۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۱:۰۹ صبح
نسیمه امشب چطوری؟
هنوز سر کار میری؟
هنوز سر کار میری؟
گپ خانم های باردار 1401
|
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۱:۰۹ صبح
نسیمه امشب چطوری؟
هنوز سر کار میری؟
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۱:۵۷ صبح
حامی جان تلفست عالیه ولی یادمه پارسال هم گیر نیاوردم !
ثمین من کلا سعی میکنم دارویی نخورم حالا سرچ میکنم ببینم جز کدوم دسته دارویی هست ، مرسی یوتاب بس که ما شیرینیم
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۱:۵۹ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۲:۱۳ صبح، توسط نسیمه جااان.)
سودا خوبم عزیزم
مشکلی نداشتم امروز خدا رو شکر نه عزیزم از ۱۰ م دیگه کلا نرفتم ،استعلاجی گرفتم رخشید لوراتادین و سیتریزین هر دو دسته Bهستن اگه مجبور بودی از بین اینا یکی رو انتخاب کن من یه سری سیتریزین خوردم این اواخر
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۴:۵۲ صبح
خداروشکر
ایشالاه همه چیز همونجور که میخوای پیش میره
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۱۰:۲۹ صبح
تلفست ورژن خارجی ش دیگه وارد نمیشه گویا-_-
ایرانیش هست بهتر از بقیه ضدحساسیت هاست چون خواب آور نیست رخشید من یه بار نمیدونم بدنم به چی حساسیت نشون داد لکه های قرمز همراه با خارش رو بدنم ظاهر شد قرص ضدحساسیت هم افاقه نکرد آخر رفتم دکتر دگزا زدم آروم گرفتم -_______- ۴تا امتحان هم داشتم اون روز-__- ![]()
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۱۱:۳۴ صبح
رخشید فستوور هم پیدا نکردی؟ داروخونه به من گفت که فستوور همون ترکیب تلفست هست فقط نام تجاریش فرق میکنه، البته ظاهراً نمیتونی الان استفاده کنی، ببین دکتر برای اینکه آلرژیم تشدید نشه چند تا چیز رو گفت: عطر و ادکلن استفاده نکن، سعی کن از محصولات با اسانس و اینا استفاده نکنی،توت فرنگی، بادمجان، انگور، بادوم زمینی، بادوم هندی آلرژی زا هستن
محیط خونه باید مرطوب باشه اینا کمک میکنه شاید شرایطت بهتر بشه عزیزم شیدا درسته، اصلا خواب آور نیست، تاثیرش هم بیشتره، من فقط صبح ها یکی میخوردم و میرفتم سر کار تا آخر شب راحت بودم کاملا، بعد از ۳-۴ روز هم دیگه مصرف نکردم، امسال هنوز شروع نشده برام
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۱۱:۴۸ صبح
نسیمه جان باورت میشه گروه B رو هم میترسم استفاده کنم
اره شیدا جان تلفست رو شرکت کوبل دارو وارد میکرد که کلا از ایران رفت بعد تحریم ها .... حالا نمیدونم اون قرمزی ها گزش بوده یا کهیر ... دگزا که اصلا نمیتونم بزنم حامی جان اون مواردی که گفتی رو اصلا بعد از بارداری استفاده نکردم ....
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۱۱:۵۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۱۸، ۱۱:۵۹ صبح، توسط نسیمه جااان.)
رخشید عزیزم وقتی اینقد خودت اذیت میشی باید یه فکری بکنی واسه خودت ،اون فسقلی هم دوس نداره مامانش در رنجش باشه
من یکم سرچ کردم ،نوشته مورد خاصی دیده نشده از تاثیر بد روی جنین من دیشبم شب بدی رو تجربه کردم ...میشه گفت سر جمع ۱ ساعت خوابیدم تا الان اینقدر معده م سوخت و سوخت و سوخت نمیذاشت پلک بهم بذارم.. قرص هم هیچ تاثیری نداشت ،حتی شربت آلمینیوم ک متنفرم ازش رو هم امتحان کردم طلوع آفتاب رو دیدم ،بعدم گلاب ب روتون معده م تخلیه شد کلا ... بعدش من موندم و یه گلوی سوخته از اسید مجددا خوابم نبرد تا ۷ بعد دیدی وقتی بی خوابی بزنه سرت ،فکرای چرت و منفی همه با هم میان سراغت !؟ هی تو سرم اومد در آینده اگه بلایی سر بچه م اومد چی اگه ال شد و بل شد و از دستش دادم تو بچگی ،تو نوجوانی ،تو جوانی چجوری تحمل کنم !!!!! بعد هی گفتم چرا مادر شدم من طاقت این حجم از استرس رو ندارم یهو خوابم برد ،با کابوس وحشتناک مرگ یکی از عزیزانم از خواب پریدم دیدم چشام خیسه اشکه دیگه هق هق م بلند شد ،شوهرم شوکه از خواب پرید فک کرد هنوز معده درد دارم ![]()
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۱۲:۰۴ عصر
نسیمه
![]() خواب ات نبرد بلند شو کتاب بخون، فیلم ببین، رو تخت نمون که فکری بشی، به این فکر کن که کلی لباس و اسباب بازی خوشگل خریدی برای گل پسر، وقت استفاده شونه ![]() |