ارسالها: 160
موضوعها: 0
تشکر Received:
860 in 110 posts
تشکر Given: 528
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,046
رخشید من خودم راستش از نوع برنج خیلی سر در نمیارم،ولی مثلا همین لنجون هم زمین تا زمینش کیفیت برنجش باهم فرق میکنه، حتییی زمین خود پدربزرگم هم بسته به اون بذری که میخرن واسه کشت هرسال کیفیت یکسانی نداره،مثلا برنج پارسالش هرررجور میپختیش شفته میشد
ارسالها: 6,736
موضوعها: 0
تشکر Received:
9,547 in 3,761 posts
تشکر Given: 5,949
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
16,123
اره عزیزم متوجه هستم همه برنج ها همین هستن هم بذرش هم زمین که کشت میشه خیلی تاثیرگذار هست.... چمپا هم درجه بندی داره اگر دقت کرده باشی بعضی مدلا تپلتر هستن
سلین آب بیشتری به خوردش میره
و اینکه با گاز یواش باید بذاری نمه نمه قل بخوره
ارسالها: 4,457
موضوعها: 1
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,743
منم الان زیر برنجمو خاموش کردم برای منم خیلیی خوب شد
فقط یه کم، کم نمک شد به نظرم.من یک و نیم پیمانه برنج و یک و نیم قاشق مرباخوری نمک ریختم اشتباه بود؟ آبشم یه مقدار کمتر از مقدار آبی بود که نونا گفت چون ارتفاع قابلمهم زیاد نبود
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• nona، youtab
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
۱۴۰۲/۱/۲۲، ۰۲:۴۲ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۲۲، ۰۲:۴۳ صبح، توسط nona.)
بریکلا بر و بچز
سلین جون سما که استادی خودت
آورین یوتاب
باریکلا صنوبر
کفتم بسته به برنجه برنج من معمولا تازه هست چون سازمان همسرم از زمینهای خودشون برداشت میکنه بیشتر از ۷ دقیقه وا میره اگه برنجاتونو از مغازه میگیرید یکم بیشتر بذارید مثلا همون ده دقیقه سلین جان
بعد دقیقه ۷ هر یک دقیقه قاشق بزنید قیافه دونه رو نگاه کنید وا نرفته باشه
دبگه بعید میدونم بیشتر از ده دقیقه نیاز باشه بمونه بیشتر بنظرم شل بشه خلاصه از دقیقه ۷ تا ۱۰ زمان طلاییه دیگه یبار زمان بگیرید بعدش دیگه مشخصه سر همون زمان برش دارید تا وقتی برند برنجتونو تغییر ندادید
نمک صنوبر جان بستگی داره چقدر خوش نمک بخوری
هر یک پیمانه سر خالی برنج یک قاشق مرباخوری سرپر نمک میخواد کم نزدی شما
در مورد میزان ابم اگر میزان برنج زیاد باشه مولا بیشتر از ۴ پیمانه ارتفاع اب از سطح برنج رو بیشتر بگیرید
یوتاب واقعا نمک نمیخورین؟ هیچ؟ مواظب الگترولیز بدنتون باشید خلاصه