امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
یوتاب جان هر چی بگی و هر چقدر ناله کنی حق داری
خیلی سخته تا کسی تو اون شرایط نباشه درک نمیکنه ، مردا هم خیلی اینجور مواقع گناه دارن دلم خون میشه میبینم باید خودشونو محکم نشون بدن ولی همین همسرامون تو بارداری اینهمه همراه بودن و همه جوره ذوق داشتن ، اونا هم خیلی تحت فشارن
ولی عزیزم همه اینروزا میگذره
چند وقت دیگه به این روزا و شبا که فکر کنین میبینین چقدر قوی بودین
دلم همش پیشته ، هر لحظه واست انرژی مثبت میفرستم میدونم خییییلی قوی هستی میدونم میگذره روزای سخت
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی بچه ها
اره همش به فکر همسرمم
میفهمم چه حالیه
امروزا پسرمون که انگشتشو گرفته بود هزار بار به همه گفت و اصلا حالش عجیب بود
اما با یه تلفن انگار...
مرسی که انقدر ماهین و هستین...
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، زهره جون، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
یوتاب جان ذکر یا جواد الایمه ادرکنی رو نذر امام جواد علیه السلام کن رد خور نداره.منم تو گروه واتساپی امام جواد که هستم میگم که بچه ها فردا برای پسر گلت ذکر بگن...تو هم قوی باش یاد و دعای ما همراه تو گل پسرت و ترگل عزیزم و دخترای نازش هست
فاطمه هستم
Heart
  • Hami99، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان عزیزم انشاالله که فردا دکتر بهتون خبر خوش میدهکاری از دستمون برات برنمیاد جز دعا کردن امشب به نیت پسر تو و دخترای ترگل جون قران میخونم که دسته گلاتون زودتر بیان خونه
  • 2015، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جان و یوتاب جان هممون اینجا برای نی نی هاتون و خوب شدن حال دل جفتتون دعا میکنیم.
بچه ها قوی باشین...ایشالا به امید خدا این روزا هم میگذره و نی نی هاتون صحیح و سلامت میان خونه.
ترگل جان عزیزم حق میدم بهت...خیلی دردناکه آدم صدای گریه بچشو بشنوه ولی نتونه کاری کنه اما اینو بدون مهم در نهایت سلامتیشه عزیزم.اینارو ایشالا خیلیییی زوووود یادت میره.خود بچه هم یادش نمیمونه عزیزم....
ایشالا جفتتون با خبرای خوب بیاین پیشمون.
  • 2015، Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، زهره جون، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
واي يوتاب جان حق داري عزيزمم به خدا دلم خونه برات ، ببين لحظه اي نيست به يادت نباشم و خدارو صدا نكنم
فقط از يه چيزي مطمعن باش، به جثه ي ظريف بچه ها نگاه نكن نوزادا خيلي زودتر از بزرگسالا بدنشونو ترميم ميكنن
من مطمعنم خيلي زودتر از چيزي كه فكر ميكني بچه رو مرخص ميكنن

ترگل جان ميفهمم چقد ميتونه سخت باشه ادم صداي گريه ي جگرگوشه شو بشنوه
دلت به دعاي دسته جمعي ما قرص باشه ، خداي مهربون حتما ميشنوه عزيزممممم
  • 2015، Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، زهره جون، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
یوتاب و ترگل جون منم دلم همش پیش شماست
ایشالا صبح خبرای عالی از نی نی های دسته گلتون میرسه خدا بزرگه ، هرچی بگید حق دارید درد زایمان یطرف، استرس نی نیا، هزینه ها و همه چی
واقعا حق دارید، برای هر دوتون نذر میکنم ایشالا حال کوچولوها خوب خوب شه
  • 2015، Hami99، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، زهره جون، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر بانی نوشته است:یوتاب جان عزیزم انشاالله که فردا دکتر بهتون خبر خوش میدهکاری از دستمون برات برنمیاد جز دعا کردن امشب به نیت پسر تو و دخترای ترگل جون قران میخونم که دسته گلاتون زودتر بیان خونه

۲۰۱۵ جانم حتما میخونم
خدا به خودتو نی نیت سلامتی بده الهی
خیر این دعا هم برگردهذ بهتون انشالا
...
سحر جانم یک دنیا ازت ممنونم خدای مهربون به خودتو نینیت سلامتی و دل خوش بده الهی...
روناک جانم مرسی ازت عزیزم
حتما عزیزم ممنونم
لیانه عزیزم من واقعا ازت معذرت میخوام
عوض اینکه این اخرای راهت دلتو خوش کنم ناراحتت کردم
الهی تا قبل زایمانت بیام و خبر خوش بدم که لااقل بتونن خالتو خوب کنم
...
خدا به خودتون و نی نی قشنگاتون سلامتی بده الهی...

نونای عزیزم ممنونم ازت
شرمنذه میکنی
من همیشه ممنون راهنماییات هستم مهربون
  • 2015، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، زهره جون، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها ممنونم ازتون که انقد دلگرمی هستین. خیلی دوستتون دارم و امیدوارم هیچ وقت هیچ وقت ابن سختی ها رو تجربه نکنین. انشالله کوچولوهاتون فقط رنگ خوبی و خوشی دنیا رو ببیننHeart
  • *روناک*، 2015، Hami99، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، زهره جون، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۷، ۰۹:۲۲ عصر)youtab نوشته است: ببخشید بچه ها اگه هی میام اینجا میگم
واقعا نمیخوام ناراحت بشین فقط میخوام با یکی حرف بزنم
همسرمم انقدر میریزه تو خودش غصه اونم ددارم الان زنگ زدم بیمارستان حال پسرمو بپرسم گفت باز هموگلوبینش اومده پایین
۱۴بود والان ۱۲/۷ شده
گفت فردا مشاوره نفرولوژی داره و باز از بوم میخوان کلی خون بگیرن
دارم دیونه میشم به همسرم گفتم یکم الکی شوخی کرد بعد پاشد رفت گفت میخوام یکم راه برم ناهار زیاد خوردم
تورو خدا برای بچم دعا ککنین

عزیز دلم
ایشالا چیز خاصی نیست و زود زود حل میشه
نگران نباش
دلم باهاتونه Heart

(۱۴۰۰/۴/۸، ۰۸:۳۲ صبح)Targol نوشته است: بچه ها ممنونم ازتون که انقد دلگرمی هستین. خیلی دوستتون دارم و امیدوارم هیچ وقت هیچ وقت ابن سختی ها رو تجربه نکنین. انشالله کوچولوهاتون فقط رنگ خوبی و خوشی دنیا رو ببیننHeart

منتظر خبرهای خوش از طرفت هستم ترگل جان

Heart
  • 2015، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان