۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۶:۴۷ عصر
آره آرتا پیشنها خوبی دادی دستت درد نکنه ، ته دیگشم ته چین میذارم خودم که خعلی دوس دارم ملتو نمیدونم 
چی بگم والا خوشمزگی از خودتونه

چی بگم والا خوشمزگی از خودتونه

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو

چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
|
آره آرتا پیشنها خوبی دادی دستت درد نکنه ، ته دیگشم ته چین میذارم خودم که خعلی دوس دارم ملتو نمیدونم
![]() چی بگم والا خوشمزگی از خودتونه ![]()
![]()
آلما دورچین چی میذاری؟
البته من فردا سرکارم تا برسم دیگه ب دورچین نمیرسم و میپرم رو غذا ولی بگو تصورش کنم ![]()
الهام گلی گول خوردیا
![]() من امشب بار میذارم تا فردا ظهر ، بعدش شب فقط گرمش میکنم هویج و سیب زمینی چیپسی و پیاز کاراملی هم که روشه ، همسر میگه لوبیا سبز هم بذار بغلش شاید گوش کردم به حرفش ![]()
![]()
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۷:۱۰ عصر
آلما منظورم این بود که ملت چطور میخورن فکر کن ما ۶ نفر باشیم یه دیس کردن جلومون باشه من همشو میذارم جلوی خودم که یواش یواش جدا کنم و بخورم
![]() درنتیجه تقسیم شد۶ رو بیشتر میپسندم من ران گوسفند کامل میذارم ![]()
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۸:۰۲ عصر
ما که گردن نداریم تکلیف چیه؟!!
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۸:۳۷ عصر
آره واقعا تکلیف چیه؟
-_- رخشید منم دیس رو میارم جلوی خودم^_^ راستی ران درسته خوب میشه؟ میشه خوب زهم زدایی کرد؟ آخه من از گوسفند فلک زده فقط گردن و ماهیچه ش رو دوست دارم-_- ![]()
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۸:۵۱ عصر
آلما جان لطفاً از دیس گردن ات عکس بنداز، ایده بگیرم عزیزم
دلم ضعف رفت برای غذاهایی که میگین مخصوصا گردن
من دوس ندارم مهمونی که میرم چند مدل غذا سر سفره باشه، یه مدل نهایت ۲ تا... چون دلم میخواد از همشون بخورم ولی نمیشه که و فرداش ضعف میرم برا خوشمزه هایی که نتونستم بخورم
الهام جون بمیرم شرمنده واقعا
![]() رخشید از اون لحاظ ! بی زحمت اون رون درسته رو هم یادمون بده تو تاپیکش http://khanumha.com/showthread.php?tid=677 نرگس خیلیا این کارو میکنن ولی از توان من خارجه خسته میشم دیگه خو -___- ندا نوش جان مری و شیدا ![]() حامی جان چشم ایده گرفتنی که نیس بابا! ولی عکس میگیرم ![]() آفرین برا شما هم بمیرم ![]() |