امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
ممنون ثمین جان
همین که چهار تا از این حرفها میشنوم بیشتر به خودم میام
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • samin**، youtab
پاسخ
نونا جان، کار خونه رو صبحها که پسرم تو مود خوبیه تند تند انجام میدم و جارو برقی هم دوست داره و کیفم می کنه پسرم. ورزشم کلاسم آنلاین بود خخخخ. ورزش عادیم تو خونه می کنم البته یه چند وقت تنبلی کردم و نکردم (خجالت). مهمونم گفتم تا خونه تکونی کردم و خونه تر و تمیزه بیان. کار خوبی کردی نونا. سخته خدایی با بچه کوچولو بخوای تمام وقت کار کنی.
صنوبر، نی نی می خوای برو تو کارش دیگه و ایشالا زودیم خوش خبر باشی عزیزم. من تو بارداریهام ۱۵ تاش بچه و مخلفاتشه. سر دخترم ۱۵-۱۶ تا اضافه کرده بودم و یه ۲-۳ هفته بعد زایمان شدم مثل قبل بارداری ولی سر پسرم ۱۰-۱۲ تا معلوم بود خودم اضافه کردم به خاطر بی تحرکی. پونزده تا که راحت اولش کم شد بعدش دیگه برنامه گرفتم و خورد و خوراکمو یکم کنترل کردم که مثل قبل پرخوری نکنم. ورزشهاشو راستش چند وقت تنبلی کردم انجام ندادم و خدا بخواد فردا دوباره برم تو کارش. گاهیم میرم پیاده روی با پسرم و به ندرتم بشه پسرمو بذارم پیش پسرمو به بهونه خرید یه دوچرخه سواری کوتاه کنم. یه مورد دیگه هم که باعث شد بعد این زایمانم زودتر وزن کم کنم و به قبل بارداریم برگردم این بود که زود پریود شدم. ۱.۵ ماه بعد زایمان پریود شدم ولی سر اولی، چهار ماه بعد.
من بعد زایمانم دو شبش با یه خانم هم اتاقی بودم که دخترش ۱.۵ ساله بود و دومی رو آورده بود و جالب بود که دخترشم از شیر نگرفته بود و تو کل بارداری بهش شیرم داده بود و راحت به پسرش شیر می داد. پسرشو اونم هفته ۳۸ و خورده ای دنیا آورده بود چون جای سزارین قبلیش در شرف پارکی بوده و نازک شده بوده اون قسمت رحمش.

تحرکت خوب باشه سودا، الکی اضافه نمی کنی خصوصا اگه سنت بالا نباشه. من سر دخترم زیر ۳۵ بودم و تحرکم مثل قبل بارداری بود، ۱۵ تا اضافه کردم و پرخوریم می کردم و بعد زایمان وزنم شد عین قبل بارداری و ترکم نخورد جاییم. سر پسرم به خاطر خونریزی، تحرکم کم شد خیلی از هفته ۱۰ تا هفته ۲۲-۲۳ و مثل قبل بارداری می خوردم و بعدشم به خاطر ضعف عضله هامو وزنم بالا رفته بود تحرک برام سخت بود و کلا تو بارداری دومم حس خوبی نداشتم که به نظرم به خاطر وزنی بود که گرفته بودم و شاید شیاف پروژسترونو ۲۵-۲۷ کیلو اضافه کردم و الان حدود ۳.۵ ماهه زایمان کردم، یه دو کیلو دیگه کم کنم میشم مثل قبل زایمانم که البته این بارداریم از قبل هم یه چند کیلو اضافه داشتمو می خوام ادامه بدم به رعایت و ورزش که اون وزن قبل بارداریمم کم کنم. ولی خب سر این بارداریم با اینکه مثل بارداری اولم شکممو چرب می کردم از هفته ۳۵ اینا شکمم یه مقدار ترک خورده. البته اینم بگم که یه مقدار از اضافه وزنم سر این بارداری از ورم هم بوده چون دست، پا و آخریها صورتمم ورم کرده بود سر این بارداری.
  • nona، Rose، sims s، youtab، رخشید، صنوبر۷۱
پاسخ
سیما جان گاهی به خاطر ژنتیک یا خون رسانی خوب وزن بچه بالاتره و دختر منم مثلا این طور بود و دیابت نداشتم. من شکلات و کیک اینام می خوردم. اگه فردی دیابت بارداری نداشته باشه هر چیم بخوره مشکل دیابت یه دفعه پیدا نمی کنه ولی کسی داشته باشه، خوردن ساده ترین چیزها، استرس، کم تحرکی و … می تونه روش تاثیر بذاره. نگران نباش و ان شاالله که آزمایشت میاد عالیه و خیالت راحت میشه. موز میوه خوب و مفیدیه. من خودم همیشه موز می خورم و تو بارداری خصوصا پسرمم می خوردم و سر دخترم میلم نمی کشید که نمی خوردم.
  • sims s، Sufii، youtab، رخشید
پاسخ
نسیمه جان عشقم صندوقتو خالی کن
زدم اتفاقا کفت زیر ۹ حتما تجویز میشه
بزن با خیال راحت
  • youtab
پاسخ
مرسی قشنگم
بووووس ♥︎بهت ک اینهمه ماهی
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • nona، youtab
پاسخ
خودت ماهتری
  • youtab، نسیمه جااان
پاسخ
مامانا ضدافتاب چی خرید کردین؟
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۲/۱/۲۲، ۱۰:۵۱ صبح)رخشید نوشته است: مامانا  ضدافتاب چی خرید کردین؟

رخشید اگه درست یادم باشه ما 40 روزگیش که می خواستیم بریم شمال (میشه توی تیر)، از دکترش پرسیدم، گفت تا 6 ماهگی یا 1 سالگی ضدآفتاب لازم نداره... حالا به نظرم وقتی پسرت دنیا اومد از دکترت بپرس... چون سن بچه ها متفاوته... و این چیزا هم زود فاسد میشه (از وقتی درشون باز بشه یه مدت محدودی قابلیت استفاده دارن)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab، رخشید
پاسخ
رز جان برای خودم میخوام نه فسقلک Smile
  • Rose، youtab
پاسخ
رخشید من Avene خریدم