاید طبق نظر و سلیقه شما نمیخوره. اگه هیچیش اکی نیست بنظر من فوق گوارش خیلی خوب باید ببیندش اول شاید مشکلی داره
وگرنه نمیشه بچه بدون مشکل نه شیر کافی بخوره نه غذا
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم ندا جان انشالا الان دیگه بهتر شده باشه چچطوره حالش؟
نونا جانم بعضی وقتا اینجوری میشن بزرگترا میفهممت منم همچین چیزی رو چشیدم
اما قهر نکن عزیز دلم یه تلفنی چیزی بزن 
اما اصلا قهر نکن باهاشون
  • (کژال)، Nedaa28، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اصلا یوتاب
من وقتی یه چیزی بگم انجام نشه و بعدم بگم دیگه کاری ندارم اصلا از حرفم بر نمیگردم.
آرامش جان اگر عقب افتادگی رشد قدی وزنی داره طبق نمودار رشد و غذا هم با روشهایی که انجام دادی نمیخوره
بنظرم ببرش پیش دکتر ایمان زاده. ولی بدون از همین الان اگر واقعا مشکل داره ببرش چون احتمالا آندوسکوپی حتی ممکنه بده بگه برای تشخیص لازمه . من باشم صرفا بخاطر بدغذایی یا نخوردن طبق سلیقم بچه به این کوچیکی رو آندوسکوپی اینا نمیکنم. ولی میتونی ببریش معاینش کنه شایدم تجویز نکرد برات. برای موارد حاد دکتر بهتر از ایشون نیست حداقل طبق معرفی اطرافیان من.
ممکنه هم سونو کنه اما چون سونوگرافی ارزش تشخیصی برای مورد شما چندان نداره و فقط دید کلی میتونه بده نمیدونم در نهایت چی تجویز میکنه
به هر حال مهم نمودار رشدشه و کم نکردن وزن و عدم استپ قدی
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان تا چه سنی باید نی نی ها حداکثر سه ساعته شیر بخورن؟ پسر من جدیدا شبا طولانی تر میخوابه. روزها سر سه ساعت شیر میخوره اما مثلا دیشب ساعت 12 خورد. دیگه خوابید تا 5. کلا چند شبه دوست داره 5 ساعت بخوابه بعد پاشه برای شیر. فقط این یه تایم شبش اینجوریه. بیدارش کنم هر سه ساعت؟
وزن گیریش خوبه. با اینکه ریز به دنیا اومد ولی الان به بچه های نرمال رسیده

راستی تو دو ماهگی غیر از آ_د چه ویتامینی میدین؟ من زینک هم میدادم که دیروز دکترش قطع کرد
  • liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال گفتی خواب یادم انداختی. دختر بزرگتر من برگشت به چند ماه پیش هر دو ساعت بیدار میشه شیر میخواد. خیلییی سختمه
نمیدونم چرا همچین شد. زیاد هم نمیخوره و میخوابه. قبلا فقط یه بار بیدار میشد. کلافه میشم دیگه

کژال فکر کنم اشکالی نداره. دو ماهه دیگه اوکیه
  • (کژال)، 2015، liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان