امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سلام مامانای مهربون
پسر من از روزی که واکسن زدیم واسه خوابیدن خیییلی بهونه گیری میکنه انقدر گریه میکنه تا بخوابه ، قبلا ساعت خوابش شیر میخورد بی سر و صدا میخوابید ولی الان وحشتناک گریه میکنه باید بغلم بگیرم در حال راه رفتن به زور بهش شیر بدم تا بخوابه ، یه ربع اولم همش بغض داره تا خوابش سنگین بشه
راه حلی دارین؟ چی شده یعنی Sad
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه جای واکسن مشکلی نداره
رو پا که من عمرا بذارم فسقلی جون قربون دستت خودم تا ۷ سالگی عادت کرده بودم رو پا
متنفرم از این حرکت

اگه درد داره چرا مواقع دیگه سرحاله و بازی میکنه؟ فقط تا موقع خوابش میشه شروع میکنه گریه کردن Sad
  • (کژال)، 2015، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون این تغییرات عادیه عزیزم

والا من بعد واکسن دوماهگی تا دو ماه مشکل داشتم

فکرم نمیکنم به واکسنشون ربط داشته باشه کلا وارد ماه سوم چهارم میشن تغییر میکنن زیاد
  • (کژال)، 2015، Rose، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جان منم مثل توام،پسرم قبل واکسن هم کولیکش بهتر شده بود هم حداقل یکی دوساعت مداوم میخوابید ولی از روزی که واکسن زدیم کلا۲۰دقیقه ای میخوابه بعد بیدار میشه گریه میکنه نق میزنه مجبورم بذارم رو پام که بخوابه باز!!
منم کلافه شدم..هیچ کاری نمیتونم بکنم
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۲۷، ۰۷:۴۵ صبح)خانم فسقلى نوشته است: يوتاب جون تاپيكشو از كجا پيدا كنم؟
اره  پس يادم باشه بردمش دكتر اين نوبت حتماً ازش بپرسم
با چه غذاهايى بايد شروع كنم اصلاً؟ بعد شير خوردنش چطورى ميشه؟ حجمش كم ميشه؟
يعنى اصلاً اسياب نكنيم؟ منم شنيدم ميكس كردن غذا خوب نيست زيادى
دختر دوستم رفلاكس پنهان داشته الان ٤ خرده اى سن داره هنوز ميكس ميكنه ميده بهش غذارو نميتونه بجوئه
دندوناى نى نى شما در اومده؟ فكر كنم چند هفته جلوتر از من زايمان كرديد شما من يازده مرداد بودم

مامانا ١١ اذر هليارو بايد ببرم واكسن ٤ ماهگى بزنه هرگونه پيشگيرى از تب و تجربه اگر داريد بهم بگيد

١٤ اذرم خدا بخواد ميخوام برم مشهد اشكال كه نداره با بچه برم؟ چند روز گذشته از واكسنش با ماشين شخصى ميريم

ندا جان پاى بچه ورم اينا كه نداره خداى نكرده؟
ببرش دكتر يا بهداشت زنگ بزن بپرس حتماً شايد نسبت به واكسن واكنش نشون داده
هليا واكسن دو ماهگى رو زد پاش يكم ورم داشت بهداشت پرسيدم نگاه كرد گفت چيزى نيست ممكنه عفونت كنن اخه بعضى بچه ها يا مثلاً قرمز اينا بشه بالاخره بدن هر بچه فرق ميكنه
يك دردى دارن طفلاى معصوم بى قرارى ميكنن
راه رفتنى عادتش نده شير بخوره خطرناك
قبل خوابم عادتش بده روى پات تكونش بدى بخوابه

تاپیک غذای کودک:
http://www.khanumha.com/showthread.php?t...6#pid13426

آسیاب و پوره که اصلا... من از همون اول با پشت قاشق له می کردم حتی گوشت رو با قاشق می بریدم و باز می کردم و هیچوقت هیچوقت میکس نکردم... بچه ها می دونن فرنی و حریره و اینها هم ندادم... من با پوره های پخته ی کدوحلوایی، موز، سیب زمینی، هویج، سیب زمینی شیرین و بعد از یه مدت پوره ی موز خام و بعدتر آووکادوی خام و مواد این مدلی شروع کردم... بعد از تست هم از روی الگوی همین پوره های آماده ی بچه ها، مواد رو ترکیب می کردم... یا خودم خلاقیت به خرج میدادم...
میکس کردن هم خوب نیست... دقیقا همونطور که گفتی بچه ممکنه سالها دچار مشکل بشه و حتی انتخاب کنه که اینجور بخوره... مثل دادن شیر خشک به بچه ای هست که شیر مادر می خوره... معلومه چون راحت تره انتخاب می کنه شیرخشک بخوره چون مکیدن نداره، زحمت تنظیم زاویه با سینه نداره Big Grin بچه ای هم بهش پوره بدیم، چون یه آپشن راحته، ممکنه تکاملش خیلی عقب بیفتهه و انتخاب کنه که سالها غذای پوره بخوره... 

روی پا خوابوندن هم اصلا توصیه نمیشه... بچه رو مستقل یاد بدیم بعدا خودمون راحت تریم... اگه بچه ای روی پا عادت کنه همش وابسته ی والدینه، والدین آسیب جسمی خواهند دید، بچه مستقل خوابیدن یاد نمی گیره ووو... ، گذشته از اون برای بچه های ریفلاکسی خوب نیست و تشدید می کنه... حتی اگه ریفلاکس نداره بچه، بهتره انجام ندیم چون ممکنه بچه هر چی خورده بیاد بالا...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Nedaa28، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جان پسر منم بعد از واکسن دوماهگی ده روزی خیلی اذیت کرده. الان یکی دو روزه داره برمیگرده به تنظیمات قبلش

رز جان اگر تو تختش بزارم و تکون بدم هم بده؟ بابت اون بحث عادت میگم.
بدون تکون اصلا نمیخوابه
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان پس داره عادت می کنه... هر چی هم بزرگتر بشه، سخت تر میشه عادتی رو گرفت از بچه...
اینی که میگم وحی منزل نیستا... اگه شرایطشو رو دارید که همیشه روی پا بخوابونید، حتی نصف شب که بیدار میشه روی پا بگذاریدش و بخوابونیدش (چون اگه خوابیدن رو یاد نگیره، هر ۴۵ دقیقه که چرخه ی خواب کامل میشه و بچه بیدار میشه، نمی تونه خودش رو بخوابونه و نیاز به شما و پاهاتون برای خوابوندنش خواهد بود... حتی میگن مثلا دست یا موهاتون رو در اختیار بچه نذارید که بخوابه... این عادتها اولش راحته و بچه خوب عادت می کنه و زود خوابش می برهولی گرفتنش برای والد عذاب میشه... بذارید تا خودش خوابیدن و دوباره به خواب رفتن رو یاد بگیره...)، اگه ریفلاکس نداره... اگه بدنتون کشش داره ۷-۸-۱۰ سال روی پا بخوابونید، انجام بدید...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام
مامانایی که به تازگي زایمان کردین و کمک نداشتین ، یه سوال ازتون دارم، من مامانم مریض احواله و ممکنه نتونه بیاد پیشم یا ۲۴ ساعته نتونه بیاد، به هرحال تنهاییه هستش، میخوام ببینم واقعا میشه از پسش براومد؟ يعني منی که زایمان کردم و چندین ساله نوزاد از نزدیک حتی ندیدم، میتونم؟؟؟ همسرمم یکی ۲ هفته احتمالا مرخصی بگیره، اینقدر استرس داررممممم اصن میترسم به دنیا بیا، دوس دارم بمونه اون توو!!!

پرستار بگیرم ؟؟
موندم به خدا
  • (کژال)، mona70، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی من فقط نمیتونستم بشورمش که دیگه با شوهرم یه لگن و بطری گذاشتیم واسه شستن میاوردیم وسط خونه آروم میشستیمش
در کل به نظر من سخته مخصوصا ۲۰ روز اول چون خیلی ظریفه بچه ، از لحاظ شام و ناهار و تمیزی خونه هم که نابوده همه چی
مامانت اصلا نمیتونه بیاد؟ در حدی که فقط یه غذا هم کمکت بپزه خیلی خوبه
  • (کژال)، mona70، nona، Rose، Seti69، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی جان ۴ روز اول درد زیاده بعدش خیلی کم میشه و خودت سر پا میشی اون ۴ روز نهایت یک هفته یکی باشه که بچه رو بشوره پوشک عوض کنه حمومش کنه یکبار شما یاد بگیرید کافیه عزیزم بعد ثش از عهده همه مارها برمیایی. من از روز هفتم صفر تا صد کارهارو خودم کردم کار شرکتمم شروع کردم
تنها مشکلم تو ماه اول این بود برای پختن غذا زمان نداشتم یعنی اگه از قبلش فکر کرده بودم خوب میشد. همسرمم فقط پنج روز پیشم بود شما دو هفته همسرت هست‌ کمک بزرگیه
نگران نباش

پوشک و حموم و همه چی رو هم یوتیوب یا گوگل میدیدم عزیزم
  • (کژال)، mona70، Rose، Seti69، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان