۱۴۰۰/۸/۲۲، ۱۲:۳۲ صبح
خیلی نامردین...همه مامانای خوش تیپ هستید من خیلی داغونم پس بین شماها

فاطمه هستم

گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۸/۲۲، ۱۲:۳۲ صبح
خیلی نامردین...همه مامانای خوش تیپ هستید من خیلی داغونم پس بین شماها
![]()
فاطمه هستم
![]()
من کمترین وزنم ۵۱ بود. اما زمان ازدواجم شده بودم ۵۵. بعد رو ۵۷ استپ کردم. یه مدت رفتم بالا تا ۶۳-۶۴، دوباره برگشتم شدم ۵۸. بعد فهمیدم به خاطر تیروییدم بود. تو بارداری تا ۷۸ رفتم اما دو تا نخود زاییدم. ازونایی نبودم که خیلی بخورم اما خوب همه چی گوشت شد به تن خودم
![]() حالا هم ۶۳ ام. بیشترش تو بالاتنمه. دلم میخواد دوباره ۵۸ شم. اما تلاشی هم براش نمیکنم ![]() نوناجون نگران نباش. انشالله درد نداری. ظاهرا من تو اقلیتم. اگه پوستت سفیده بهتره اوضاعت، من گندمی ام. نونا باور کن میزنمت.
۱۴۰۰/۸/۲۲، ۰۱:۳۰ صبح
نونا جان دردش کمه. مثل درد دندونپزشکی یا اپیلاسیون نیست. مثل درد آمپول زدنه. زود میگذره و خیلیم بد نیست.
مثلا روی صورت رو که میزنن چون نزدیک دماغ هست بوی سوختن مو میشنوی! کلا صورت یه کم برای من حساسیتش بیشتر بود. ساق پا هم جلسات اول درد داره. بعدش که موها کم شد دیگه درد نداره. راستی من ترکیبی از این ژلیها (آلما سوپرانو آیس پلاتینیوم) و الکساندرایت زدم و این ژلیها که خب به بیدردی معروفن. البته چون فعلاَ ۵ جلسه فقط رفتم مطمئن نیستم اثرشون تا چه حد دائمی باشه، ولی بینهایت برام خوب بودن. یعنی الکساندرایت انقدر خوب نبود برام که این بود. به خصوص که جدیداَ کلینیکی که میرم مدل ۲۰۲۰ یا ۲۰۲۱ش رو آورده و اون دیگه خیلی اثرش خوب بوده. و البته با این که به بیدردی معروفن، اما من تفاوت خیلی زیادی بین درد اونا با درد الکساندرایت ندیدم. در کل من خیلی راضیم. اگر کارشناست خوب باشه و خوشاخلاق باشه، برای شماها که زایمان کردین و اووو هزار تا درد دیگه کشیدین اینا هیچی نیست.
۱۴۰۰/۸/۲۲، ۰۱:۵۶ صبح
ستیلیته جان کدوم کلینیک میری؟
ثمین متاسفانه بدغذام میدونم فرجی نمیشه، الهام جون لاغری هم خوب نیست باور کن، ترگل اتفاقا سبزه ام
![]() بزنی هم تپل دوست دارم ![]() ![]() فاطمه جون لاغری که همر نیست تناسب خوبه حاااالاااااااا در کنارش یه پرده گوشتم بیاد رو استخونا که عالیه ![]() ![]() ستی جان مرسی از توضیحاتت عزیزم
من خودمو وزن نکردم ولی شلوار جینام ۲۰ روز بعد زایمان اندازه ام بود ، سایز بالا تنه ام رفته بالا ، برعکسم
![]() صبح باید بریم واسه واکسن ![]() نونا من با الکساندایت آپوجی لیزر رفتم بیکینی رو حتما بی حسی بزن یه لایه ضخیم ساق ما هم درد داره بقیه جاها اصلا نیازی نیس من نگین تندیس تجریش رفتم خیلی راضیم بچه ها قبل واکسن باید استامینوفن بدم؟
ندا جان به منم دکتر گفت داری از خونه حرکت میکنی بیایی مطب استامینوفن بده.
مرسی ندا جان بابت ایزر
۱۴۰۰/۸/۲۲، ۱۲:۴۹ عصر
(۱۴۰۰/۸/۲۲، ۰۱:۵۶ صبح)صنوبر۷۱ نوشته است: ستیلیته جان کدوم کلینیک میری؟ اینجا میرم: http://almalasersclinic.com/contact
چه قد بلند و خوش هیکلید باباجان
من همیشه ۴۹ تا ۵۲ بودم الان به لطف زایمان و ول کردن خودم ۶۲ موندم ماشالا قدمم ۱۵۵ و شدم شبیه استوانه از شکمم هم نگم اصلا براتون اووووووف من کلا شکم و پهلوهام و رون پاهام لاغر شه شدم باز ۵۲ باور کنین ندا جان من تو مطب که تو نچبت واکسن بودین بهش قطره میدم همیشه همون دو برابر وزنش مثلا ۳ کیلو رو ۶-۷ قطره میدم تا نوبتش بشه و بزنه اثر کنه |