امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
امشب سعی میکنم نونا جان
امروز از صبح نخوابیده
از 8 جفتمون بیداریم. میخواستم الان بزارمش رو پام بخوابونمش. ولی حالا تا 9 بیدار نگه میدارمشون
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یه هفته تلاش کن
  • (کژال)، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۲۵، ۰۷:۱۳ عصر)(کژال) نوشته است: نونا جان نمیدونم چجوری شما روتین ایجاد میکنید. مخصوصا با زمان. منم از اول سعی کردم
ولی اصلا متوجه نمیشه
منم شبا که باباش هست میشوریمش. پماد حسابی میزنم و پوشکش میکنم. چراغ اتاق خاموش. باباش سعی میکنه بخوابونتش
بعضی وقتا بعد یک ساعت میاد بیرون میگه کژاااال این نمیخوابه.
ساعت که اصلا
ببین شما الان میگی ساعت 9 میبری دخترتو
خوب سهند یه وقتا ساعت 8 تازه بیدار شده. دیگه 9 نمیخوابه که.
هیچ روزی شیرخوردن و خوابیدنش مثل هم نیست
آرزومه ساعت 9 ببرم‌ تو اتاق و 10 بخوابه

من فکر می کردم عکس تایم خواب های بچه ها رو گذاشتم ولی الان پیدا نکردم هر چی گشتم... 
همینجا برات میذارم...
بچه توی هر سنی یه تعداد خواب در یک بازه ی مشخص داره (مثلا 1 ربع تا 2 ساعت)...
و بین این خوابها بهتره یه زمان استانداردی که در موردشون تحقیق شده وجود داشته باشه...
ولی در هیچ سنی نباشد خواب روز از دست بره چون بچه اورتایرد میشه و شب رو بد می خوابه باززززز (یعنی روز که نخوابیدی هیچیییی، شبم باز بهانه گیری و درد و اینهاش سراغش میاد چون استراحت نکرده...) 
تا حدود 3 سالگی طول میکشه تا خواب روز اکثر بچه ها حذف شه... الان اینهمه زمان پسرت بیدار بوده خوب نیست... شده به زور بخوابونش...

این بازه های بیداری در هر سنه:
[تصویر:  11-20-Baby-Awake-Windows-Chart.jpg?width=414]
یعنی بچه ای که تا 1 ماهش نشده، معمولا بیشتر از 45 دقیقه نمی تونه بیدار بمونه و بهتره بیدار نمونه...
ولی بچه ای که مثل شما توی 3 ماهگیه، باید بین بیداریاش 1.5 تا 3 ساعت (بسته به خوش خواب بودن یا نبودن و تعداد نپ هاش داره... مثلا بچه ای که نیم ساعت بیشتر نمی خوابه، هر 1.5 ساعت نیاز به خواب داره، ولی بچه ای که 1 ساعت پیوسته میخوابه توی هر نپ روزانه اش، می تونه تا 3 ساعت هم بیدار بمونه (وحی منزل نیستش خلاصه))

[تصویر:  baby-sleep-and-wake-time-chart.jpg]
این هم راهنمای کلی خوبیه...
سمت چپ سن بچه
وسط مدتی که می تونه بیدار باشه
سمت راست هم مدت هر نپ (خواب خرگوشی اصطلاحا) بچه هستش...
همین هم وحی منزل نیست Big Grin اصلا هم قابل برنامه ریزی نیستش... ولی مهمه که بدونی کی باید بخوابه تا همراهیش کنی...

روتین خواب هم روش های مختلفی داره... ولی باید چند تا اتفاق دائمی و تکراری باشه... مثلا مال ما از اول تعویض پوشک، پوشوندن لباس، شیر، آب، مسواک و بعدشم بوس و نایت نایت و خوب بخوابی با لالایی که تا 2 سالگی براش میذاشتیم بود... که بعدتر مسواک انگشتی شد مسواک واقعی، شیر حذف شد، لالایی حذف شد... ولی پوشک، مسواک، آب، کرم دندون و نایت نایت الان هست... باز پوشک گرفته شه، هنوز بازم مسواک و آب هست... نایت نایت هست یعنی مسواک و آب دو سال و نیمه هست و هر موقع انجام میشه یعنی باید بره برای خواب... تاریک شدن، عدم وجود اسکرین تایم و اینها هم توی تنظیم هورمون ملاتونین فوق العاده مهمه... 
اگه داره هوا تاریک میشه، دیگه مثلا توی خونه 1-2 تا دونه لامپ کم جون روشن باشه... پرده ها کشیده بشه... شب اگه بیدار شد اصلا اصلا کلمه ای حرف زده نشه... فقط مثلا تپ تپ پشتش زده شه، یا هاششششش گفته شه... لالایی و اینها برای قبل خوابه... برای زمان شب که بیدار میشه باید بدونه هیچی قرار نیست نصیبش بشه... یادمه پسرم کوچیک که بود، حتی کنارش دراز می کشیدم چشمامو می بستم که دوباره بخوابه... حدالمقدور تماس چشمی و جسمی نباشه (میدونم سخت و حتی غیر ممکنه اما بچه رو باید از اینکه فکر کنه چیزی توی شب نصیبش میشه ناامید کنیم)... خلاصه که باید اینجوری روز و شب رو یاد بچه داد...
صبح پرده ها باز شه، صدا و بازی و فعالیت باشه... صحبت کردن... ارتباط چشمی... تکرار حرف های بچه... اینها باشه....

چند تا پیج مختلف هم من داشتم که درباره ی همین خواب لایو داشتن یا درباره ی خواب کودک بود...
اصلیش که من دوستش داشتم لیتلز دریم بود که دیسیبل کرده...
اسلیپ ماما اسلیپ بود که اونم پیدا نمی کنم...
mi.and.ardi هم بود که کلا تکنیک هاش رو اجرا می کردم... از مادران فرانسوی تا لایو آموزش خواب...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Almam، nona، Targol، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان تشک آنتی رفلاکس تا چه سنی قابل استفاده هست. من میخواستم سفارش بدم. با یکی از دوستام صحبت کردم گفت تا 2.5_3 ماه قابل استفاده هست
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خانم فسقلی جان من دیجیکالا ندیدم اما میگم پیج اینستای اینفینیتی کیدز برو دارن سفارش بده، جانان دیروز من پرسیدم فقط یه نم‌ونه موجودی داشت
کژال جون همون نهایت ۴ ماه من که تا همون موقع استفاده کردم.هم قدشون بلند میشه هم اصلا کامل غلت میزنن و نصفه بلند میشن دیگه روش نمیمونن اصلا. البته من فقط روزا استفاده میکردم شبا از همون تخت زاویه دار خودش
چون اونو میذاشتم خیلی فضای خالی اینور اونورش میموند خطرناکم بود با بالش یا پتو پرش کنم. البته میگم علت اصلی کنار گذاشتنش دیگه وول خوردن و بلند شدن و غلت زدنش بود.

ولی کژال بچه سه ماهم ازش استفاده کنه میرزه. من که دخترم تشکو دوست داشت
  • (کژال)، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها شما تا حالا از پیج infinity.kiids خرید کردین؟ به نظرم قیمتش از بهار مناسب تره. مثلا تو ی سهمی ۳۰-۴۰ تومن اختلاف قیمت. اگر کسی خرید کرده از کیفیتش راضی بوده؟ مثل عکس؟ جنسش ضدحساسبت و خوب هست؟
  • youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان همین الان هم دست و پاشو میکشه که غلت بزنه. چون سرشو نمیتونه بکشه ثابت میمونه
دیگه میترسم طول روز رو مبل بزارمش. میترسم یهو تلاشاش نتیجه بده و برگرده.
  • 2015، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شیطون خانم‌من ازش چندبار لباس گرفتم از همه چیشم راضی بودم

کژال اصلا رو‌مبل تنها نذارش حتما گارد بذار کنار مبل زیرشم بالش دختر من از دو ماهگی غلت زد خرکاتشون یهوییه.الان در حد ۱۰ ثانیه رو تخت تنهاش میذارم تازه دو طرفشم بالش‌، احتمال میدم با غلتاش بالشارم حرکت بده خدای نکرده بیفته
  • 2015، Rose، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره نونا جان از فردا مبخوام روزا تخت و پارکشو بکشم بیارم تو سالن. کارامو میکنم ببینمش
  • 2015، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خانم فسقلی داریم تاپیک غذای کودک
بعد باید بابت شروعش از دکترش بپرسی بچه ها باهم فرق دارن
یکی از ۴ماه یکی ۵ماه یکی ۶ماهه متفاوتن
چیزی نیست که عمومی باشه و ما بهت بگیم
دکترش هروقت گفت شروع کن
مثلا به من گفته از ۵ماه
آسیاب هم تا جایی که من از بچه ها یاد گرفتم جز هفته های اول نباید غذای بچه خیلی له باشه در حد له شدن با چنگال کافیه که بافت غذا رو بفهمه
به نظرم نگیری ام اتفاقی نمیوفته
البته باز بقیه بچه ها بهتر رهنماییت میکنن
  • (کژال)، 2015، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان