۱۴۰۱/۱۲/۲۸، ۱۲:۲۳ صبح
رخشید بادمجون توش زیاد جالب نمیشه

گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
آشپزی خانمها و مامانهای شاغل❤️
|
(۱۴۰۱/۱۲/۲۸، ۱۲:۲۳ صبح)نسیمه جااان نوشته است: رخشید چیا درست میکردی واسه ۱هفته؟؟ مرغ قطعات کوچک و طعم دار یا همینطوری عادی همبرگر تو قالب درست میکردم بسته بندی داخل فریزر مواد لوبیا پلو عدس پخته لوبیا پخته انواع خورش مرغ با سبزیجات فعلا اینا یادم اومد ... (۱۴۰۱/۱۲/۲۸، ۱۲:۲۳ صبح)نسیمه جااان نوشته است: رخشید بادمجون توش زیاد جالب نمیشهچرا ؟ یکم روغن بزن بنظرم خشک و خالی اره خوب نیست
نسیمه تو تفال منم انگار لاستیک میشد. مگه نگینی خرد میکردم و روغن بیشتری میزدم. البته بازم تو این حالت خیلی کمتر از روی اجاق روغن میبرد ولی خوب زمانبر بود.
۱۴۰۱/۱۲/۲۸، ۱۲:۳۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۲/۲۸، ۱۲:۳۱ صبح، توسط نسیمه جااان.)
فیله مرغ مزه دار شده رو که حتما آماده میکنم ،خیلی خوبه
خورش هم همینطور حبوبات پخته ک همیشه آماده دارم از قبل مواد لوبیا پلو و استانبولی و ماکارونی هم در نظر دارم آماده داشته باشم از کدوم واسه ۱ وعده ترگل من قبلا توی فر هم ک گذاشتم ،تازه روغن هم با برس مالیدم روش ولی خیلی بی ریخت بود اولا ثانیا مزه ....میداد ![]()
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۱۲/۲۸، ۱۲:۳۱ صبح
باید یه لیست تهیه کنیم دائم با کمک بچه ها اپدیت کنیم
نسیمه مواد کوکو و كتلت رو هم دوست من اماده میکرد، قالب میزد دونه دونه میذاشت لای کیسه فریزر. مثل این كتلت امادهها. بعدا همونو سرخ میکرد.
۱۴۰۱/۱۲/۲۸، ۱۲:۳۴ صبح
ترگل تو الان همیشه غذای تازه درست میکنی ؟
۱۴۰۱/۱۲/۲۸، ۱۲:۳۷ صبح
رخشید همیشه نه. ۹۰٪ مواقع تازه درست میکنم.
ما خودمون ناهارهامون با شرکته. فقط برای بچههاست که هر شب تا یه مرحلهای انجام میدم بقیش فردا. یا کامل درست میکنم. 10٪ مواقع هم خورشت فریزری میدم بهشون ![]()
۱۴۰۱/۱۲/۲۸، ۱۲:۴۰ صبح
کار خوبی میکنی
![]() من مامانم بفهمه از اینکارا میکنم عاقم میکنه ![]() ![]() ولی من واقعا توان نداشتم تازه شب که میام آشپزی کنم
منم لپه و لوبیا قرمز پخته دارم.لوبیا چیتی و نخود پخته الان ندارم ولی اونام خوبه
لوبیا سبز شسته و خرد شده هم دارم وقت نکردم تفتش بدم وگرنه راحت تر هم بود. من گوشت پخته شده و فریز شده به اندازه چند وعده هم دارم ![]() انواع سبزیها هم که بچه ها گفتن البته من فقط قرمه سبزی و نعنا جعفری دارم کوکو هم باید بخرم کرفس خرد شده هم دارم کلم خرد شده هم در ضمن دارم ![]() پیازم با خردکن نگینی خرد میکنم میذارم فریزر گاهی وقتا. دیگه هر سری یه تیکه ازش برمیدارم خیلی کیف میده یه مدل پیاز خیلی خیلی ریز شده هم درست میکنم برای مثلا کباب و همبرگر هویج خرد شده هم میتونی بذاری فریزر از جوابای ستیلیته هم میتونی ایده بگیری دیروز گفت نخود فرنگی و ذرت پخته شده برگر مرغ هم از قصابی مطمئن خریدم اونم خیلی خوبه آماده و قالب زدهس |