۱۴۰۲/۱/۸، ۰۴:۵۹ عصر
مامانا کجایی بیاید یه اپدیت از اوضاع و احوال خودتون بدین
گپ خانم های باردار 1401
|
۱۴۰۲/۱/۸، ۰۴:۵۹ عصر
مامانا کجایی بیاید یه اپدیت از اوضاع و احوال خودتون بدین
۱۴۰۲/۱/۸، ۰۵:۱۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۸، ۰۵:۲۰ عصر، توسط نسیمه جااان.)
نسیمه _پسر ۳۴هفته
سیما _پسر ۲۵ هفته رخشید _پسر ۲۱هفته ثمین _؟ ۱۶هفته سپی _ ۷ هفته ؟ صنوبر- دختر/ پسر هفته ۱ ثمین جان ،شما جنسیت نی نی ت مشخص نشده هنوز ؟؟ من جواب ازمایشم رو گرفتم ،hbم همچنان ۹ بود با اینهمه قرص آهن :/ دیشب یهو ساعت ۳ شب ،حالت تهوع شدیدی بهم دست داد اشتباه کردم رفتم توی حمام ! گلاب ب روتون ،حمام رو ب ...کشیدم یه ساعت فقط حمام رو شستم ،سر تا پام هم خیس شد ،دوش گرفتم همش داشتم ب یوتاب فک میکردم ک ۳۴ هفته با بالا آوردن کیسه آب ش پاره شد دیگه تمرکزم فقط روی اون بود ،برام مهم نبود دارم بالا میارم و چه فشاری ب مغزم داره میاد :/
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۲/۱/۸، ۱۰:۲۹ عصر
ای وای نسیمه
![]() شام سبک بخور و زود اذیت نشی منم کلا نمیتونم بشینم امروز چند دقیقه نشستم درد شدید اشکمو درآورد کلا استخوان لگن و کمرم درد میکنه یا باید درار کش باشم یا سرپا ![]()
۱۴۰۲/۱/۹، ۱۲:۴۵ صبح
الهی بگردم نسیمه
نه بابا خدا نکنه امروز تکون خورده فسقلیت؟ ببین چی خوردی من 1کیسه گنده البالو خوردم 2ساعت قبلش خخخ چیزی نمونده دیگه ول بده همه جیو به قول نقی و ریلکس باش کلا ![]() ![]()
۱۴۰۲/۱/۹، ۱۲:۵۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۹، ۱۲:۵۰ صبح، توسط نسیمه جااان.)
اره یوتاب جون ،تکون میخوره فسقلی خدا رو شکر
راستش مهمونی بودیم شب ،البته زیاد نخورده بودم یکم دیر وقت شد شام خوردنمون،احتمال میدم واسه اون باشه رخشید بیشتر اون قسمت شستن حموم ش ،درد داشت ![]()
۱۴۰۲/۱/۹، ۱۲:۵۵ صبح
عزیز دلمممم خداروشکر
اگه تکوناش حس کردی کم شد یه چیز شیرین مثل شکلات و شیرینی ها نه خرما اینا که قند مصنوعی باشه بخور و به چپ بخواب خوب میشه اره احتمالا برای همون بوده سعی کن شبا برنج و نون نخوری به جاش فیله بخور، مرغ بخور، گوشت کباب کن بخور حالا هر مدلی حتی کباب تابه ای کلا این هفته های مونده رو پروتئین خیلی بخور هم هضمش راحتتره هم واسه خودتو نینی خوبه ![]() ![]()
۱۴۰۲/۱/۹، ۱۲:۵۸ صبح
قربونت عزیزم
مرسی از توصیه هات ،چشم حتما از فردا روزی یه کاسه عدس هم میپزم میخورم دوس ندارم hbم ۹ باشه !
۱۴۰۲/۱/۹، ۰۱:۲۳ صبح
نسیمه منم هر دفعه میرفتم تو حموم بعدش شروع میکردم به شستن همسرم با تعجب نگاهم میکرد
![]() ![]() من امشب پایین دلم یه قل قلی حس میکنم ![]() گشنم هم شده |