۱۴۰۲/۱/۱۹، ۰۳:۰۶ عصر
کزال بود

گپ خانم های باردار 1401
|
۱۴۰۲/۱/۱۹، ۰۳:۰۸ عصر
نسیمه 60 کیلو بودم بیشتر هم ماهیچه داشتم
الان 56 هستم با استخون و چربی! ماهیچه ها آب شدن
۱۴۰۲/۱/۱۹، ۰۴:۰۸ عصر
ثمین جان من یهو روی اوردم به خوردن روزی 1 یا دوتا بستنی، برنج توی حجم خیلی زیاد، پاستیل روزی 1تا 2بسته، انواع شربت چون همبشه حس داغی داشتم و گر میگرفتم شربت یخ درست میکردم روزی یکی دو لیوان
عسل و اینا با اینکه در حالت عادی اصلا اهل شیرینیجات نبودم و نیستم ... برنج هم پف میاره هم چاق کننده الکیه هم ممکنه د باعث دیابت بارداری بشه منم کارم از 8 تا 5 نشستنی بود کلا بین واحدا هم اگر کاذی بود توی بارداریم خودشون میومدن انجام میدادم براشون مثلا مواظبم باشن ![]() ![]() ![]()
۱۴۰۲/۱/۱۹، ۱۰:۳۰ عصر
یوتاب خداروشکر که بخیر گذشته و دیابت برات نموند
۱۴۰۲/۱/۱۹، ۱۱:۳۷ عصر
۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۳:۱۴ صبح
(۱۴۰۲/۱/۱۹، ۱۰:۳۰ عصر)samin** نوشته است: یوتاب خداروشکر که بخیر گذشته و دیابت برات نموندمرسی عزیزم اره خداروشکر البته من از سمت پدرم ژنشم دارما ![]() ![]()
سودا تازه شیر خودتم بدی بعد از شیر گرفتن سینت نصف اندازه سابق میشه ( قبل بارداری) شل و آویزون
![]() البته من راضیم به دومیم میدم که کلا ناپدید بشه
۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۷:۴۷ صبح
من تازه وقت کردم بخونمتون
ثمین من هرماه به طور متوسط ۱ کیلو اضافه کردم از بعد عمل تا الان که حدودا ۴ هفته میشه ۲ کیلو اضافه کردم که فکر میکنم چون استراحت مطلق بودم تاثیرگذار بوده ...تحرکی نداشتم کلا بدنم همونه فقط شکمم بزرگ شده و برست.. من هنوز آزمایش قند ندادم نمیدونم چنده ! اون خانمه چه کار بدی کرده با خودش و بدنش که سریع حامله شده نذاشته بدنش دوباره ریکاوری بشه....این جور حماقت ها بعدها اثراتشو نشون میده ....مگه جنگه تند تند پشت سر هم
۱۴۰۲/۱/۲۰، ۱۰:۵۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۲۰، ۱۰:۵۲ صبح، توسط نسیمه جااان.)
نونا
![]() چرا ناپدید بشه ؟ دوسش نداری مگه ؟ ![]() دخترا من hbم مجددا افت داشته ،شده ۸/۹ دکتر برام آهن تزریقی نوشته و قرص آهن ها رو هم کرد ۳ تا در روز ! با این معده درد ،چجوری اینهمه قرص رو بریزم اون تو :/
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
|