امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
نونا جون نمیدونم یادت میاد ..منم وقتی پسرم تونست خودش بشینه یه هفته ای درگیر بودم ۵ تا ۷ صبح از خواب پامیشد نشسته بود تا دوباره بخوابه.اینجا گفته بودم.کلا هرچی یاد میگیرن یه مدت خواب شب به هم میریزه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا شمیم جون چون اتفاقا یادم بود که گفته بودی بی خیالی دارم طی میکنم Smile
  • Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا دخترت چه باکلاسه. ساعت 9 میخوابه. پسر من تا کل محل نخوابن، نمیخوابه. زودتر از 1 راه نداره

وای پسر من دقیقا همینجوری که رز میگه بده میخوابه. اصلا رو زمین یا تنها خوابیدن نمیدونه یعنی چی. فقط روی پا با پستونک. واقعا دنبالچم داره میترکه انقد نشستم

دوستان یه چیزی که منو خیلی نگران میکنه پسرم خیییییلی آب دهنش میره چند روزه. و کلا هم دستش تو دهنشه و غر میزنه.
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه ها
ای ننه فقط قربون نی نیهاتون
نونا جون آره واسه همین که گفتی منم نگرانم با قنداق بخوابه
کلا بیدارم دورشم کلا با بالش اینا کیپ میکنم خودمم نمیخوابم اصلا
دیشب بدون قنداق خوابوندمش ۱۱ میخوابید تا ۵-۶ دیشب ۱۱ خوابید تا ۱ انقدر تکون خوردو دستش پرید 
بعد مشکلم اینه که دست میکنه تو موهاش میکنه گاهی موهاش کنده میشه جیغش درمیاد
انقدرم نلخوناشو از ته میگیرم بچم دستاش قرمز میشه
دیگه ساعت ۲ باز قنداقش کردم
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رزجون خیلی قشنگ آدمو درک میکنی Sad مرسی...
صندلی نگرفته بودم. الان مصمم شدم. منتها قبمت‌های مناسبتر زده از ۶ ماهگی. اخه بچه‌های من نمیتونن بشینن. به نظرت بگیرم همونا رو؟
نوناجون وقتی پسرفت میکنن خیلی غصه آوره. میفهمم چی میگی.
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال ماه اول دوم رو ۱۱ تنظیم کرده بودم ولی چون بچه ها گفتن هورمون رشد بین ۹ تا ۳ ترشح میشه سعی کردم عقب بیارمش الان دیگه ۹ میبرمش تو اتاق
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۲۵، ۰۲:۳۴ عصر)Targol نوشته است: رزجون خیلی قشنگ آدمو درک میکنی Sad مرسی...
صندلی نگرفته بودم. الان مصمم شدم. منتها قبمت‌های مناسبتر زده از ۶ ماهگی. اخه بچه‌های من نمیتونن بشینن. به نظرت بگیرم همونا رو؟
نوناجون وقتی پسرفت میکنن خیلی غصه آوره. میفهمم چی میگی.

آره زدن از 6 ماهگی ولی اگه بچه ها زرنگ باشن و گردن گرفته باشن از همون 4-5 هم میشه گذاشت به نظرم... بستگی به مدل بچه ها داره... ولی حداقلش اینه که یکم راحت میشی... حتی روزی یه وعده رو بذاری باز دستت یکم آزاد میشه از این حالت ناراحتیت کم میشه...

بچه ها پسرفت خواب توی 4-5 ماهگی طبیعیه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب ولش کن بذار عادت میکنه وقتی موهاشو‌چندبار بکنه ببینه درد داره دیگه نمیکنه مطمئن باش
اینا زبلتر از من و شمان

بیخود بیداری نکش بلاخره باید عادت کنه ببین دیشب دخترم بین ۱ تا ۲:۳۰ بیدار شده بود تو تختش منم ولش مردم کرفتم خوابیدم باید یاد بگیره بخوابه دیگه آخرش بعد یکم غر و کریه آروم شد با تکون دستم یکم خوابید
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ماهرخ جان من چیکو خریدم. البته 6 ماه به بالاس
کلا یادم نمیاد صندلی غذا برای زیر 6 ماه دیده باشم. آخه در اون صورتش صندلیش باید تشک دوبل داشته باشه مثل کریر

نونا خیلی نمیشه براش ساعت تنظیم کرد. هر وقت بخواد میخوابه. یعنی اگه خوابش نیاد 2،3 ساعتم وقت بزارم نمیخوابه.
مثلا الان از ساعت 11 دارم میخوابونمش. یه بارم شیر خورده وسطش. هنوز نخوابیده
  • nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فسقلی جان خوابیده غذا دادن به بچه ممنوعه اصلا ولی در کل خیلی از صندلی ها حالت 3 خوابه هستن...
آره تا قیمتا تاثیرش رو نذاشته بخرید...
دو ماه اخیر حدو 200 تومن رفته روی طلا.........................................
حتما تاثیر روی قیمتا میذاره... تا توی بازار جنس با قیمت قدیم هست بخرید به نظرم...

راستی تلقین هم نکن که دوست نداره...
یه سری چیزا دوست داشتنی نیست و فقط باید رعایت بشه مثل نشستن توی صندلی ماشین... مثل خوابیده غذا ندادن... مثلا آب رو بیشتر از 2 بند انگشت توی وان پر نکردن...
اینها همه از نظر ایمنی مهمه و بچه باید بدونه که همونطور که ما میشینیم دور سفره یا روی صندلی، او هم باید بشینه روی صندلیش... همونطور که ما کمربند می بندیم او هم صندلی مخصوص و کمربند داره و باید ببنده... به این فکر کن پس چطور بچه های قدیم تا چندین ماه کلا توی قنداق بودن؟ Smile

تکنینک نشوندن در جایی که دوست ندارن و بستن کمربند ایمنی که من از یوتیوب یاد گرفتم اینه که می نشونیدش و از قبلترش توضیح میدید که باید این کار انجام بشه و برای ایمنی و سلامتی و یا مثلا خوردن غذا و بزرگ شدن، باید هر کس در جای خودش بشینه... اگه شروع به گریه کرد به گریه ها توجه نمی کنید و شروع به یه هااششششششششششششش بم و بلند می کنید... لبتون قشنگ به بیرون مایل باشه که شدت "ش" بالا باشه و صدای آب رو تداعی کنه که بدونن جاشون امنه...

واقعا واقعا بچه ها توی سن بچه های شما، مثل موم هستن و اگه عادتشون بدید، در آینده راحت میشید... خیلی از مشکلات روتین رو نخواهید داشت مثل جدل سر نشستن توی صندلی ماشین یا کالسکه و خوابیدن توی تخت و اینها... دقیقا همون قضیه ی خشت اوله... اگه الان توی بغل عادت به خوابوندن بدید، می بینید باید تا 3 سالگی یا 15-20 کیلوییشون این کار رو ادامه بدید... این کار مستهلک کننده اس...
بچه باید بدونه در بیداری و اینگیجمنت تایم بغل هست، اگه آسیب ببینه بغل هست اما برای خواب باید توی جای خودش باشه و جای بغل مامان، عروسک خوابش بغلش باشه... و به همون عادت کنه که پس فردا 2-3 ساله شد، بذاریدش توی اتاق و شب بخیر بگید و او خودش بخوابه... می دونی این سبک زندگی چقدر پدر و مادر رو کمک می کنه تا اینکه تا 10-12 سالگی بخوان توی تخت کنار والدین بخوابن و زندگی و خواب رو از والدین بگیرن؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، mahtakhanoum، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان