گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۸/۲۵، ۰۴:۴۷ عصر
چه میدونم نونا جون الان ۲۰روزی میشه دستش تو بیداریم آزاد باشه موهاشو میکشه
بعد جیغ میزنه حالا از امشب بازم بازش میذارم ببینم میتونم عادتش بدم
خب جیغ بزنه یوتاب جون چی میشه بگیر بخواب
![]() معلومه عادت میکنه
۱۴۰۰/۸/۲۵، ۰۵:۰۷ عصر
رزجون یه بار یکی تو مطب بهم تذکر داد که چرا بچه انقدی رو تو بغلت مینشونی. حالا دخترم هم فسقلیه، اما خوب اصلا به فرم بغل معمولی که نوزادها رو بغل میکنن نمیمونه و گریه میکنه! همششش کمرش دولاست که پا شه از جاش.
۱۴۰۰/۸/۲۵، ۰۵:۱۵ عصر
ترگل حرف بقیه رو ول کن، بچه طفلی خودش دوست داره بلند شه داره تلالشو میکنه بذار راحت باشه
![]() • (کژال)، mona70، Rose، Targol، youtab، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۸/۲۵، ۰۶:۰۴ عصر
(۱۴۰۰/۸/۲۵، ۰۵:۰۷ عصر)Targol نوشته است: رزجون یه بار یکی تو مطب بهم تذکر داد که چرا بچه انقدی رو تو بغلت مینشونی. حالا دخترم هم فسقلیه، اما خوب اصلا به فرم بغل معمولی که نوزادها رو بغل میکنن نمیمونه و گریه میکنه! همششش کمرش دولاست که پا شه از جاش. پس کجا باید بنشونیم بچه رو؟؟؟؟؟ همه ی نوزادها همینن... ما فکر کنم 4-5 ماهگی یکم اون فرم صاف و صوف رو پیدا کرد وگرنه همیشه کجکی بود... البته توی بغلت نباید دولا بمونه فکر کنم... اگه بخواد پاشه یهو زانوش رو راست می کنه و می ایسته (دستاشم فعالن و نگهش می دارن)... کمرش زیاد درگیر نیست اگه درست یادم باشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ماهرخ جان من از بهار خریدم. اون پاساژی که راه پله ورودی سنگی و بزرگ داره. یادم نیست اسمش فکر کنم چهلستون
هم ارتفاعش تنظيم میشه هم حالت خوابش البته فکر کنم بیشترشون این قابلیت رو دارن. مدلش هم polly 2 in 1 هنوز استفاده نکردم که بگم چطوره
رز جون منظورم از دولا شدن تو حالت خوابیده بود. همش سر و گردنشو بلند میکنه که مثلا پا شه.
اره واقعا نونا جون. طبیعت بچه بهتر از هر کسی تشخیص میده، اخه یه جوری گفت ترسیدم.
۱۴۰۰/۸/۲۵، ۰۷:۱۳ عصر
نونا جان نمیدونم چجوری شما روتین ایجاد میکنید. مخصوصا با زمان. منم از اول سعی کردم
ولی اصلا متوجه نمیشه منم شبا که باباش هست میشوریمش. پماد حسابی میزنم و پوشکش میکنم. چراغ اتاق خاموش. باباش سعی میکنه بخوابونتش بعضی وقتا بعد یک ساعت میاد بیرون میگه کژاااال این نمیخوابه. ساعت که اصلا ببین شما الان میگی ساعت 9 میبری دخترتو خوب سهند یه وقتا ساعت 8 تازه بیدار شده. دیگه 9 نمیخوابه که. هیچ روزی شیرخوردن و خوابیدنش مثل هم نیست آرزومه ساعت 9 ببرم تو اتاق و 10 بخوابه
خب کژال دو تا سه ساعت قبل شب نباید بذاری بچه خواب طولانی داشته باشه
من مولا از همون هفته دوم تولد لباس خواب تنش میکردم یعنی میدونست پوشکش عوض شه شلوار پاش کنم پس موقع خوابه ( طول روز تو تابستون شلوار نداشت) ، نیم ساعت قبل رفتن تو اتاق خونه رو کم نور میکردم اتاق هم موقع بردنش تاریک بود با به چراغ خواب بعد دیگه سکوت بود تو خونه ( بیرون خونه پر صداست فقط منظورم اینه دیگه صدای کن و باباشو نمیشنید) تو اتاق دیگه هیچ حرفی نمیزدم خیلی هم تماس چشمی برقرار نمیکردم همین بعد چند بار تکرار دیگه عادت کرد اوایل شاید بیستر از یکساعتم تلاش مبکردم تا بخوابه کم کم عادت بکنه همه چی بهتر میشه. ضمنا کژال منم شده بود تو هر ۲۰ بار دو بار هم با شکست مواجه بشم ![]() الان امروز دختر من افتضاح بود تو تمام ساعتایی که میخوابید خداقل یکی دو ساعت یک ربعه بیدار شده ولی دیگه چه میشه کرد بچه ان دیگه من نلاشمو میکنم روتینو حقظ کنم |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان