امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش های پخت برنج
#41
سلین جون منم الان آبکش کردمش مال منم زمانش خیلی طولانی شد پنج تا هفت دقیقه هیییچ تغییری نکرده بود Smile

میگم من ارتفاع قابلمه‌م اندازه یک کف دست نبودا Confused
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، youtab
پاسخ
#42
رخشید من خودم راستش از نوع برنج خیلی سر در نمیارم،ولی مثلا همین لنجون هم زمین تا زمینش کیفیت برنجش باهم فرق میکنه، حتییی زمین خود پدربزرگم هم بسته به اون بذری که میخرن واسه کشت هرسال کیفیت یکسانی نداره،مثلا برنج پارسالش هرررجور میپختیش شفته میشد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
#43
اره عزیزم متوجه هستم همه برنج ها همین هستن هم بذرش هم زمین که کشت میشه خیلی تاثیرگذار هست.... چمپا هم درجه بندی داره اگر دقت کرده باشی بعضی مدلا تپلتر هستن


سلین آب بیشتری به خوردش میره
و اینکه با گاز یواش باید بذاری نمه نمه قل بخوره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • B and I، Celin، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
#44
یهو دیدم ی تاپیک پخت برنج اومده یهو ۱۱ صفحه هم رفته 
گقتم چقدر روش پخت برنج مگه داریم Big Grin
جز رخشید بقیه چ کم خوراکین 
رخشید ی رگ شمالی داری ؟
ما  ی زمین کشاورزی فسقلی داریم برامون میکارن و هرسال برنجشو میاریم 
من روزی دو تا و ی کم پیمانه می‌پزم Cool 
البته ی کم همش میمونه میریزم رو دیوار خوراک پرنده ها و گربه ها و گاهی شغالا میشه Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
#45
رخشید کته اش دون نمیشه یا من بد درست میکنم؟
هاشمی که کته میکنم با آبکش ظاهرش فرقی نداره اما عنبربو کته ساده اش جالب نمیشه اما عدس پلوش خوب میشه یه چیز این وسط اشتباهه Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
#46
نه الهام جان شمالی نیستم Smile اتفاقا همسرم دوست داشت شالی بخره ولی دیدیم دردسرش زیاده منصرف شدیم Big Grin

سلین من فکر کردم ابکش پرسیدی
خب برای کته آب کمتری بریز این دفعه مغزش سفت باشه
کلا پلوها با عنبربو خیلی خوش طعم میشن سبزی پلوشم عالیه

حالا یکی نتونه فکر‌میکنه من چند کیلو هستم Big Grin
الان چند وقته غذا ها جداب شدن برام بعد مصیبتهای نخوردن Sleepy
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
#47
نونا جون عاای شد به خدا برنجم
دستت طلا
قهر بودیم اما استاااد فرمودن چه جذاب شده قیافه برنجه  Sleepy
ایششششششش
Big Grin Heart
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، elham، Elham67، mahtakhanoum، nona، ستی‌لیته
پاسخ
#48
منم الان زیر برنجمو خاموش کردم برای منم خیلیی خوب شد

فقط یه کم، کم نمک شد به نظرم.من یک و نیم پیمانه برنج و یک و نیم قاشق مرباخوری نمک ریختم اشتباه بود؟ آبشم یه مقدار کمتر از مقدار آبی بود که نونا گفت چون ارتفاع قابلمه‌م زیاد نبود
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab
پاسخ
#49
من اصلا نمک نزدم صنوبر
اما برای گل پسری یکم زدم جدا Sleepy
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
#50
بریکلا بر و بچز
سلین جون سما که استادی خودت
آورین یوتاب
باریکلا صنوبر
کفتم بسته به برنجه برنج من معمولا تازه هست چون سازمان همسرم از زمینهای خودشون برداشت میکنه بیشتر از ۷ دقیقه وا میره اگه برنجاتونو از مغازه میگیرید یکم بیشتر بذارید مثلا همون ده دقیقه سلین جان
بعد دقیقه ۷ هر یک دقیقه قاشق بزنید قیافه دونه رو نگاه کنید وا نرفته باشه
دبگه بعید میدونم بیشتر از ده دقیقه نیاز باشه بمونه بیشتر بنظرم شل بشه خلاصه از دقیقه ۷ تا ۱۰ زمان طلاییه دیگه یبار زمان بگیرید بعدش دیگه مشخصه سر همون زمان برش دارید تا وقتی برند برنجتونو تغییر ندادید

نمک صنوبر جان بستگی داره چقدر خوش نمک بخوری
هر یک پیمانه سر خالی برنج یک قاشق مرباخوری سرپر نمک میخواد کم نزدی شما

در مورد میزان ابم اگر میزان برنج زیاد باشه مولا بیشتر از ۴ پیمانه ارتفاع اب از سطح برنج رو بیشتر بگیرید

یوتاب واقعا نمک نمیخورین؟ هیچ؟ مواظب الگترولیز بدنتون باشید خلاصه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، youtab، ستی‌لیته، صنوبر۷۱
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: