امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
مرسی ستی لیته عزیز با پستت آروم شدم مه یهو پست ترگل حونو دیدم Smile
من آستانه دردم بالاست اماااا اونجایی که ترگل گفت پوست نزدیک استخون دردش زیاده من تقریبا سراسر بدنم پوست نزدیک استخونمه Smile
تصور کنید قد ۱۵۹- ۱۶۰ وزن ۴۹ کیلو
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون اگه آستانه تحملت بالاس که لیزر دردش قابل تحمله
یکم درد داره ولی نه اونجوری که نیاز به بی حسی داشته باشی
منم مثل خودت استخونام زیییاده Smile ولی قابل تحمل بود برام
وقتی داری لیزر انجام میدی به پایان کار فکر کن که دیگه مو نمیمونه Smile اینجوری دردشا برای خودت کمتر میکنی
  • liyane، mona70، nona، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی ثمین جون حتما معمولا موقع اصلاح ابرو هم به پایانش فکر میکردمSmile
خانم فسقلی دختر من از دو ماهگی قطع کرد شیرشو مجددا از شروع پنج ماهگی بیدار میشه دو سه بار. ۴ ماه خوبه دیگه بذار بخوابه اگر طول روز خوب تغذیه مرده
شبم معمولا بچه ها پی پی نمیکنن تو خواب. برای همین به آخر شب و یه اول صبح عوض کن اما اگر پی پی میکنه عوضش کن حتما. میسوزه تا صبح دختربچه ها هم احتمال عفونتشون بیشتر از پسربچه هاست.
  • 2015، mona70، Rose، Samin، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان میتونی از اول کل بدن نری. ناحیه های واجب ترو برو که دردش دستت بیاد. ترگل درست میگه زیربغل اصلا درد نداره
کلا رو استخون درد داره. مثل ساق پا
والا شستن پماد بی حسی تو محیط کلینیک انقد سخته که من همون بیکینی رو میخواستم بشورم غصم می‌گرفت.
  • mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من تو حاملگی اول هی ب خودم غر زدم ک چرا لیزر نرفتی وافعااااا
بعد زایمان حتما میرم  Big Grinاماااا نرفتم و دوباره حاملگی بعدی ب خودم غر زدم  Big Grin
این دفعه ولی دیگه میخوام برم جدی جدی ولی اصلا استانه ذردم بالا نیست قبلا اپی میرفتم با ی کولی بازی  Angel
نونا جون خوش بحالت ک اینقد لاغری مادر چجوری اینقدری هستی  Big Grin
ما فردا میریم واکسن انرژی خوبارو بفرستین برام پلیز 
همین رفلاکس پدری از من دراورده طاقت بیقرازی واکسنو ندازم دیگه  Confused
  • 2015، mona70، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۲۱، ۰۸:۵۵ عصر)خانم فسقلى نوشته است: سلام مامانا
خواب شب بچه هاتون به چه صورت؟ دختر من الان وارد ٤ ماه شده شب تا بيدارش نكنم بيدار نميشه واسه شير
از طرفى بعضى كتابا نوشتن شير شب از ٤ ماهگى قطع بشه بعضى ها گفتن ٦ ماهگى. دقيقش كى هست اطلاع داريد؟ البته هنوز با پزشك دخترم مشورت نكردم در اين خصوص ولى ميگم اگر از ٤ ماه هست كه الان خودش خودكار داره انجام ميده بيدارش نكنم؟ بعد شب پوشكشون موقع خواب عوض مى كنيد؟ هرچند ساعت يكبار پوشك نى نى رو عوض مى كنيد؟

خیلی عالیه که بیدار نمیشه... بذار خوابش داره تنظیم میشه... یکم دیگه از 4 ماهگی بگذره احتمالا دوباره تغییر رو خواهی داشت تا حدود 5 یا حتی 5.5

شیر شب از آخر 4 ماه قطع میشه که حدود 1 ماه درگیر خواهید بود... شایدم دو ماه بشه که میشه همون 6... ولی اگه دندون بچه زودتر دربیاد، باید زودتر هم گرفته بشه... 6 رو میگن چون اکثر بچه ها 6 ماهگی دیگه دندونشون درمیاد... 
حتما مشورت کن
نه عالیه که خودش انجام میده
نه عوض نمی کردم و نمی کنم جز یکی دو بار نوزادی که پی پی کرده بود... در غیر این صورت تا صبح با یه پوشک بود
ساعتی نیست، هر موقع پی پی کنه در لحظه... جیش هم پوشک سنگین شه... سن توی تایم های تعویض مهمه و هر چی کوچیکترن و شیر مادر می خورن، پی پی بیشتر و تعویض بیشتر، هر چی بزرگتر یا شیرخشکی باشن، پی پی کمتر و تعویض کمتر
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، mona70، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم استانه دردم بالاست. نمیدونم ولله. مثل عوارض واکسنه، فرد به فرد فرق داره Big Grin
  • 2015، mona70، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جون بیا عوض Smile دوست داشتم بگم قد ۱۶۰!وزن ۵۵-۵۸ والا Smile
آره خدایی الهام اینقدر تو این بارداری سر هر ویزیت و سونو اذیت شدم مخصوصا وقتی خانومای صاف و صوف میدیدم Smile به خال خودم و حموم کردن و اصلاح گریم میگرفت، اینبار گفتم تو شیردهی انجام بدم چون دیگه فرصت نمیشه دوباره، ایشالا واسه بعدی راحت باشم
کژال جون فکر میکردم زیر بغل فاجعه باشه خوشحالم کردی
ترگل دقیقا تصور کردم شمایی که مراحل یخت ivf رو تحمل کردی به این گفتی درد داشت پس حتما درد داشت دیگه.
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، liyane، Samin، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون دخترت که غذا بخوره وزنت بیشتر میشه Smile
من ساااالها بین ۴۴ و ۴۵ کیلو بودم موقعی که به پسرم شیر میدادم حتی زیر ۴۴ هم رسیدم
ولی وقتی غذا خورد از اونجایی که میگفتم حیفه دور ریز بشه غذای مونده تو ظرفش خودم میخوردمش Smile)
و الان رکورد زدم و ۵۰ یا یکم بیشتر شدم Sad
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، liyane، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چه هممه لاغرا جمعن اینجا Big Grin
نونا جون قبوله بیا عوض Big Grin
منن 164 قد وزن الانم 64
قبل بارداری اول 60 قبل  بارداری دوم 62
کمترین وزنی ک ب چشمم دیدم 58 اینقد دلم میخواست همش استخونام بزنه بیرون Wink
  • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، nona، Samin، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ